nE0n1nja
Eat nerds get shredded
хаха знам, дефиниран ми е супер грбот уште малце треба за бољи да биде, а и бицепсот ми е исто добар но го вежбам за уште подобар
Mожеш уште многу да идеш со грбот, цел да ти биде оцртан, пошто имаш супер основа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха знам, дефиниран ми е супер грбот уште малце треба за бољи да биде, а и бицепсот ми е исто добар но го вежбам за уште подобар
Напредувам полека за накај подобро, сега летово ке вежбам многу за да го оцртам уште подобро грбот па после некое време ке ставам друга слика да видите дали ке имам некои резултатиMожеш уште многу да идеш со грбот, цел да ти биде оцртан, пошто имаш супер основа.

Некои други вежби освем стомачни и склекови пошто само тоа вежбам скоро 1 месец и од време на време што трчам или препорака за некоја добра програма за вежбање по дома без справи и такви работи.
Да не знае некој по колку пари се теговиве за со една рака ?
хм ова со шишево баш ќе го пробам делува дека ќе врши работа барем за сегаОсвен стомачни и склекови земи вежбај: кревање на шипка ако имаш во твоја близина, чучњеви,... теговите се мислам дека 120 денари по килограм ако не ти се брза за тегови земи Фанта шише од 2литра и наполни го со песок целото ке тежи едно 6-7 кг.
Некои други вежби освем стомачни и склекови пошто само тоа вежбам скоро 1 месец и од време на време што трчам или препорака за некоја добра програма за вежбање по дома без справи и такви работи.
Да не знае некој по колку пари се теговиве за со една рака ?

ПОдобро ти е да вежбаш 70 -80 мин интезивно без одмор отколку 6 саати нема да има никаков ефект за џабе губиш толку временемам никакви тегови само простор од 2м2 и се утепувам од вежбање некогаш и повеке од 6 саати уживам да вежбам дома а има и доста предности,ке гледам да земам вратило во скоро време![]()
па не е баш залудно потрошено време,ако ништо друго барем си ги усовршувам техниките на боксирање и други удари,ама се сложувам со тебеПОдобро ти е да вежбаш 70 -80 мин интезивно без одмор отколку 6 саати нема да има никаков ефект за џабе губиш толку време
па не е баш залудно потрошено време,ако ништо друго барем си ги усовршувам техниките на боксирање и други удари,ама се сложувам со тебе
може да ми кажеш како се мести отприлика. гледав денес и јасЗа теговите ти кажаа, 120 денари килограм, ама ако не си при пари, не е зор одма. Ама за вратило дај ги без да му ја мислиш. Мислам дека моево го купив 600-700 денари од Џамбо. Многу лесно се става на врата и ненормално добри вежби можеш да правиш.
може да ми кажеш како се мести отприлика. гледав денес и јас
во џамбо 400 денари мислам, ама мајка ми не ми дава да
купам, мисли дека ќе ја срушам вратата.
Со вртење ќе го прошируваш додека не се стегне и од двете страни на вратата. За да не остави мали дупки во касата, имаше и можност за поставување со шрафчиња, ама ја вака го ставив. За повеќе пари имаш и подобри вратила, со можност за неколку различни зафати. Али и ова правово врши работа 
imas 50 kg za 500 den,Да не знае некој од кај да купам еднорачни тегови од по (5, 10 и 15 кг), ама да не бидат многу скапи како на пример што глеав се продаваат 120 денара од кило... нешто поефтино?
e odkaj gi najde 50kg za 500den mozi da kazes?imas 50 kg za 500 den,