Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
има ли нешто полошо од тоа еден од Кончески или Полсен да биде наш капитен во наредните надпревари......па секако дека има....!!!!! може некои ќе ме демантираат....може и сите.....али сепак мислам дека конкретно нас ова нема да ни се допадне..... http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/roy-s-captain-contenders
Хоџсон и се е можно............ него добро е шо во тој „список“ не се и Кончески или Поулсен!

LFC Transfer Speculations
Just been told Honda's agent was in London before the Spurs game on Sunday

Torres out but young Scot starts

Торес на одмор......
Се очекува Вилсон да ги добие сите 90 минути против Стеауа за утре!

За утре се очекува да настапат сите играчи кои не се со посакуваната минутажа на Анфилд.

"It means on paper I'm taking a weakened team, but I believe people like Joe Cole, Ryan Babel, Milan Jovanovic, Danny Wilson, Christian Poulsen and Jonjo Shelvey are more than capable of doing a good job for Liverpool Football Club."

Dani Pacheco is also expected to feature in Bucharest, where a point would ensure we progress to the knockout stages.
Добро е што Дедото конечно се одлучи да го земе и Пачеко!

--- надополнето ---

Rumours David Dein to be Liverpool CEO

Колку да се знае........... Чичкото беше CEO во Арсенал во сезоните кога Арсенал го достигна врвот во Премиер Лигата!

Според коментарите кои ги прочитав, овој добивал се што сака, кога сака и како сака!
Се надевам дека не го сака Рој Хоџсон! :)

--- надополнето ---

Roy Hodgson has challenged youngsters such as Danny Wilson, Daniel Pacheco and Nathan Eccleston to prove they are ready for the Liverpool first team.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
najnova spekulacija: chelsea saka da ni go lapne skrtel :O ....
:pos2: НЕ го даваме бе!!! А Јуве.Интер,и Волфсбург сакаат Агер!!!

--- надополнето ---

Рој Хоџсон:
‎"Имам доверба во играчите кои ќе стартуваат. Голем дел од нив се очајни да покажат што знаат во дресот на Ливерпул. Ова е нивната прилика!"

"Секој кој ќе одигра добро на едно тешко гостување како ова во Романија, според мене ќе биде подготвен да се справи и со предизвиците во Премиер лигата!"

Добар е стариов!! Одиме од 3 на 4!!!

--- надополнето ---

[/COLOR]LFC Transfer Speculations

Колку да се знае........... Чичкото беше CEO во Арсенал во сезоните кога Арсенал го достигна врвот во Премиер Лигата!

Според коментарите кои ги прочитав, овој добивал се што сака, кога сака и како сака!

--- надополнето ---

Е па ај нека дојде и нека посака титула во ПЛ оваа сезона со 101 бод на крајот!! Ако успее ќе биде мој идол и ќе го частам едно скопско!!!

--- надополнето ---

А според тоа што го видов и слушнав досега Хонда,Карлтон Кол и Касано ќе ни бидат топ приоритети т.е ќе земеме 1-2 од овие....изгледа Хонда и Кол!! Не ми беше по ќејф Хонда ама тоа е!!! Кол може ќе донесе цврстина во нападот и ќе се вклопи во тактиката и филозофијата на Рој!!! А ако може Касано безпари нема да биде лошо!!

Член од
7 март 2007
Мислења
123
Поени од реакции
26
edno da vi bide jasno nemoj mnogu da se zaletuvate po transferi... i ako ima ke bidat malku i ke gledaat da bidat od britanija,po sto ima pravilo koe mora da se ispocituva a nalaga da se ima 9 domasni fudbaleri plus mladinci(ne sum siguren za brojkata samo) taka da COLE e siguren da vi bide jasno.... plus ke se zima nekoj stoper povtorno anglicanec ... mislam deka sega e momentot da se donse STIVEN TEJLOR od njukasl i ke imame povtorno perfektna odbrana..... neoficijalno na twiter e objaveno deka carlton cole ja prifaka ponudata ...

