Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Сако не ни треба во тим.Имаме 5 одбранбени играчи.За лев бек да се врати Инсуа,немора пари за тоа да се дава.И Бенитез сакаше да го донесе Хазард.Младичот е ѕвер.А за крило,мн сакам Џервињо да го видам во Ливерпул.Дефинитивно треба таков играч.А ако може и Ходна топ е тоа.Ја за Хонда пишував и во претходни постови уше пред да почне сезонава само никој од вас не го сакаше,а сеа...
Е па едно 30 милиони се доста!!! Хазард и едно крило добро...Инсуа и топ сме!! Шпиц нема потреба ако дојде Хазард + крило!! Торес,Нгог,Кајт доволно е!!! Ама има еден проблем:
Толку од Хазард???!!!

--- надополнето ---

:pos2: Хаха многу смешно...
А кој го напишал тоа вицот???

--- надополнето ---

The Hodge - Messi? Average, carries the ball too long, tries to do way too much. Not my kind of player really.
Уште една шега на сметка на Хоџо!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
"It's pretty insane but at this rate we'll see van Gaal and Ancelotti out of work and Roy still secure in his job. Unbelievable."

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
"It's pretty insane but at this rate we'll see van Gaal and Ancelotti out of work and Roy still secure in his job. Unbelievable."
Па менаџериште е Рој!! Уште не ти е јасно тоа??
а според ова Џервињо може да игра како шпиц!!!Впрочем тој и е шпиц и крило!!!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Е па едно 30 милиони се доста!!! Хазард и едно крило добро...Инсуа и топ сме!! Шпиц нема потреба ако дојде Хазард + крило!! Торес,Нгог,Кајт доволно е!!! Ама има еден проблем:
Толку од Хазард???!!!

Ове не ни прв ни последен пат да Менаџерот на некој играч кој е баран од повеке клубови, да излезе со изјава од типот..... Тој не оди никаде!

Таквите изјави се од причина да се намали притисокот кој реално се прави на Играчот, во овој случај Хазард кој игра во извонредна форма!

Значи оваа изјава може да се оквалификува како:
Оставите го играчот до Јануари!

Јас сум уверен дека во Јануари во играчкиот список на нашиот менаџер (се надевам не РОј) ке го има Хазардерот!

Колку да ја р’чнам темата..............

Размислете и погледнете убаво..... според тактиката која ја пректикува Рој во моментот, дали мислите дека Хазард се вклопува во плановите ?

Изјавата на Рој во врска со Меси, не е случајна....... Хазард е играч баш од тој тип!

Го мотате филмот нели.......е и ја го мотам........

ДАЈ БОЖЕ ХОЏСОН ДА ГИ ПАКУВА КУФЕРИТЕ ВО ЈАНУАРИ!:cuc::cuc::cuc:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
па реков дека е можно ова да е медиумска хајка...а за рој. не сака вакви играчи...некој умрен ќе купи

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
па реков дека е можно ова да е медиумска хајка...а за рој. не сака вакви играчи...некој умрен ќе купи

хахахах сега ќе бу "подметнат" или крауч или картон кол во замена со бабел ,ќе му го мавнат сеk*oт

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
LFC Transfer Speculations
Roy Hodgson is looking to offload Daniel Agger, either on loan or sale to reduce the wage bill. John Henry Has Told Roy He Has To Reduce Wage Bill 1st And Agger's Sale Is Likely

Колку и да го сакам како играч Агер..... според мене исправна одлука на Клубот, секако ако е точна шпекулацијата!

Мислам дека е редно време да се размисли кои играчи може да допринесат нешто за клубот...... во моментот а и во иднина (барем не во наредните година-две) Даниел Агер не верувам дека ке направи некаква разлика во тимот, освен разликата која ке ја направи во Буџетот на ЛФЦ!

Ова истото требаше да се направи и со Аурелио, али пошто Рој е класа менаџер, тој размислува друго!:nesvest:

--- надополнето ---

LFC Transfer Speculations Roy Hodgson ' It Will Be A Great Surprise If We Win Sunday':pos2::kesa::nesvest::uvo:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
[/COLOR]LFC Transfer Speculations Roy Hodgson ' It Will Be A Great Surprise If We Win Sunday':pos2::kesa::nesvest::uvo:

Одличен начин да ги мотивираш играчите, идиот! Дур иаме ваков тренер шо се задоволува и со пораз, ништо не праиме.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Се убаво со ова за Аквилани, и јас сакам да го видам назад во Ливерпул, можеби најмногу од сите вас овде.
Арно ама, како што кажа претставник на клубот, не е така едноставно. Не може Ливерпул само да го повлече играчот од Јувентус, туку е потребна заемна согласност од двата тима за прекинување на заемот. Нешто што не верувам Јувентус да прифати, а и самиот Аквилани, затоа што самиот изјави дека е среќен во Јувентус па дури и сака да остане таму.
Сакам да се врати ама најверојатно ми е дека ќе си остане до крај на сезона и Јувентус ќе ја искористи клаузата која му дозволува на Јувентус да го откупи целосно. освен ако немаат средства да го направат трансферот перманентен па да се врати Аква кај нас.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Aquilani's agent asked if he'll go back to Liverpool: "No he's staying at Juve. The Bianconeri have until June to sign the player. The figures are already fixed."

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Pacheco has 'bright future' at Liverpool FC, insists Roy Hodgson

--- надополнето ---

хахахах сега ќе бу "подметнат" или крауч или картон кол во замена со бабел ,ќе му го мавнат сеk*oт
Да не те чуди!!!

--- надополнето ---

Инаку Аквилани нека си седи таму ...што е сторено сторено е!!! Во средината се Мирелес,Џерард,Лукас,Спиринг,Шелви и ни треба уште еден помлад!! Онака не некој прејак играч туку да може резерва да седи!!!
Пачеко не смее да се продаде!!!!
Бабел за жал нема иднина кај нас па ...!!!
Агер никако!!! А ако пак бега го сакам Сако и никој друг на негово место!!Ама стариот еден од Лил сакал...изгледа некни бил него да го гледа а не Џервињо или Хазард!!! Слепец!!!!
Ама ова мора да биде вистина!! МОРА!!!! овој ни треба + Хазард мислам дека ќе нема проблеми во нападот!!!И кој по ѓаволите е одговорен за трансфери кај нас!!!! Каков Комоли сомнителен ми е и тој!! Или сите до еден се глупаци...тешки глупаци па не гледаат играчи како Хазард или пак во тишина си работат!!!Ама ќе да е она првото!!! Па земи го бре човече Еден и Адам и готово е упм!!!! Ако го даваш Агер земи салам играч и земи лев бек и тимот ќе биде топ!! Ама не..овие ќе го растурат тимот!!!Наместо хазард и Џонсон ќе земат некој инвалид па после ќе се чукаме по глава кога Адам и Еден ќе растураат!!! Ќе си викаме: Ех еднаш не поврзуваа со нив!!! Ќе видите дека ќе биде така!!!!

--- надополнето ---

И не викам баш овие да се земат.....добро Хазард да!! Ама ако не Џонсон...има многу добри крила со кои не поврзаа!!И пак да земеме некој идиот ќе биде срамота!! А така и ќе биде!!Бтв за Јанг многу барале!!! Не ја видов статијата ама од насловот видов само 80 милиони!! Ваљда не бараат толку ???СО ова ставаат на знаење дека не им е за продажба или пак тој не сака да потпише нов договор па сега да му ја кренат цената да не им замине за џабе!! Суперстар подетално ќе ви објасни!!!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ајде...... почнувајте со анализи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop