Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нека е со среќа , па за некој 10-годинки ...
Гучи го доби Ливерпул по долгорочниот судски процес :P
Со среќа нека е ... :D

S

Stivie G

Гостин
Среќен пат Гучи и по можност најди си некоја скаузерка таму кај ќе одиш:P.

Во врска со евентуално заминување на Шкртел јас воопшто не се плашам се додека го имаме Агер. За мене секогаш Агер бил пред Шкртел. Ги имаме Коатес и Кели кои одлично би го замениле.Мислам дека не е толку голем проблем дефанзивната линија.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Јас па мислам дека ова е масло на агентот на Skrtel, оти не е фер Carra да зема над 100 000 фунти неделно греејќи ја клупата а Skrtel да е најстандарден играч после Reina а да зема 50-60 000 фунти неделно. Плус и не би се одделил од брат му Agger... :)

P.S. Сеа видов дека и договорот му истекува за 2 години, сега му е шансата да извлече нов и подобрен договор т.е. поголема плата...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Можи да е и тоа. Абе овие агентите мајче ебаваат племето нивно. Отиде фудбалот јабана а голема вина имаат и тие

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Чим има уште две години од договорот под 20 милиони нема нигде да го пуштат + е во страшна форма .

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде момци поздрав, Гучи кинисува во туѓина :D да не речете после Гучи педерче го снема :* :)
Гучи со среќа нека ти е претпоставувам по тие Америките ќе одиш, зошто 3 месеци да незнаеш трансфер никаков? Па на денешницава впустина да одиш да работиш ќе најдиш Интернет и ќе видиш твојот Ливерпул до кај е како е.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Гучи со среќа нека ти е претпоставувам по тие Америките ќе одиш, зошто 3 месеци да незнаеш трансфер никаков? Па на денешницава впустина да одиш да работиш ќе најдиш Интернет и ќе видиш твојот Ливерпул до кај е како е.....
Море да не оди в затвор тој? Ќе да е тоа.....досега има печалено со мафијата а сега кумот му има наредено да одлежи 3 месеци за него :D
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 00:06 ---
И Кевин Кин заминал од клубот

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Море да не оди в затвор тој? Ќе да е тоа.....досега има печалено со мафијата а сега кумот му има наредено да одлежи 3 месеци за него :D
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 00:06 ---
И Кевин Кин заминал од клубот
Е само таму нема интернет, освен на мобилен Wi-Fi ако имаш :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам колку паметен потег беше Стив Кларк да си замине. Човекот тип-топ ни ја направи одбраната. Али ај ако Бренди има подобра замисла и друг начин на бранење нека му биде...

Ајде бе Гулфи у пм, дај откажи тоа договорот и доаѓај ваму... цел живот тебе ќе те чекам ја... дојди и да почнеме со нови играчи да аздисуваме :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Е само таму нема интернет, освен на мобилен Wi-Fi ако имаш :D
Абе ние ќе му однесиме лаптоп и ќе му средиме за најбрз интернет. Само нека кажи кој затвор и која ќелија :pos:

Инаку Афелај изгледа останува така да пречкртајте си го од списокот со желби.
Озбилно бе луѓе кои крила ќе ги купиме според вас? И кој напаѓач? Мислења?!!
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 02:29 ---
Не знам колку паметен потег беше Стив Кларк да си замине. Човекот тип-топ ни ја направи одбраната. Али ај ако Бренди има подобра замисла и друг начин на бранење нека му биде...

Ајде бе Гулфи у пм, дај откажи тоа договорот и доаѓај ваму... цел живот тебе ќе те чекам ја... дојди и да почнеме со нови играчи да аздисуваме :D
Кој договор бе? Нема никаков договор. Кај нас ќе дојди за неколку дена само овие нашиве да се вратат од по одмори да им ги е*** жените. Кај цела година лежат па уште ќе ги чекаме сега

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе ние ќе му однесиме лаптоп и ќе му средиме за најбрз интернет. Само нека кажи кој затвор и која ќелија :pos:

Инаку Афелај изгледа останува така да пречкртајте си го од списокот со желби.
Озбилно бе луѓе кои крила ќе ги купиме според вас? И кој напаѓач? Мислења?!!
Моја желба од напаѓачите ми е Де Јонг, а крило прва желба ми беше Афелај ама еве ќе останувал, Мертенс ми е втората а и мислам оти повеќе од 1 крило и 1 напаѓач нема да смениме во нападот....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Море де Јонг и Мертенс какви засилувања би биле упм :vozbud: Поткрепено со Адам Џонсон на пример и тоа би бил добар трансфер пазар за мене. Ама според тоа што го читам Бенфика била сериозно заинтересирана за Лук де Јонг. Ќе го земат за 10 милиони ќе изигра 2 сезони таму и ќе го шитнат за 40 милиона. Многу ме интересира што ќе земиме летово. Ако се пак некои флопови ќе одам лично во Ливерпул и ќе ги стрелам сите со ред. Па после со Гучи во Идризово ќе треба и мене интернет да ми ставате :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Каснам некој ден ама сега ми текна да прашам. Зошто Кајт само за 1мил го продадовте?

Kajgana Shop

На врв Bottom