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
edno da vi bide jasno nemoj mnogu da se zaletuvate po transferi... i ako ima ke bidat malku i ke gledaat da bidat od britanija,po sto ima pravilo koe mora da se ispocituva a nalaga da se ima 9 domasni fudbaleri plus mladinci(ne sum siguren za brojkata samo) taka da COLE e siguren da vi bide jasno.... plus ke se zima nekoj stoper povtorno anglicanec ... mislam deka sega e momentot da se donse STIVEN TEJLOR od njukasl i ke imame povtorno perfektna odbrana..... neoficijalno na twiter e objaveno deka carlton cole ja prifaka ponudata ...
може тејлор но последните информации говорат дека гери кејхил од болтон е новиот стопер на енфилд, се додека не видиме со дрес од лфц сликан не го признаваме за трансвер
вечерва ја гледав сампдориа со псв единствен впечаток ми остави највеќе џуџак , дечкото е извонреден техничар и е многу брз во дриблинзи , таивонен него гледав многу со топка но кога му се пружи шанса ја искористи и даде два гола , зиглер и така и така тек добро тек лошо игра а веќе имаме таков (кончески), едниствено касано незнам оти го немаше незнам дали е повреден

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Демек сеа изгубивме врвен одбрамбен играч па мора замена да му наоѓаме бидејќи ќе биде аут 3 месеци?:tv:
Можеби, ама ако беше ова пред 2-3 години. Да не бидам сватен погрешно, а ќе бидам, ама да си кажам дека немам ништо освен почит за Џејми. Арно ама годините го јадат експресно, и нема ништо од она што го покажуваше порано. Силата му е истрошена целосно. Последната утакмица против Крауч покажуваше само искуство и како без да скокаш можеш да јебеш висок напаѓач. (Ме потсеќаше на Дивац кога го гледав како со старски финти го мамеше Шек.)

Иначе куме, не се 9, туку 8 домашни играчи, тренирани во Англија најмалку 3 години пред да наполнат 21 година.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
може тејлор но последните информации говорат дека гери кејхил од болтон е новиот стопер на енфилд, се додека не видиме со дрес од лфц сликан не го признаваме за трансвер
вечерва ја гледав сампдориа со псв единствен впечаток ми остави највеќе џуџак , дечкото е извонреден техничар и е многу брз во дриблинзи , таивонен него гледав многу со топка но кога му се пружи шанса ја искористи и даде два гола , зиглер и така и така тек добро тек лошо игра а веќе имаме таков (кончески), едниствено касано незнам оти го немаше незнам дали е повреден
Касано е скаран со претседателот на Сампдориа.:smir:

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Демек сеа изгубивме врвен одбрамбен играч па мора замена да му наоѓаме бидејќи ќе биде аут 3 месеци?:tv:
Можеби, ама ако беше ова пред 2-3 години. Да не бидам сватен погрешно, а ќе бидам, ама да си кажам дека немам ништо освен почит за Џејми. Арно ама годините го јадат експресно, и нема ништо од она што го покажуваше порано. Силата му е истрошена целосно. Последната утакмица против Крауч покажуваше само искуство и како без да скокаш можеш да јебеш висок напаѓач. (Ме потсеќаше на Дивац кога го гледав како со старски финти го мамеше Шек.)

Иначе куме, не се 9, туку 8 домашни играчи, тренирани во Англија најмалку 3 години пред да наполнат 21 година.
Присуството на Карагер на терен не може да биде надополнето на никој начин. Карагер за Ливерпул е повеќе од играч. Многу повеќе. Затоа мислам дека ова е голема загуба.

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Присуството на Карагер на терен не може да биде надополнето на никој начин. Карагер за Ливерпул е повеќе од играч. Многу повеќе. Затоа мислам дека ова е голема загуба.
убаво беше напишано од хавокреавер , карагер не е тој што беше пред три четири сезони , човекот треба малце и одмор сам да си земе бидејќи кој стаса го претрчува и мора да прави картон , а затоа имаме одлична клупа од младинци барем за дефанзива тука се вилсон,ајала,кели,ирвин или инсуа убиствена четворка ќе бидат за некоја година само им треба искуство

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ја претера малку сега. Не знам, ама јас како фан на Ливерпул примарно, мислам дека Карагер веќе не шири ништо друго освен паника во одбрана. Секако, чат-пат ќе ја среди ситуацијата, ама оваа сезона наместо сигурност, мене косата ми се крева кога чекам Карагер да расчисти. И уште еднаш, човекот е икона за Ливерпул, ама е далеку од неопходен, поготово во актуелната форма.

