Тренинг во домашни услови!

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
хаха знам, дефиниран ми е супер грбот уште малце треба за бољи да биде, а и бицепсот ми е исто добар но го вежбам за уште подобар
Mожеш уште многу да идеш со грбот, цел да ти биде оцртан, пошто имаш супер основа.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Mожеш уште многу да идеш со грбот, цел да ти биде оцртан, пошто имаш супер основа.
Напредувам полека за накај подобро, сега летово ке вежбам многу за да го оцртам уште подобро грбот па после некое време ке ставам друга слика да видите дали ке имам некои резултати:)

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Некои други вежби освем стомачни и склекови пошто само тоа вежбам скоро 1 месец и од време на време што трчам или препорака за некоја добра програма за вежбање по дома без справи и такви работи.
Да не знае некој по колку пари се теговиве за со една рака ?

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Некои други вежби освем стомачни и склекови пошто само тоа вежбам скоро 1 месец и од време на време што трчам или препорака за некоја добра програма за вежбање по дома без справи и такви работи.
Освен стомачни и склекови земи вежбај: кревање на шипка ако имаш во твоја близина, чучњеви,... теговите се мислам дека 120 денари по килограм ако не ти се брза за тегови земи Фанта шише од 2литра и наполни го со песок целото ке тежи едно 6-7 кг.

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Освен стомачни и склекови земи вежбај: кревање на шипка ако имаш во твоја близина, чучњеви,... теговите се мислам дека 120 денари по килограм ако не ти се брза за тегови земи Фанта шише од 2литра и наполни го со песок целото ке тежи едно 6-7 кг.
хм ова со шишево баш ќе го пробам делува дека ќе врши работа барем за сега
фала.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
За теговите ти кажаа, 120 денари килограм, ама ако не си при пари, не е зор одма. Ама за вратило дај ги без да му ја мислиш. Мислам дека моево го купив 600-700 денари од Џамбо. Многу лесно се става на врата и ненормално добри вежби можеш да правиш.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
немам никакви тегови само простор од 2м2 и се утепувам од вежбање некогаш и повеке од 6 саати уживам да вежбам дома а има и доста предности,ке гледам да земам вратило во скоро време:)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
немам никакви тегови само простор од 2м2 и се утепувам од вежбање некогаш и повеке од 6 саати уживам да вежбам дома а има и доста предности,ке гледам да земам вратило во скоро време:)
ПОдобро ти е да вежбаш 70 -80 мин интезивно без одмор отколку 6 саати нема да има никаков ефект за џабе губиш толку време

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
ПОдобро ти е да вежбаш 70 -80 мин интезивно без одмор отколку 6 саати нема да има никаков ефект за џабе губиш толку време
па не е баш залудно потрошено време,ако ништо друго барем си ги усовршувам техниките на боксирање и други удари,ама се сложувам со тебе

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
па не е баш залудно потрошено време,ако ништо друго барем си ги усовршувам техниките на боксирање и други удари,ама се сложувам со тебе
А да, може тоа, боксирање, тренирање на техники итн., профи фајтерите поминуваат и по цел ден тренирајки и усовршувајќи техники, удари, зафати и слично, ама што се однесува до тежински или кондиционен тренинг, саат до саат и пол е оптимално време, после тоа немаш ефект.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
За теговите ти кажаа, 120 денари килограм, ама ако не си при пари, не е зор одма. Ама за вратило дај ги без да му ја мислиш. Мислам дека моево го купив 600-700 денари од Џамбо. Многу лесно се става на врата и ненормално добри вежби можеш да правиш.
може да ми кажеш како се мести отприлика. гледав денес и јас
во џамбо 400 денари мислам, ама мајка ми не ми дава да
купам, мисли дека ќе ја срушам вратата.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
може да ми кажеш како се мести отприлика. гледав денес и јас
во џамбо 400 денари мислам, ама мајка ми не ми дава да
купам, мисли дека ќе ја срушам вратата.
Многу просто, има можност да се одвртува и завртува. Може да се прошири многу сантиметри, зависи од вратата :D Со вртење ќе го прошируваш додека не се стегне и од двете страни на вратата. За да не остави мали дупки во касата, имаше и можност за поставување со шрафчиња, ама ја вака го ставив. За повеќе пари имаш и подобри вратила, со можност за неколку различни зафати. Али и ова правово врши работа :)

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Да не знае некој од кај да купам еднорачни тегови од по (5, 10 и 15 кг), ама да не бидат многу скапи како на пример што глеав се продаваат 120 денара од кило... нешто поефтино?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Да не знае некој од кај да купам еднорачни тегови од по (5, 10 и 15 кг), ама да не бидат многу скапи како на пример што глеав се продаваат 120 денара од кило... нешто поефтино?
imas 50 kg za 500 den,

Член од
20 декември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
2
за дечкото што напиша дека му била голема раката и имал грб....Ке ме извиниш али ти немаш ништто единствен што имаш е low body fat и затоа имаш некоја дефиниција,информирај се на интернет и ке видиш грб,и бицепс што ти се вика. Без оправдувања дека си 16 ја сум 1година помал и имам повеќе од тебе,а има деца гром... така да...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 19:45 ---
imas 50 kg za 500 den,
e odkaj gi najde 50kg za 500den mozi da kazes?

Kajgana Shop

На врв Bottom