Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
сите тука мислиме само најдобро за клубот и секој си го кажува своето мислење.....припази што пишуваш....!!!!!
А мислите ли ???

--- надополнето ---

што плукаш по нас не сме ние тие кој треба да го игра вилсон......... а касано момчето е без чувство на осет али е многу добар играч .....зимово можеме да земеме двајца напаѓачи ако имаме среќа на исти начин. тоест сидни гову од панатинајкос во зимскиот преоден рок ќе си бара нов тим и ќе биде фри а слично нешто и со касано може да се случи .....па би можеле да ги земеме со договор од минимум една година ако се покажат добро со можност и да го продолжат ....додека не составиме некој асален тим почнувајки од менаџери , тренери , директори и се по список останато ливерпул ќе тоне и ќе тоне а со ваа конструкција која што ја имаме сега тешко дека 7 ќе бидеме годинава ,
лани имавме голема среќа поради тоа што портсмунт се одкажа од лига европа а имаа право за настап како финалисти на англискиот куп
одбрана имаме екстра лани цела сезона кутриот бенитез ја прокоцка само за тројца , инсуа...лукас...нгог и на крај одкога ги направи играчи дојде паметниот орел и на позајмица му ги прати и сака да ги продава а да носи пензионери ..... имам уште многу да пишувам али во некој нареден пост
Не плукам по вас!! Ако ти се пронајде себеси во тоа тогаш не знам што да ти речам,.....не ми беше намерата да те навредам тебе или суперстар или некој друг стриктно!! Тоа што го реков важи за сите...општо...почнувајќи од газди,директори,манаџери,играчи навивачи итн!!Само кога јас пишувам нешто тогаш не чини...е кога вие после ќе увидите дека сум во право тогаш пак јас сум крив нели!! Сега ме терате да барам постови во кои ќе увидите дека за многу работи бев во право кога пишував!! Не ми е целта да се фалам или слично ама мислам дека досега заслужив барем малку почит овде!! А не да ме напаѓате на секое....ако кажам кој играч ни треба тогаш претерувам со него....опседнат сум......или слично......а кога за некој велам дека не чини тогаш не чини!! Но за вас само плукам по играчите!!! Кога го барав Вилсон тогаш не ви чинеше,....а сега ви текна дека е најголем талент во Шкотска.....не го пишувам ова заради Суоерстар...има и други кои сега се сетија на Вилсон.....а досега не сакаа ни да знаат кој е т.е на времето не ни обрнуваа внимание кога викав дека ќе се смета на него во иднина и мора да се купи!! За поулсен и Кончески кажав дека ќе бидат дрва....ама не...однапред ги кудев и плукав...добри ќе биделе.....е па гледаме колку се добри!!
Милион пати реков пред сезона....ако сакате најмалку 4то место ќе мора борба за титула!! “Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.”
Така јас го разбирам тоа.....ама тогаш луд бев кога барав борба за титула!! А вие плачевте по 4то место.....е па дркајте сега на 7мо или 8мо!!!

--- надополнето ---

Освен Ѕола,друг играч шо би се снашол во Англиско е дефинитивно Касано...Само малиот мн темпераментен се плашам да не испадне ко Балотеило ко шо праеше во Интер.Иначе сум за да го земат,дечкото мн би помогнал во нападот.
А за Кара има и добра ствар од тоа.Ќе може да се испроба Вилсон и да се види дали ќе се снајде во ПЛ.
Иначе Роземберг никој не си иде ако сезонава завршиме и 10ти.Цел тим ја знае кризата во тимот која се дешава 2ве години.Сеа се чека само да се заврши сезонава со максимална позиција шо може да се извлече и се чека летниот преоден рок и играчите шо ќе се донесат и шитнат.Сите чекаат да се среди тимот.Е од наредна сезона ако се нема резултати е тоаш очекувај распаѓање на тимот.Вака барем ја мислам.Ама рачунај дека пола и више нема да си идат пошо играат во Ливерпул пошо го поштуваат како клуб а не за пари.Е сеа шо се инатат и шо неможат да сврзат 3 победи по ред тоа е друга работа.Ама уверен сум дека ќе се среди и тоа.
Нели не сакаа играчите кај нас ??? Зошто сега би дошле ?? Море да видите како би дошле.......само вие се сожалувате себеси.....исто како и вашите миленици на Енфилд.......не зборувам за тебе Диме(да не се буниш после) .......проблемот на 95 % од вас ви е во главата!!Немате менталитет,карактер, и освен да се сожалувате ништо друго не умеете......се извинувам со ВИЕ што се обраќам ама мора така!!! За некој да се пронајде овде и да се свести!!! Кутрите ние....никој не не сака....и што сега??? Ајде да побараме клубот да се расформира.....
колку за потсетување http://www.liverpoolway.co.uk/forum/ff-football-forum/89252-arda-turan-i-want-play-liverpool.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/liverpool/7373903/Simon-Kjaer-keen-on-Liverpool-move.html
Ама не...никој не сакал да игра за нас!! Набаре Сент Етиен или Лил се поголеми клубови од нас......па Виган....тоа е клубиште!!

