Македонска ракометна репрезентација - (жени)

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Ќе видиме како ќе биде само да не се падниме во група со Норвешка,Германија,Унгарија и Данска :D
Мој фаворит покрај Македонија е Унгарија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Штета шо не е по мажите она :D
http://star.vest.com.mk/default.asp?id=139189&idg=7&idb=2142&rubrika=@ivot
Ама донекаде и си во право, за овој не може со сигурност да се тврди дека е машко :D Плус се дружеше главно со некои сомнителни ракометарки... :)

И после викате оти таква е мртва публиката во Кале, коа повеќе се таму да манијачат, него да навиваат.:D
Шшшшш...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://star.vest.com.mk/default.asp?id=139189&idg=7&idb=2142&rubrika=@ivot
Ама донекаде и си во право, за овој не може со сигурност да се тврди дека е машко :D Плус се дружеше главно со некои сомнителни ракометарки... :)
Шшшшш...
Малце офтопик, али и овој Петар е геј, Калиопи и Зафирчев работава, маска само :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.053
FYR Macedonia - Turkey 26:24 (13:12)

It was an ’either or’ situation for both teams, as a victory could have seen either of them go through to the EHF EURO.

The hosts were hoping for some great backing from their fantastic fans in the Kale Arena, whilst Turkey aimed for a surprise victory in Skopje, and with this, EHF EURO qualification.

As expected the game was tight from start to finish, with FYR Macedonia leading most of the time, but with Turkey just a little behind.

In the second half Turkey went all-out and turned the result for a few minutes, but the Macedonians fought back with big heart and at the end won this hot clash, progressing to the prestigious tournament in December.
http://www.eurohandball.com/article/15061

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ми ја чепкајте Коцевска бре :)
Туку ај честито нека ни е, јес да ќе не пореметат таму, ама сепак пласман си е пласман, барем малку да видат силни утакмици и они. Портјанко ако се пензионира, последно евентуално претпоследно место не ни бега.....треба чудо да се случи во следна фаза да одиме.
И да Кресоја:(.....ја обожавав жената, можда не беше којзнае што, ама па и далеку од слаба беше, и тоа како ќе ни биде потребен некој како неа на ЕП.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Не ми ја чепкајте Коцевска бре :)
Туку ај честито нека ни е, јес да ќе не пореметат таму, ама сепак пласман си е пласман, барем малку да видат силни утакмици и они. Портјанко ако се пензионира, последно евентуално претпоследно место не ни бега.....треба чудо да се случи во следна фаза да одиме.
На Ивана Саздовски треба да и се даде шанса ,добра е ,има јак шут

Attachments

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Cestitki do makedonskata zenska reprezentacija za pobedata nad Turcija i plasmanot na Evropskoto prvenstvo vo Holandija (4-16 dekemvri 2012 godina)..zdrepkata za grupite e vo Roterdam na 6 juni (sreda)...da se nadevade deka i rakometarite ke ne izraduvaat, da izlezat kako pouspesni vo dvomec barazot so Avstrija i da se najdat na Svetskoto prvenstvo idnata godina vo Spanija 2013..:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Више кога збориме за репрезентативки што не играат поради х причини да си ја кажам
Наташа Коцевска :love:

Ако беше дрвце со друго си надохнадуваше :)
Немој бре такви дрва да посакуваш во репрезентација, да не ти се оствари желбата. Дрво неделкано ти е Наташа, ем ќе речеш во Германија игра. Труп.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Многу добро игра во одбрана Наташа Коцевска... кога гледам какви гревови играат за нас подобро таа да играше.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Незнам во елена ми се очите. ако она не стане Кастратовиќ ќе чекаме да се роди ново дете :)
во прво полувреме си реков дека Георгиевска научила нешто, се сменила, ама во второ полувреме со почетнички грешки ме демантира ... не ја бива некако, а сите во неа се надеваат ...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Немој бре такви дрва да посакуваш во репрезентација, да не ти се оствари желбата. Дрво неделкано ти е Наташа, ем ќе речеш во Германија игра. Труп.
Ja посакувам итоа не само во репрезентација и на друго место :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ja посакувам итоа не само во репрезентација и на друго место :icon_lol:
Ако оставиме мажи да ја составуваат женска репрезентација ќе завршиме работа :icon_mrgr: Сите згодни дрва ќе ги довлечкаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom