Ајде...... почнувајте со анализи!
![]()
Иначе побеџујме во недела."We don't go to Tottenham fearing we're not going to win the game. We go there believing we can win and that is what we're going to try and do."
Шо мислите кој го изјавил ова?
Иначе побеџујме во недела.
Хоџсон, Хоџсон. Да се чудиш. А и се познава со последниот дел од цитатот, тоа "that is what we're going to TRY and do."Хоџсон сигурно не......... ова е некој како и повообичаено кој се обидува да намали штетата која ја направил Хоџсон!
Најверојатно Карагер!
Хоџсон, Хоџсон. Да се чудиш. А и се познава со последниот дел од цитатот, тоа "that is what we're going to TRY and do."
[/COLOR]LFC Transfer Speculations Roy Hodgson ' It Will Be A Great Surprise If We Win Sunday':pos2::kesa::nesvest::uvo:
Да не имаш грешка ??? Стариот не би кажал такво нешто!! Или пак ги згрешил апчињата...се бидува!!!Хоџсон, Хоџсон. Да се чудиш. А и се познава со последниот дел од цитатот, тоа "that is what we're going to TRY and do."
Чисто процедурално ... Зошто ќе не потопат? Што е слабоста според тебе?Ако излеземе со оној состав ќе не потопат!!!
Прилично сум сигурен во ова!!! Па ако е ова вистина сакам нечија глава!!! Хоџсон,Комоли...не знам кој ама некој мора да си оди!!! Наместо да купиме некој како Хазард,Џонсон,Џервињо,Нзогбиа,Пајет .......ние трчаме по Кержаков,Кол,Некојси посран дефанзивец ,Зиглер и не знам уште кој.........па добро бе има некој одговорен за трансфери??Нели Комоли ќе беше???Или и тој е будала како стариов ??? Добро бе луѓе што е со кретениве??? Овие ум немаат изгледа!!! Кол ??? Није могуче....па није ваљда ???!! Па нека вложат зимава 25 милиони + бабел и нека земат 2 од горенаведените играчи и крај!!! на лето Аква + уште некој што ќе летне и ете ви го тимот....со 30 милиони супер тим ќе се направи!!! А вака и 500 милијарди да дадат џабе е!!! Се некои срања од играчи ќе се купуваат!!! Само жалам што не сум газда !!!Па колку глави ќе паднеа досега тоа чудо ќе беше!! Значи кога се шпекулира за Хазард,Адам итн одма наредниот ден се испоставува дека не е вистина!!! Ама кога е некој инвалид во прашање тогаш вистина е!! Како еднаш не се погоди некој салам играч да се купи!!! Па у пичку материн да фатат и Комоли и Хенри и сите до еден ако е вистина ова!!! Ама ајде...може ќе заврши работа!!! Колку Кончески и Поулсен!!!Уште еден доказ дека Дедото заборав веке што зборува........ има ли доктор во куќава?:tv:
Инаку најверојатно.... Карлтон Кол ке биде нов играч во Јануари!
ЛИНК
Поулсен,Кончески,Карагер!!! А и другиве се тешки дебили кога се во прашање значајни утакмици!!! Па дали сте свесни дека 2 години немаме тепано појака екипа надвор??? Последно беше Вила лани!!! А за појака од Вила ....па Јунајтед ќе да беше( 1 - 4)Чисто процедурално ... Зошто ќе не потопат? Што е слабоста според тебе?
![]()
Be afraid, be very afraid!
Со Кончески по левата страна, и со Макси кој е тотално не заинтересиран за одбраната исто така по левата страна...... Ленон ке биде ко на полигон за точак!
Инаку..... не дека го сакам Поулсен, и не ме прајте луд, баш за оваа утакмица и Лукас да беше слободен ја би го седнал!
Мора жустар играч на Модра Ванѓа.... дечкото не може да игра против груби играчи, така да според мене очекувам Поулсен да го затвори и тоа како добро Модрич!
Добро е шо Н’гог игра од старт..... Галас и Кабул се насилни играчи, не би сакал да и двајцата се концентрираат само на Торес, вака малку од малку ке му се олесни работата.
Инаку со господ напред во дуелите со Крауч.... ке биде желен за докажување!
ПС. Бејл нема ни да прдне..... Дурацел чим е тука, ако сака и двајца Беловци (не нашио пејач да се разбереме) да играат
Поулсен со поглед ќе го помоча Модрич. А ако му влезе еднаш со две нозе тогаш Модрич ќе се плаши топка да прими. Кончески е солиден. Можеби не е офанзивен, ама си ја врши работата доволно.
Или повеќе сакаш да ги видиш Спиринг и Аурелио? Ај за Карагер нема дилема, било кој е поспремен од него. Ама за другиве двајца, моментално нема подобри замени.
--- надополнето ---
Скоро исто што пишав и јас, само за Макси нема да се согласам. Покажува човекот уште од стартот на оваа сезона дека Хоџсон бар еден играч може да препороди. Макси игра на ниво сезонава, општо, и се надевам ќе стигне до формата која ја имаше во Атлетико Мадрид.