--- надополнето ---

Иначе Роземберг никој не си иде ако сезонава завршиме и 10ти.Цел тим ја знае кризата во тимот која се дешава 2ве години.Сеа се чека само да се заврши сезонава со максимална позиција шо може да се извлече и се чека летниот преоден рок и играчите шо ќе се донесат и шитнат.Сите чекаат да се среди тимот.Е од наредна сезона ако се нема резултати е тоаш очекувај распаѓање на тимот.Вака барем ја мислам.Ама рачунај дека пола и више нема да си идат пошо играат во Ливерпул пошо го поштуваат како клуб а не за пари.Е сеа шо се инатат и шо неможат да сврзат 3 победи по ред тоа е друга работа.Ама уверен сум дека ќе се среди и тоа.
Ај да видиме!!! Јас мислам дека ќе ги снема ако завршиме подолу од 4то!! На Торес,Реина и компанија им е преку такво од 4ти и 5ти места.....колку години се овде а не виделе титула!!!Се знае кој може да остане: Стиви,Карагер,Лукас,Кајт,Агер,Шкртел, и неколку помлади момци.......на другите преку такво им е!! Ако не на сите тогаш на Торес и на Реина сигурно,....ајде Реина некако ќе го убедиме со лентата ама Торес ќе го снема.....а и оставете тоа...да речеме дека ќе останат...и јас мислам дека повеќето ќе останат(Торес не ми е воопшто сигурен) ама досадно е веќе во ЕЛ и такви глупави натпреварувања!! ДО кога вака?? Ако чекаме наредна сезона тогаш те уверувам дека ќе се борат за влез во топ 4!! Па дури после за титула!! Да не бидам контрадикторен......може ќе останат!! Со исклучок на Торес!! Ама не е тоа тоа......не е само поради Торес!! Време е да се бориме за титула!! Ако сега не влеземе во топ 4 тогаш тоа ќе ни е целта наредна сезона!!! А и газдите нека почекаат.....летото 2015 ќе купуваме...нека не се брзаат тие!! Зимава треба играчи алооо!! И тоа кажав какви па ме боли ***** ако не ви чини тоа!! Не ни требаат ѕвезди!! Пак ќе го спомнам Џервињо или Хазард(за пример) па нека се лути Пеја колку сака! Такви момци ни требаат кои ќе блеснат одма кај нас....за Агуеро,Суарез немаме пари...старци како Форлан и компанија не фала...ама ако сакате таков играч ене ви го Касано за безпари или пак мене најмногу ми се допаѓа Хосе Антонио Рејес кога зборуваме за такви!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Kako vaka prasuvas, izglea ne sledis ic ti vo Liverpool so se desava. Sleden kapiten definitivno Konceski nemoj da ve cudi uopste:salut:
и тоа шо викаш......јас будала па прашувам.....него ако е таква работата да не биде полсен. хахахахах

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Очигледно голема радост е да си играч на Барселона во моментов, ама се прашувам колкава е разликата во радоста на оние што играа, и на оние што ја имаа таа чест да си седат на клупата.

