Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам... Грција-Ерменија дали е грција 1 или ерменија 1.

На rezultati.com е грција-ерменија, а во билтенот на копачка е ерменија грција.???
Aj и ја да те прашам колку пати имаш уплатено во кладилница ама искрено да кажиш па ке ти одговорам

Некои сигурни типови да каже некој до 2 саат?
--- надополнето: 31 мај 2012 во 14:00 ---
Да прашам... Грција-Ерменија дали е грција 1 или ерменија 1.

На rezultati.com е грција-ерменија, а во билтенот на копачка е ерменија грција.???

во австрија се игра на неутрален така да нема веза како ја води..

Дали можат да се комбинираат меѓусебе од НБА учинок додатокот од спортлајф?

За утре J.M. Martinez Sanchez vs D. Cibulkova 1 @4.75 вреди да се проба. Шпанкава досега секогаш беше потценувана од кладилниците во претходниве 2 кола, но и двете ги доби. Сепак Шпанка е.. Вреди да се проба.

Да се испрати вечер нба , Оклахома-Сан Антонио 206.5 кошеви + . Ако можеа минатата 230 кошеви да паднат, зошто не би сега бар 207? ... Исто ја имам во комбинации Кец . Време е за пораз на Антонио.

Раднички-Црвена Ѕвезда за утре H2 ОЛ-ИН ЗА СИТЕ ПАРИ..можеби ќе биди и двојка ама вака е посигурно..некаде хендикепот е 3,5 некаде е 4,5 како и да е Ѕвезда има подобар тим и ќе направат сешто треба да се игра Ѕвезда - Партизан финале

Раднички-Црвена Ѕвезда за утре H2 ОЛ-ИН ЗА СИТЕ ПАРИ..можеби ќе биди и двојка ама вака е посигурно..некаде хендикепот е 3,5 некаде е 4,5 како и да е Ѕвезда има подобар тим и ќе направат сешто треба да се игра Ѕвезда - Партизан финале
а некое инфо зошто 2?
или твој тип е навивачки?

Дечки,ме интересира некој дали знае за Златна копачка дали може да подигнеш добивка ако ја знаеш шифрата од ливчето зошто го изгубив а проверив на нивната страна добитно е.

Раднички има подобар тим од звезда,оваа сезона повеќе пати ги победија ,плус домашен терен ,оваа повеќе е H1 отколку H2.

Раднички има подобар тим од звезда,оваа сезона повеќе пати ги победија ,плус домашен терен ,оваа повеќе е H1 отколку H2.
али претходната утакмица звезда ги тури ... ја гледав утакмицата и играа многу агресивна одбрана и на оваа ке биде така !

Moldova - Poland 2
Latvia - Lithuania 0-2
Bohemians - Sligo 2
Mexico- Turkey 1
Hungary - Turkey 2
Estonia - Finland 1X

prijatelski sovet od mene , ne tip , NE IGRAJTE IRSKA LIGA
najlosa liga za kladilnica :)

prijatelski sovet od mene , ne tip , NE IGRAJTE IRSKA LIGA
najlosa liga za kladilnica :)
Па тогаш и ние “лошо“ ќе изиграме, еве од мене нешто:

Monagan-St. Patricks GG3+