superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
![]()
Be afraid, be very afraid!
Со Кончески по левата страна, и со Макси кој е тотално не заинтересиран за одбраната исто така по левата страна...... Ленон ке биде ко на полигон за точак!
Инаку..... не дека го сакам Поулсен, и не ме прајте луд, баш за оваа утакмица и Лукас да беше слободен ја би го седнал!
Мора жустар играч на Модра Ванѓа.... дечкото не може да игра против груби играчи, така да според мене очекувам Поулсен да го затвори и тоа како добро Модрич!
Добро е шо Н’гог игра од старт..... Галас и Кабул се насилни играчи, не би сакал да и двајцата се концентрираат само на Торес, вака малку од малку ке му се олесни работата.
Инаку со господ напред во дуелите со Крауч.... ке биде желен за докажување!
ПС. Бејл нема ни да прдне..... Дурацел чим е тука, ако сака и двајца Беловци (не нашио пејач да се разбереме) да играат
Ај малце поопширно сеа !
Како шо и кажав, Ленон ке биде ко на пологон за точаци........ и ....... така и биде. Реков јас дека Кончески и Макси на иста страна ЈОК! Да беше Кајт таму друго ке беше!
Гледам сеа задовлони од играта, али мене ми се чини дека изглеа сте го гледале само првото Полувреме. ДАЛИ НЕКОЈ ГО ГЛЕДАЛ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ ?
Повторно онаа игра на Хоџсон држ се назад, за да не примаме гол.....таква тактика применува на нас противници од типот на Хул, Стоул, Фулам па и Тотнехем, а што стана сеа.... тие екипи не надминаа нас!
Со што заслуживме ние да добиеме менаџер кој има размислување за тоа како да ја задржи средината на табелата, и кој мисли дека Ливерпул е тим од типот на Фулам или Стоук или шо ти знам кој!
![](http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs594.ash2/154695_169747966390554_118450714853613_403815_3218187_n.jpg)
Ова што се случува е катастрофа.....трагедија, која мора брзо да се реши затоа што ако не се реши тогаш нема шанси да се вратиме назад во наредните 10 години!
Вчерашните постови на Твитерот на Пол Далглиш, синот на Кени:
My biggest fear at the moment is our standards seem to of disappeared.Great men took many years to create our standards.Now we accept 2nd...
Credit to Spurs. Well worth their victory, they missed a pen, had a goal chalked off and carra blocked on the line. LFC unlucky? Not for me.
As Shankly said "aim for the sky and you'll reach the ceiling, aim for the ceiling and you'll stay on the floor" We must aim for the sky!
Прочитајте ги добро..... и кажете дали се сложувате со него!
--- надополнето ---
Не дека се ситам на повредата али:
Carra injury latest
28th Nov 2010 - Latest News
Roy Hodgson fears Jamie Carragher dislocated his shoulder during Sunday's 2-1 Barclays Premier League defeat to Tottenham Hotspur.
Liverpool's No.23 will have the injury further assessed at Melwood on Monday.
"We think Jamie has disclocated his shoulder which is a real blow for us and for him," Hodgson told his post-match press conference.
"I don't know at this stage how long Jamie will be out for but I would think it will be quite long because it's a serious injury.
"It is a blow for us. Agger is still out injured and we are not really that well blessed for centre-halves.
"We are now without Steven Gerrard and Jamie for a period of time - both of whom are the lifeblood of this club."
Author: Steve Hunter
Можеби конечно ке му текне на Фосилот дека во нашите редови го имаме најталентираниот Шкотски фудбалер!
--- надополнето ---
Инаку за „оние“ кои што велеа дека се е во ред со Пепе и Торес.....
Клик тука!
--- надополнето ---
Прочитајте го ова..... подобро напишано здравје!
Ако ве мрзи , тогаш скролај надоле и прочитај за оценките ..... ке ви стане јасно колку одиграл Ливерпул!
КЛИК