Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
САФ ги изсмеал Тотенхем, зошто?
Пратил таму формално што треба за да се распраша за цената на Модриќ, и овие будаливе од Тотенхем му одговориле дека ако сака да го добие треба да искешира 32 милиони фунти(истата цена која е платена за Хазард од Челзи), и на тоа било одговорено дека САФ нема да плаќа такви смешни суми.
Значи овие од Тотенхем тешки будали излегоа со овој Модриќ, минатото лето Челзи им понуди 32 милиони фунти + Анелка/Алекс овие се изглупираа и одбија, веќе никогаш нема да ги добијат истите понуди, без разлика дали е Челзи/Сити/Јунајтед.
Плус Хазард>>>>Модриќ, плус Еден има 21 година, овој 26 начукал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
САФ ги изсмеал Тотенхем, зошто?
Пратил таму формално што треба за да се распраша за цената на Модриќ, и овие будаливе од Тотенхем му одговориле дека ако сака да го добие треба да искешира 32 милиони фунти(истата цена која е платена за Хазард од Челзи), и на тоа било одговорено дека САФ нема да плаќа такви смешни суми.
Значи овие од Тотенхем тешки будали излегоа со овој Модриќ, минатото лето Челзи им понуди 32 милиони фунти + Анелка/Алекс овие се изглупираа и одбија, веќе никогаш нема да ги добијат истите понуди, без разлика дали е Челзи/Сити/Јунајтед.
Плус Хазард>>>>Модриќ, плус Еден има 21 година, овој 26 начукал.
Не е смешната сума за Модриќ, повеќе е за другите двајца за кои се распрашувал. Тој Модриќ го прати веќе 2-3 трансфер периоди, ко да не знае колку ќе му побараат :)

H

HoT IcE

Гостин
Не е смешната сума за Модриќ, повеќе е за другите двајца за кои се распрашувал. Тој Модриќ го прати веќе 2-3 трансфер периоди, ко да не знае колку ќе му побараат :)
За кои двајца?
Што знам, за мене е смешна, превише се 32 милиони фунти за Модриќ. Посебно затоа што има 26 години. Со огледн на неговите физички предиспоции му остануваат уште 4-5 сезони максимум на врвно ниво за ПЛ.
За мене и Хазард е преплатен во секоја смисла за зборот, што е превише превише е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За кои двајца?
Што знам, за мене е смешна, превише се 32 милиони фунти за Модриќ. Посебно затоа што има 26 години. Со огледн на неговите физички предиспоции му остануваат уште 4-5 сезони максимум на врвно ниво за ПЛ.
За мене и Хазард е преплатен во секоја смисла за зборот, што е превише превише е.
Не, мислев за тоа за него дека била смешна, зошто пишуваше дека прашувал и за Тиоте и за Бејнс, и му рекле за Тиоте 25 а за Бејнс 20 :eek: и генерално кажал :) А за Модриќ цената ја сфаќам зошто е напумпана, реално од него можат да извадат најмногу пари а им се фатија две сезони без ЛШ и не можат да си дозволат веќе скапи проекти. Модриќ тие требаа да го продадат прошлото лето зошто имаше феноменална сезона, оваа сезона крш му беше споредбено со прошлата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.662
Челзи лани на последен ден понуди 40 милиони фунти за Тотенхем, и ги одбија. Сега највеќе ќе му земат околу 25 милиони.
Цело лето играчот да ти кажува дека сака да си оди и ти да не го пушташ, а добиеш понуда од 40 милиони што е и премногу за Модрич. Не ми се јасни.
Добро е што Абрамович изгледа заборавил на него. Уште тој фали. :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Челзи лани на последен ден понуди 40 милиони фунти за Тотенхем, и ги одбија. Сега највеќе ќе му земат околу 25 милиони.
Цело лето играчот да ти кажува дека сака да си оди и ти да не го пушташ, а добиеш понуда од 40 милиони што е и премногу за Модрич. Не ми се јасни.
Добро е што Абрамович изгледа заборавил на него. Уште тој фали. :D
Аман бе пак вие. Остајте нешто и за другите. Сите сакате да ги купите :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
Ме нервира фергусон од причина што тој ја започна оваа револуција на астрономски цени за фудбалери кога го шитна шминкерот во реал. Што е и очигледно сега сите си ги вреднуваат фудбалерите по 43982472934873294729834 фунти и нема што сега да плачеме скап бил модрич, бејнс или куров ми...тоа е фудбалот стари. Иде ново време, еден мочко хазард ќе зема исто колку и тери кој што е предокажан, ама тоа е. Истово го чека и јунајтед и сите остали екипи.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ме нервира фергусон од причина што тој ја започна оваа револуција на астрономски цени за фудбалери кога го шитна шминкерот во реал. Што е и очигледно сега сите си ги вреднуваат фудбалерите по 43982472934873294729834 фунти и нема што сега да плачеме скап бил модрич, бејнс или куров ми...тоа е фудбалот стари. Иде ново време, еден мочко хазард ќе зема исто колку и тери кој што е предокажан, ама тоа е. Истово го чека и јунајтед и сите остали екипи.
гледајќи ги другиве смешни трансфери кај што се фрлаат по 40 милиони за недокажани таленти за играч кој беше златна топка и даваше по не знам колку голови во Англија и ЛШ фер би било да се плати двојно во однос на некој мрсулко
п.с. значи не викам дека цената е реална туку дека е фер

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/03/3145768/breaking-news-fenerbache-sign-liverpool-forward-dirk-kuyt
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:11 ---
Gary Cahill has been ruled out of Euro 2012 with a double fracture of his jaw. Liverpool's Martin Kelly called up as his replacement
Што сакам да се паднат Низоземска (РВП)-Енглеска на ЕП па да гледаме уште еден дуел на Арсенал-Ливерпул

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Нема да ми биде чудно и да отпадниме од групи.... :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom