Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Мислам дека од Пирати не дошло сигурно, бар ми се слуша дека коректно навиваат...

ЛОЛ и овие ја пееле онаа детскана тоа сум јас хулиган бла бла и за Скппје навивам ЛОЛ
Аман бе, ваква песна ни во градинка не треба да се пее ебате...
Мизерна навивачка сцена...:facepalm:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Мислам дека од Пирати не дошло сигурно, бар ми се слуша дека коректно навиваат...
Незнам кој е ама знам дека убаво слушнав Миравци Скопје, барем тоа го разбрав.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ja не мислам така ова е шанса на Вардар да ископа малди таленти од Бразил Арегентина Африка слободни играчи да ги донесе во врадар на 3 год договор за едно 150 000 фрорсирајне во излез во европа и да се продаде мин 300 000 евра ова треба да го негува Вардар.
А исто град Скопје да најди простор и да изгради тренинг центар за вардар мин 4 терени еден покриен со соблекувални клубски простории и зграда за престој на играчи а Вардар да си направи академија да има добри тренери и секоје младо талентирано дете од Мак на 15 год да го донеси да има договор со средни училишта децата да ги носи на школо и да ги враќа да имаат најмалку 1.5 сати тренинг секој ден. Пошто се малолетни не можат да потпишат профисонален договор да направат договор со родителот ако детето одлучи да ја продолжи кариерата по 18 год во друг клуб
Родителот треба да ги врати парите на клубот со сите пресметани трошаци. Еден вид стипендија.
Е вака само се прави асален клуб.
А не тим за една сезона.
Ова многу ми се допаѓа, твоево мислење и размислување.
Но чекор по чекор... како треба, првично е да се стори она - КУПУВАЊЕ на 3/4 странски КВАЛИТЕТНИ играчи!
Само со тоа, ќе се оди подалеку во Европа, и со тоа... ќе се стигне до пари со кои би можело и такви работи да се ангажираат како што наброи со тренинг центрите!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Saber Rider - Братучетми Бојан Георгиевски сега е на позајмица во Сконто Рига во Латвија,ако се покаже ке се врати во Бате Борисов ако не можно е да се врати во Македонска лига!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Saber Rider - Братучетми Бојан Георгиевски сега е на позајмица во Сконто Рига во Латвија,ако се покаже ке се врати во Бате Борисов ако не можно е да се врати во Македонска лига!
Таман ни фали десен бек :)

Како можеше лани тој имбецилот Нено да го играат во прв состав место Бојан :facepalm:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Таман ни фали десен бек :)

Како можеше лани тој имбецилот Нено да го играат во прв состав место Бојан :facepalm:
Грешка си,Нено играше крило а братучет ми си играше десен бек и тоа ги изигра скоро 90 посто од утакмците

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Грешка си,Нено играше крило а братучет ми си играше десен бек и тоа ги изигра скоро 90 посто од утакмците
Грешка си, убаво ми текнува кога пцуев цело време :D
Овој играше цело време, после го откри братучед ти и пак му даваше предност на Нено, па тек после почна Нено ко крило да го игра :tapp:
Тоа свињата одеше напред со 0 на саат и сите голови по негова страна ги примавме пошто не се враќаше, заедно со Ристов :facepalm:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Грешка си, убаво ми текнува кога пцуев цело време :D
Овој играше цело време, после го откри братучед ти и пак му даваше предност на Нено, па тек после почна Нено ко крило да го игра :tapp:
Тоа свињата одеше напред со 0 на саат и сите голови по негова страна ги примавме пошто не се враќаше, заедно со Ристов :facepalm:
Брат значи Нено дојде на полусезона,нели Брацо не зема и он си донесе неколку играчи како Вандаир,Фабио и Нено,знам дека коа дојде Нено изигра 2-3 меча како десен бек али после се префрли во крило а братучет ми си играше десен бек.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Брат значи Нено дојде на полусезона,нели Брацо не зема и он си донесе неколку играчи како Вандаир,Фабио и Нено,знам дека коа дојде Нено изигра 2-3 меча како десен бек али после се префрли во крило а братучет ми си играше десен бек.
Да де да, тоа ми е муабетот, кога го донесе Нено, одма го акна во прва постава, иако Бојан беше 7 класи подобар...
Заедно со тој Фабио каменот, мислам дека се најпцуените играчи од моја страна :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Како ве слушаат овие од управа значи :)
Пишете си уште некоја желба, може ќе ви ја остварат :D
Saber Rider у управа, скаут за балкански простори да те стаат под хитно
Кога видов за Ѓеоргиев се израдував како мало дете ,а овој Баже Тодороски нека иде у странство таков играч не ни треба на нас приоритет му било странство епа нека иде у странство , а ако не најде клуб нека си седи у Работнички нас такви играчи не ни требаат не сме ние мотел.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 18:37 ---
Сеа следен Стојков дај боже да успеат да го убедат и нападот ќе ни биде комплетиран :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Нено не играше лев бек лани бе ? :confused:
Ако добро памтам кога дојде он, му го зема местото на капитенот дотогашен наш Ристов :pos: Не знае човек кој е полош играч од овие двајца. Или друг беше тој лев бек шо ни играше:вонзем:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.114
Нено не играше лев бек лани бе ? :confused:
Ако добро памтам кога дојде он, му го зема местото на капитенот дотогашен наш Ристов :pos: Не знае човек кој е полош играч од овие двајца. Или друг беше тој лев бек шо ни играше:вонзем:
Sedi be ti sea lev bek , ne me dupi :D desen bek igrase ko so znam jas , ali ova so Rstov i Neno , kakvi legendi se toa e cudo, strasna rabota :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Незнам ја памтам имаше едно мало дебело исунчано човече лев бек шо ни играше у втора полусезона..... И беше тежок фејл. Се мислам дека тоа беше Нено ( Ненињо Нено Ненао :pos: на фб знам го најдов тогаш ). Али може да сум грешка, и онака не сакам да се сеќаам на таа сезона....

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Кога видов за Ѓеоргиев се израдував како мало дете ,а овој Баже Тодороски нека иде у странство таков играч не ни треба на нас приоритет му било странство епа нека иде у странство , а ако не најде клуб нека си седи у Работнички нас такви играчи не ни требаат не сме ние мотел.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 18:37 ---
Сеа следен Стојков дај боже да успеат да го убедат и нападот ќе ни биде комплетиран :D
Баже Тодоровски е веќе договорен според мои информации и тоа приближно за договор од 50 000 евра годишно.

Kajgana Shop

На врв Bottom