Of course, there is the possibility of me being wrong. The next three months will tell. :)

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Можеби сте во право, поим немам.
Секако, јас имам почит за Карагер, уште повеќе и за Џерард. А тие, како што кажа се икони. Присуството значи многу, безразлика во кава форма се. Мотиватори во секој случај. Ќе видиме ...
П.С. Сите желки заедно не се како него. Што ако се млади. Од друга страна пак, без него не можат :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
несакам да пишам....ама ќе го пишам....ВИ РЕКОВ и се прекинав од зборење дека Кара не е тоа што беше во одбраната до пред 2-3 сезони.....сега само прави стартови непромислени кои не се казнувани најверојатно само ради реномето со кое се носи....од сега па натаму од него само треба да учат младинците на тренинзи...и да влага по потреба во прв тим....мислам дека е време полека да си ја напушти стартната позиција.....а дечкото што ги наброја сите младинци и што посакува да бидат прв тим.....грешиш брат.....мора еден по еден да се уклапаат.....премногу ранлива одбрана ќе имаме доколку играат сите заедно:))) поздрав

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Хоџсон и се е можно............ него добро е шо во тој „список“ не се и Кончески или Поулсен!

Just been told Honda's agent was in London before the Spurs game on Sunday

Torres out but young Scot starts

Торес на одмор......
Се очекува Вилсон да ги добие сите 90 минути против Стеауа за утре!

За утре се очекува да настапат сите играчи кои не се со посакуваната минутажа на Анфилд.

Добро е што Дедото конечно се одлучи да го земе и Пачеко!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Roy Hodgson has challenged youngsters such as Danny Wilson, Daniel Pacheco and Nathan Eccleston to prove they are ready for the Liverpool first team.

Па тој човек, секогаш успеваше да добие се... Како и тоа, да си заминат голем дел на играчи, мегу кои и Кол... Но, тој и Венгер се двајцата, кои го направија Арсенал, Арсенал на поновото време... Точно е дека Дин беше човекот кој го имаше последниот збор, но и беше голем поддржувач на Венгер....

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
несакам да пишам....ама ќе го пишам....ВИ РЕКОВ и се прекинав од зборење дека Кара не е тоа што беше во одбраната до пред 2-3 сезони.....сега само прави стартови непромислени кои не се казнувани најверојатно само ради реномето со кое се носи....од сега па натаму од него само треба да учат младинците на тренинзи...и да влага по потреба во прв тим....мислам дека е време полека да си ја напушти стартната позиција.....а дечкото што ги наброја сите младинци и што посакува да бидат прв тим.....грешиш брат.....мора еден по еден да се уклапаат.....премногу ранлива одбрана ќе имаме доколку играат сите заедно:))) поздрав
убаво напишав дека им треба искуство , никој не би ги ставил сите четворица наеднаш сепак може по двајца на натпевар кој веќе нема значење како на пример лига европа утре, на тој меч може и сите четворица наеднаш , а добро решение ќе биде да се пратат на позајмица како што е ајала во хал , до лето да се вратат ќе одиграат солидни 6 месеци и далеку повеќе ќе имаат самодоверба

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Со болдираната реченица се докажува фактот дека од сите класични дефанзивци во Ливерпул, тој треба да ја има предноста па потоа да се мисли за другите!
Никој не го оспорува фактот дека е премногу стар, дека ја нема брзината и силата која ја имаше од пред едно 3-4 години...... но искуството надополнува 2 играчи!
Кара во комбиннација со Млад играч (пр. Вилсон) би требало да биде добитната комбинација, исто како што беа Кара и Шкртел или пак Кара и Агер!

--- надополнето ---

Па тој човек, секогаш успеваше да добие се... Како и тоа, да си заминат голем дел на играчи, мегу кои и Кол... Но, тој и Венгер се двајцата, кои го направија Арсенал, Арсенал на поновото време... Точно е дека Дин беше човекот кој го имаше последниот збор, но и беше голем поддржувач на Венгер....

Прочитав некаде сега скоро во контекст на Шпекулацијава еден интересен факт......
Во времето на Дин, 2004, те. во времето кога Арсенал Дрмаше во Премиер, Арсенал бил тимот со најголем буџет, најголем профит и најдобрите играчи во таа 2004!
Мене ми е тоа доволен факт за овој човек...... доволен..... иако има уште еден пред кој не би требало некој да заљтвори очи а тоа е ......... Тој да ја води кампањата за одржување на Светското првенство во 2018 во Англија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom