Шчипоња: Првиот албански суперхерој ќе ги брани сонародниците од злото!

• Креатор на темата Креатор на темата M.O.P.
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно се прашувате за мотото на Шчипоња? Е, знам де, и јас исто..
Али..претпоставувам дека ќе биде: О море немој да го нервираш ќе го носам на подрум да го сечем и кољем бее..:pos:

Супер моќ 1: Експресно копање ровови
Супер моќ 2: Толку добро и често потестира што сам може да руши влади и држави
Супер моќ 3: Има такви натприродни способности што може секој да го направи борец за човекови права и у место у затвор да го стави у парламент
Супер моќ 4: Хирург. Вади органи на не-шчипоњи и притоа свирка ко ништо да не било

Али..претпоставувам дека ќе биде: О море немој да го нервираш ќе го носам на подрум да го сечем и кољем бее..:pos:
Ча го паљим со бенѕин

15707503441.jpg

Вала ќе им приоѓа на жртвите негови:„Што ме гледаш бе?“ или „Што си ми пцуел сестра бе?“ :D

Сигурно ко бил мал, клетите каури славомакедонци му ги убиле родителите и од тој момент решил да ги штити кутрите угнетени мусљимани. Успат, милијардер е и ко мал се плашел од орлите.
Шчипоњмобилот:
Mercedes-Benz-280_E_1976_800x600_wallpaper_07.jpg

Сигурно ко бил мал, клетите каури славомакедонци му ги убиле родителите и од тој момент решил да ги штити кутрите угнетени мусљимани. Успат, милијардер е и ко мал се плашел од орлите.
Шчипоњмобилот:
Добар ауто, како пали, као Гољф :D

Шчипоњмобилот:

Golf1DTM11.jpg

А се лутат коа ќе ги наречеш Албанци. Fuck logic !!

А се лутат коа ќе ги наречеш Албанци. Fuck logic !!
а зошто да се лутат кога ќе ги наречеш Албанци, кога во албанија на албански пасош пишува шиптарија дури ете во тетово дом на партијата на албанците што пишува горе пред главниот влез;)
на пример:
Германија--Алеманија
Франција-- Галија
Гејција-- Елада
Албанија--Шиптарија

Значи ние имаме право да ги нарекуваме така како што им пишува дури и тие самите така се нарекува ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom