Фан Клуб: Вардар

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Не сум во тек со трансферите на Вардар што се деси кои се продадени знам Лико е договорен али Ивановски,Огбона и тие си идат?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
^ Огбона секако си оди, а Ивановски според мој релевантен извор прашање на време е кога ќе си оди наредните денови, бил желен за странство дечкото така да огромна е веројатноста да замине.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Се знае дека Фичо сигурно си оди, само се надевав дека бар за Европа ќе остане а потоа да си иде...:(
Али јебига кој Европски клуб што ќе го земе, би се согласил на нешто такво...
Плус му истече договорот станува слободен играч, така да ептен треба на добра воља на следниот кклуб што ќе го најде, да му биде дозволено да настапи на првиот двомеч...
Врти сучи кругот секогаш се затвора на рандом Срби од треторазредни тимови или од таленти од Телеоптик на пример како младински погон на Партизан или некои странци за кои ни господ не слушнал...:(
Да ти се посерам во лигата, кој би сакал да дојде да игра овде...
Мада да се одврзе ќесето сигурно би привлекле некого, барем од нашиве што играат по странство...
Околу Лико...
Лико почна солидно, сите мислевме декаќе напредува, али за жал Македонскиве моми му го свртеа паметот некако :icon_mrgr:
Место со мозокот, он со ку*от размислуваше...
Дремеше по кафичи, по дискотеки и толку од него.
И Огбона за тие пари не вредеше, така да заслужено си ги пакуваат куферите и двајцата.
Се надевам само дека нема да ни го лапнат Оса :(

Како тргнала работава ќе испадне дека во квалификацииве послаб тим ќе имаме него ли во сезонава...
Смешни се очекувањата дека ќе играме по групи.
Да бидеме реални, ни треба МНОООГУ СРЕЌА ВО ЖДРЕБКАТА за да добиеме противник кој ни одговара. Јас ќе бидам презадоволен ако го поминеме тоа второ коло. Понатаму не е битно, и со пораз добиваме уште 2 меча во квалификаците за ЛЕ. Таму може повеќе да се носиме со тие екипи...
Многу е битно да го минеме второво коло, за здравје боже во иднина да се водиме како носители во истото. Вака сме закопане...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ѓуровски, Мирко И., Горгиев и Ацо Стојков и ќе бидеме добри. Исто и Владе Лазаревски може да се донесе за бек.

Очаен ни е нападот без Лико и Гроздановски, мора да се признае, со Петров и Цикарски црно ни се пишува во Европа, а и во домашно исто така...

Сепак, како до сега работеше управата, мислам дека добро ќе поминеме, само не знам уште зашто го пуштаат Лико.
Не зејбавај бе,зашто го пуштале Лико.Па ти си го видел ли да заигра он оваа полусезона ?
Цикарски и Петров се многу покорисно играчи него овој циркузантот.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ај бе нека не се глупираат со Ивановски,цело лето го има за трансфер,може да изигра првото коло у квалификации.
Иначе да не се занесуваме,успех ќе биде и да не пројдеме како Шкендија лани.Лигата ни е меѓу најлошите во Европа и светот,едни од ретките заедно со Андора,Малта и слични што никогаш не сме имале клуб во фазите по групи,рекордените трансфери од оваа лига се по 700-900 к евра, буџетот на Вардар е на ниво на клубови што се борат за опстанок во лиги како Хрвватска/Србија.........
Јас сум презадоволен и со самото тоа што дочекавме пак европски утакмици да играме.:D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Не зејбавај бе,зашто го пуштале Лико.Па ти си го видел ли да заигра он оваа полусезона ?
Цикарски и Петров се многу покорисно играчи него овој циркузантот.
А ти ја виде играта во првата полусезона и во втората?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Баш ме занима оваа година најдобриот играч од нашево првенство кај ќе отиде и како ќе пројде тамо. :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А ти ја виде играта во првата полусезона и во втората?
Сакаш да кажеш дека ради неговото неиграње,втората полусезона ја изигравме послабо ?
Мене ме импресионираше Лико на две-три утакмици,кога ја игравме првата утакмица дома со Работнички,и со Шкендија кога игравме дома,тогаш даде и гол.Преостанатите утакмици што ги играше му бea просечни,со повремени циркуз-трикови со топка,ништо посебно.

А причината за послабото ниво на игра на неколку утакмици е отсуството на Влатче,и неколку повредени играчи од кои ни зависи играта,Оса и Пеџа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Сакаш да кажеш дека ради неговото неиграње,втората полусезона ја изигравме послабо ?
Мене ме импресионираше Лико на две-три утакмици,кога ја игравме првата утакмица дома со Работнички,и со Шкендија кога игравме дома,тогаш даде и гол.Преостанатите утакмици што ги играше му бea просечни,со повремени циркуз-трикови со топка,ништо посебно.

А причината за послабото ниво на игра на неколку утакмици е отсуството на Влатче,и неколку повредени играчи од кои ни зависи играта,Оса и Пеџа.
Не реков дека Лико ни беше главен играч, дури имаше и натпревари кои не ги играше од почеток. Едноставно, играта со Оса-Ранѓеловиќ-Лико-Гроздановски ни беше најдобра, Лико и Оса одлично комбинираа, секогаш навлекуваше двајца играчи, знае да се ослободи и да загради топка, овие другиве играат на сила.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Не реков дека Лико ни беше главен играч, дури имаше и натпревари кои не ги играше од почеток. Едноставно, играта со Оса-Ранѓеловиќ-Лико-Гроздановски ни беше најдобра, Лико и Оса одлично комбинираа, секогаш навлекуваше двајца играчи, знае да се ослободи и да загради топка, овие другиве играат на сила.
Не навлекува двајца играчи,навлекува цела екипа,ама нема некое фајде од тоа.Со тоа негово пимплање на топка,па и уште кога ќе ја прими лево на противничка половина,кога ќе се залета не иде накај гол,тука кружи кружи у средина и на крај пак ништо,ја враќа кај Захов.
Лико јес да е пробивен играч,ама не придонесува за екипата,он е маалски играч,пушти го таму нека изиграва кловн со тие потези.:)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Слабо сте ми активни денеска! :D
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 17:50 ---
Слабо сте ми активни денеска! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom