Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зејбавај бе,зашто го пуштале Лико.Па ти си го видел ли да заигра он оваа полусезона ?Ѓуровски, Мирко И., Горгиев и Ацо Стојков и ќе бидеме добри. Исто и Владе Лазаревски може да се донесе за бек.
Очаен ни е нападот без Лико и Гроздановски, мора да се признае, со Петров и Цикарски црно ни се пишува во Европа, а и во домашно исто така...
Сепак, како до сега работеше управата, мислам дека добро ќе поминеме, само не знам уште зашто го пуштаат Лико.
А ти ја виде играта во првата полусезона и во втората?Не зејбавај бе,зашто го пуштале Лико.Па ти си го видел ли да заигра он оваа полусезона ?
Цикарски и Петров се многу покорисно играчи него овој циркузантот.
Сакаш да кажеш дека ради неговото неиграње,втората полусезона ја изигравме послабо ?А ти ја виде играта во првата полусезона и во втората?
Не реков дека Лико ни беше главен играч, дури имаше и натпревари кои не ги играше од почеток. Едноставно, играта со Оса-Ранѓеловиќ-Лико-Гроздановски ни беше најдобра, Лико и Оса одлично комбинираа, секогаш навлекуваше двајца играчи, знае да се ослободи и да загради топка, овие другиве играат на сила.Сакаш да кажеш дека ради неговото неиграње,втората полусезона ја изигравме послабо ?
Мене ме импресионираше Лико на две-три утакмици,кога ја игравме првата утакмица дома со Работнички,и со Шкендија кога игравме дома,тогаш даде и гол.Преостанатите утакмици што ги играше му бea просечни,со повремени циркуз-трикови со топка,ништо посебно.
А причината за послабото ниво на игра на неколку утакмици е отсуството на Влатче,и неколку повредени играчи од кои ни зависи играта,Оса и Пеџа.
Не навлекува двајца играчи,навлекува цела екипа,ама нема некое фајде од тоа.Со тоа негово пимплање на топка,па и уште кога ќе ја прими лево на противничка половина,кога ќе се залета не иде накај гол,тука кружи кружи у средина и на крај пак ништо,ја враќа кај Захов.Не реков дека Лико ни беше главен играч, дури имаше и натпревари кои не ги играше од почеток. Едноставно, играта со Оса-Ранѓеловиќ-Лико-Гроздановски ни беше најдобра, Лико и Оса одлично комбинираа, секогаш навлекуваше двајца играчи, знае да се ослободи и да загради топка, овие другиве играат на сила.
И ние да одмориме малцеСлабо сте ми активни денеска!
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:50 ---
Слабо сте ми активни денеска!![]()