Е мој Маскерано, кога ќе почнеш да бунтуваш во Барса, со одбивање да седиш на клупа, бидејќи ќе неможеш да одбиваш да играш во прв состав ...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Apsolutno se slagam so postov nad mene. Malku mi e zal za nego ama sam izbra taka. I nacinot na koj si otide, ova mu e kako karma. Sedi si tamu sega

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
rosemberg извини но погрешно се разбравме , 75 / 80 % од твоите постови се сложувам сотебе но некогаш со некој збор кога ќе го кажеш стварно немуе место овдека

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
rosemberg извини но погрешно се разбравме , 75 / 80 % од твоите постови се сложувам сотебе но некогаш со некој збор кога ќе го кажеш стварно немуе место овдека
и мене знае да ме извади од такт некогаш......али интересен е што е импулсивен.....и може да се каже дека пишува доста издржани постови....според мене.....П.С. прочитај за арда и кјаер шо стаил!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Колегата Роземберг е и доброто и лошото на темава. :) Нема средина, само крајни екстреми.

Каков, таков наш си е. :salut:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Очигледно голема радост е да си играч на Барселона во моментов, ама се прашувам колкава е разликата во радоста на оние што играа, и на оние што ја имаа таа чест да си седат на клупата.

Е мој Маскерано, кога ќе почнеш да бунтуваш во Барса, со одбивање да седиш на клупа, бидејќи ќе неможеш да одбиваш да играш во прв состав ...
Ете како завршуваат предавниците!!!

--- надополнето ---

Добро де!!

--- надополнето ---

и мене знае да ме извади од такт некогаш......али интересен е што е импулсивен.....и може да се каже дека пишува доста издржани постови....според мене.....П.С. прочитај за арда и кјаер шо стаил!!!!
А што сум ставил?? Нешто смешно е???

--- надополнето ---

Колегата Роземберг е и доброто и лошото на темава. :) Нема средина, само крајни екстреми.

Каков, таков наш си е. :salut:
Така бре!! Си знаеш ти!!! кога е потребно сум лошото...кога треба доброто!! Го имам тоа кажано!!

--- надополнето ---

Da ziveese u Liverpool ke go vodese Kop. Steta
И мене ми е криво за тоа!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ако е смешно треба да има смајли некое или "хахахааха".....јас не глоедам во мојот пост....а ти?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Rosemberg mnogu si mi ljut brat kako Barsa-Liverpool da idese na alfa vecer. :smir: Uzivaj omilen si ni u fan klubov. Samo produzi taka <3

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
ако е смешно треба да има смајли некое или "хахахааха".....јас не глоедам во мојот пост....а ти?
Добро де само прашав!! Оти ми го посочи баш тоа!! Нешто не е во ред.?? Кажи да сменам!!!

--- надополнето ---

Rosemberg mnogu si mi ljut brat kako Barsa-Liverpool da idese na alfa vecer. :smir: Uzivaj omilen si ni u fan klubov. Samo produzi taka <3
А како да не сум лут???? Наместо ние да сме меѓу првите и да даваме по 5 гола како Барса ние сме 10ти!!!
Јас само сакам да освоиме ПЛ!!! И ги кажувам начините.....ама секако не можат да ме слушнат!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро де само прашав!! Оти ми го посочи баш тоа!! Нешто не е во ред.?? Кажи да сменам!!!
време е да престанеме со меѓусебно набивање на тензија.....!!!! немој толку лично да ги сваќаш постовите!!!!:smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
време е да престанеме со меѓусебно набивање на тензија.....!!!! немој толку лично да ги сваќаш постовите!!!!:smir:
Не ги сфаќам лично...само прашувам нешто грешно да не сум ставил.....да ја поправам грешката.....ако линкот не чини друг ќе ставам...тоа ме интересира......бтв не ни имам намера да се расправам веќе!! Сега уште суперстар да си помине на редот и мислам доста е!! А ако може тоа да го одбегнеме супер ќе биде!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не ги сфаќам лично...само прашувам нешто грешно да не сум ставил.....да ја поправам грешката.....ако линкот не чини друг ќе ставам...тоа ме интересира......бтв не ни имам намера да се расправам веќе!! Сега уште суперстар да си помине на редот и мислам доста е!! А ако може тоа да го одбегнеме супер ќе биде!!!
поентата беше што пред ден или два кажав дека веќе никој несака да дојде кај нас....и уште си стојам на ставот....а ти со линковите ме демантираше.....и само го посочив тоа.....очигледно погрешно си ме сватил....немаше никаква иронија во мојот пост

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom