Шчипоња: Првиот албански суперхерој ќе ги брани сонародниците од злото!

H

HoT IcE

Гостин
Сигурно се прашувате за мотото на Шчипоња? Е, знам де, и јас исто..
Али..претпоставувам дека ќе биде: О море немој да го нервираш ќе го носам на подрум да го сечем и кољем бее..:pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Супер моќ 1: Експресно копање ровови
Супер моќ 2: Толку добро и често потестира што сам може да руши влади и држави
Супер моќ 3: Има такви натприродни способности што може секој да го направи борец за човекови права и у место у затвор да го стави у парламент
Супер моќ 4: Хирург. Вади органи на не-шчипоњи и притоа свирка ко ништо да не било

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Али..претпоставувам дека ќе биде: О море немој да го нервираш ќе го носам на подрум да го сечем и кољем бее..:pos:
Ча го паљим со бенѕин

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Вала ќе им приоѓа на жртвите негови:„Што ме гледаш бе?“ или „Што си ми пцуел сестра бе?“ :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Сигурно ко бил мал, клетите каури славомакедонци му ги убиле родителите и од тој момент решил да ги штити кутрите угнетени мусљимани. Успат, милијардер е и ко мал се плашел од орлите.
Шчипоњмобилот:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Сигурно ко бил мал, клетите каури славомакедонци му ги убиле родителите и од тој момент решил да ги штити кутрите угнетени мусљимани. Успат, милијардер е и ко мал се плашел од орлите.
Шчипоњмобилот:
Добар ауто, како пали, као Гољф :D

H

HoT IcE

Гостин
Шчипоњмобилот:
Golf1DTM11.jpg

O

Orion.

Гостин
А се лутат коа ќе ги наречеш Албанци. Fuck logic !!

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
А се лутат коа ќе ги наречеш Албанци. Fuck logic !!
а зошто да се лутат кога ќе ги наречеш Албанци, кога во албанија на албански пасош пишува шиптарија дури ете во тетово дом на партијата на албанците што пишува горе пред главниот влез;)
на пример:
Германија--Алеманија
Франција-- Галија
Гејција-- Елада
Албанија--Шиптарија

Значи ние имаме право да ги нарекуваме така како што им пишува дури и тие самите така се нарекува ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom