Уште тоа ни фали.....е тогаш не само Инсуа и крило-шпиц туку и цел тим ќе ни треба!!! Не заборавај....Торо и другарите ќе ги снема ако не завршиме 4ти!!!Само Инсуа да се врати на лето и да се донесе некој кој ќе може да игра крило и шпиц,ја мислам дека ќе биде тоа тоа да се натпреваруваме за титула од наредна сезона...За оваа доста е 5-6 место реално глеано.А од наредна сакам титула и нишо друго.
Се шушкаше нешто дека Хаџи (или кој беше новиот тренер на Галатасарај), ќе ѓи враќал сите позајмени играчи, што би значело враќање на Инсуа уште во јануари, а се повеќе се зборува дека Касано ќе потпише со Ливерпул на слободен трансфер. Само не знам дали ќе се реализира во јануари или ќе доаѓа по крајот на сезоната.Само Инсуа да се врати на лето и да се донесе некој кој ќе може да игра крило и шпиц,ја мислам дека ќе биде тоа тоа да се натпреваруваме за титула од наредна сезона...За оваа доста е 5-6 место реално глеано.А од наредна сакам титула и нишо друго.
E па убаво ќе биде да го врати!!! А за овој Касано ако доаѓа нека доаѓа зимава...на лето зошто ни е?? За боксерки носење ??! Ама италијанец е упм...а знаеме како ни оди со нив!! Бтв момчево беше талент во Рома па после се упропасти во Реал!!Никогаш не стана тоа што требаше да биде!!! АМа ќе се најде!!!Се шушкаше нешто дека Хаџи (или кој беше новиот тренер на Галатасарај), ќе ѓи враќал сите позајмени играчи, што би значело враќање на Инсуа уште во јануари, а се повеќе се зборува дека Касано ќе потпише со Ливерпул на слободен трансфер. Само не знам дали ќе се реализира во јануари или ќе доаѓа по крајот на сезоната.
со оглед на тоа дека договорот му истекува на први јуни....а ниедна страна несака да го продолжи.....ако доаѓа на зима ќе дојде за ефтини пари....некој милион....ако се прашувам јас и 8 би дал и тоа фунти.....а ако доаѓа на лето тогаш е слободен играч...!!! да видиме шо ќе се деси!!!Се шушкаше нешто дека Хаџи (или кој беше новиот тренер на Галатасарај), ќе ѓи враќал сите позајмени играчи, што би значело враќање на Инсуа уште во јануари, а се повеќе се зборува дека Касано ќе потпише со Ливерпул на слободен трансфер. Само не знам дали ќе се реализира во јануари или ќе доаѓа по крајот на сезоната.
Моментално Касано е фрее агент се искара со преседателот на Сампдориасо оглед на тоа дека договорот му истекува на први јуни....а ниедна страна несака да го продолжи.....ако доаѓа на зима ќе дојде за ефтини пари....некој милион....ако се прашувам јас и 8 би дал и тоа фунти.....а ако доаѓа на лето тогаш е слободен играч...!!! да видиме шо ќе се деси!!!
Изгледа отиде Касано во Интер!!!Моментално Касано е фрее агент се искара со преседателот на Сампдориа
неможе да е фрее агент ко шо викаш зошо има договор до први јуни.....значи сеуште е играч на сампдорија...ако го сакаме во зима ќе мора да фрлиме кешМоментално Касано е фрее агент се искара со преседателот на Сампдориа
abe ajde? super si igraa totenhem podobro od vasНе изгубивме оти беа силни туку оти нашите инвалиди се......инвалиди!!!
--- надополнето ---
Значи на зима сакам лев бек, и две страшни крила по можност како Хазард,Џервињо,Адам Џонсон.....не заборавајте дека Џервињо може како шпиц да се искористи а Хазард како полушпиц!!! И кога ќе се врати проклетиот Кол ????
pa na zimo sekako ke ide ako ide kaj vasE па убаво ќе биде да го врати!!! А за овој Касано ако доаѓа нека доаѓа зимава...на лето зошто ни е?? За боксерки носење ??! Ама италијанец е упм...а знаеме како ни оди со нив!! Бтв момчево беше талент во Рома па после се упропасти во Реал!!Никогаш не стана тоа што требаше да биде!!! АМа ќе се најде!!!
да е до мене....и 10 би дал!!!]i nema da kosta mnogu kasano
sigurno ne poveke od 10 miliona
брат го раскинаа договорот тимот кој ке сака да го доведи во тимов ке плати 0 евранеможе да е фрее агент ко шо викаш зошо има договор до први јуни.....значи сеуште е играч на сампдорија...ако го сакаме во зима ќе мора да фрлиме кеш
мислам дека си грешка....али ако си во право.....кој и да си од кај и да си.....имаш кригла скопско ако дојде кај нас....)))брат го раскинаа договорот тимот кој ке сака да го доведи во тимов ке плати 0 евра
On October 2010 Cassano was excluded from the first team squad with immediate effect after he had a heated row with chairman Riccardo Garrone following the player's refusal to attend an award ceremony.[17] Following such events, Sampdoria formally applied for a contract termination to a league arbitration panel, a position that was confirmed even after Cassano apologised to Garrone and the club.[18]
eve bratceмислам дека си грешка....али ако си во право.....кој и да си од кај и да си.....имаш кригла скопско ако дојде кај нас....)))