Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
Нека е со среќа , па за некој 10-годинки ...
Гучи го доби Ливерпул по долгорочниот судски процес
Со среќа нека е ...
Гучи го доби Ливерпул по долгорочниот судски процес

Со среќа нека е ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гучи со среќа нека ти е претпоставувам по тие Америките ќе одиш, зошто 3 месеци да незнаеш трансфер никаков? Па на денешницава впустина да одиш да работиш ќе најдиш Интернет и ќе видиш твојот Ливерпул до кај е како е.....Ајде момци поздрав, Гучи кинисува во туѓинада не речете после Гучи педерче го снема :*
![]()
Море да не оди в затвор тој? Ќе да е тоа.....досега има печалено со мафијата а сега кумот му има наредено да одлежи 3 месеци за негоГучи со среќа нека ти е претпоставувам по тие Америките ќе одиш, зошто 3 месеци да незнаеш трансфер никаков? Па на денешницава впустина да одиш да работиш ќе најдиш Интернет и ќе видиш твојот Ливерпул до кај е како е.....
Е само таму нема интернет, освен на мобилен Wi-Fi ако имашМоре да не оди в затвор тој? Ќе да е тоа.....досега има печалено со мафијата а сега кумот му има наредено да одлежи 3 месеци за него
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 00:06 ---
И Кевин Кин заминал од клубот
Абе ние ќе му однесиме лаптоп и ќе му средиме за најбрз интернет. Само нека кажи кој затвор и која ќелијаЕ само таму нема интернет, освен на мобилен Wi-Fi ако имаш![]()
Кој договор бе? Нема никаков договор. Кај нас ќе дојди за неколку дена само овие нашиве да се вратат од по одмори да им ги е*** жените. Кај цела година лежат па уште ќе ги чекаме сегаНе знам колку паметен потег беше Стив Кларк да си замине. Човекот тип-топ ни ја направи одбраната. Али ај ако Бренди има подобра замисла и друг начин на бранење нека му биде...
Ајде бе Гулфи у пм, дај откажи тоа договорот и доаѓај ваму... цел живот тебе ќе те чекам ја... дојди и да почнеме со нови играчи да аздисуваме![]()
Моја желба од напаѓачите ми е Де Јонг, а крило прва желба ми беше Афелај ама еве ќе останувал, Мертенс ми е втората а и мислам оти повеќе од 1 крило и 1 напаѓач нема да смениме во нападот....Абе ние ќе му однесиме лаптоп и ќе му средиме за најбрз интернет. Само нека кажи кој затвор и која ќелија
Инаку Афелај изгледа останува така да пречкртајте си го од списокот со желби.
Озбилно бе луѓе кои крила ќе ги купиме според вас? И кој напаѓач? Мислења?!!
Бидејки имало некоја таква клаузула во договоротКаснам некој ден ама сега ми текна да прашам. Зошто Кајт само за 1мил го продадовте?