- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Нинтедно беа убедливо најдобри. Прикажаа игри кои се без убивање, не се за средношколци или за dude-bro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
yep, игри за седумгодишни.

Site sto pistea PS4 i Xbox 720 serem im se u usta. Ovaa generacija ima ogroooomen potencijal i ke fura uste 2 godini ko nisto
Чудно ми е што Корун ти ставил лајк, а омилени франчизи му се Mortal Kombat, AC серијалот и Diablo...Нинтедно беа убедливо најдобри. Прикажаа игри кои се без убивање, не се за средношколци или за dude-bro.

Watch Dogs не е за next-gen конзоли.
Чудно ми е што Корун ти ставил лајк, а омилени франчизи му се Mortal Kombat, AC серијалот и Diablo...
Што се десило меѓу вас двајца?![]()
A sto vrska ima toa sto bea prikazani na PC-a koga sekako site naslovi ke gi docekame da segasnive konzoli. Ne veruvam deka nesto ke premine za sledna generacija. Poentata mi e taa deka seuste ima mok vo konzolive da isteraat grafika koja do sega ne e pretstavena.Друже па што збориш кога Watch Dogs и Star Wars 1313 беа рендерирани на high-end PC.
Две од трите игри со најдобра графика (третата е Last of Us) се рендерирани на next-gen веќе, а според тоа дека другите наслови не се ништо посебно (новата Most Wanted?!), време е за нова генерација - едноставно студијава плачат за тоа, да можат да развијат нови техники, нови енџини, нова графика и можности....
GTA V ? Некој нешто?