Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
а некое инфо зошто 2?
или твој тип е навивачки?

не бе какво навивачки..повеќе ги преферирам Партизан од србиве иако ни двете екипи неможам да ги смислам..гиг ледав кај Ѕвезда кога тепаа 76-62 многу лесно и едноставно играа кошаркарите на Ѕвезда и лесно постигнуваа поени а овие раднички беа тотално немоќни ..затоа мислам дека ѕвезда нема барем да изгуби со 4 разлика

Па тогаш и ние “лошо“ ќе изиграме, еве од мене нешто:

Monagan-St. Patricks GG3+
Bray-UCD 2
Dundalk-Drogheda 2
Derry City-Shelbourne X :D

P.S. Faroe Islands - Macedonia 1X @3.00 :D

epten ke mi se naprai kejf ako gi tepaat mladincive ovie ostrovjanive ama se nekako sum skeptik kako tebe, epten mi mirisa na 0-0 ili 1-1 so nekoj gol u 85ta

epten ke mi se naprai kejf ako gi tepaat mladincive ovie ostrovjanive ama se nekako sum skeptik kako tebe, epten mi mirisa na 0-0 ili 1-1 so nekoj gol u 85ta
само јас изгледа верувам дека ке има голови :) 3+ си ја пишав..мора да се распукаат еднаш.

За Ф. Острови-Македонија (+1.5 хен.) коеф. е паднат од 2.06 на 1.83. Значи се очекува да тепаме со макс. 1 разлика или пак да заврши 1Х.

Раднички-Црвена Ѕвезда за утре H2 ОЛ-ИН ЗА СИТЕ ПАРИ..можеби ќе биди и двојка ама вака е посигурно..некаде хендикепот е 3,5 некаде е 4,5 како и да е Ѕвезда има подобар тим и ќе направат сешто треба да се игра Ѕвезда - Партизан финале

да не речите дека не ви реков или ен ви напишав...

Ете ги нашите местачи :tapp: и тоа со автогол бе...како не им е срам бе :facepalm:

Boston-Miami 1
1.9 koef
8/10
mislam deka ova e uste edno poklon4e
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 22:05 ---
over na kosovi !

Ете ги нашите местачи :tapp: и тоа со автогол бе...како не им е срам бе :facepalm:
ne bese mestena ovaa utakmica 100%, epten go tupite, a ne pobedime ili kiksneme mestenka mestenka.... spored ova i svajcaria - germania 5-3 bese mestenka i holandija - bugarija 1:0 - 1:2 mestenka 100% bese 1-2

ne bese mestena ovaa utakmica 100%, epten go tupite, a ne pobedime ili kiksneme mestenka mestenka.... spored ova i svajcaria - germania 5-3 bese mestenka i holandija - bugarija 1:0 - 1:2 mestenka 100% bese 1-2
Нормално дека не е местенка .. само што фарски острови не спуштија на нивото кај што треба да бидеме .. македонија уште 500 години да игра фудбал нема да се пласира на големо натпреварување .

Абе ајде не била местена, немој те молам o_O од авион се гледа. Автогол си даваме, јасно е се. Островите имаја гол-разлика 1-14 и со нас извлекоа 1-1, абе ајде :tapp:. А тоа шо ги спомнуваш бугарија, швајцарија...то се пријателски, таму по правило се мести :ROFLMAO:

Абе ајде не била местена, немој те молам o_O од авион се гледа. Автогол си даваме, јасно е се. Островите имаја гол-разлика 1-14 и со нас извлекоа 1-1, абе ајде :tapp:.
prva utakmica na gosti im bese na nasive, baska gleav od utakmicata nekoj 20 minuti stvarno stiskaa nasive i mnogu ubavo igraa ama nemozat sansa da napravat asalna, nema sansi ovaa utakmica da bese mestena..... baska vidii gi rezultatite na nasive do sea 1:1 1:0 1:1 1:0 , nemase da bide pravo i ovaa da ne dojdese 1:1 hahahah

За утре според мене

Песаро - Армани Милано 2 - 1.70
Олимпијакос - Панатанаикос 1 - 1.40

Милано за 3та победа и пласман во финалето а Олимпијакос да зголеми водство на домашен терен ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom