Ако навистина сака да си иде, тогаш подобро да го продадат, ама во никој случај на конкурент од ПЛ. Сигурен сум дека одма ќе се јават шпанскиве екипи на чело со Барса со понуда за него. Доволно голем хендикеп е да останеш без најдобриот напаѓач во тимот, а не па да го дадеш на директен конкурент.
И јас тоа викам. АМа па како што рековте нема кој. Во Реал не сака,Барса има напаѓачи, Јуве ете пари немал, Интер има напаѓачи + купија сега уште еден , Милан има, ......ако го шиткаме на Баерн да го шитнеме :smir: но сепак ја би го задржал колку и да нудат. СО еден Суарез во нападот би биле одличен тандем. Мислам дека Кени ќе го убеди да остане а и сам сака да седи уште барем до на лето.А ако мисли да се заебава нека си оди мада сега со Кени е како нов.Мора да го задржиме
--- надополнето ---
Инаку чичко Суарез со изјавите што ги дава ми изгледа како наскоро да ќе слета на Џон Ленон аеродромот.
Суарез: "Среќен сум овде мило ми е што се вратив и подготвен сум да играм за Ајакс но можно е денес да заминам во Ливерпул" - негова изјава!
"Се надевам дека уште денес ќе заминам за Ливерпул. Но сепак ќе чекам - не е до мене јас не можам да сторам ништо"
"Возбудливо е а и малку болно. Овде имам се но мислам оти разбирате дека сакам да одам"
Отприлика ова биле неговите изјави денес е сега колку е вистина не знам. Ако иди нека е со среќа. Ако не иди нека е здрав и жив и се најдобро во Ајакс или каде и да игра!!:salut:
--- надополнето ---
OFFICIAL: Reds agree Suarez deal!!!
За арно нека е!