Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
тоес пак повреден , ќе поминат ли две недели а да не чујам торес повреден веќе станува досадно а замена немаме никаква освен нгог кој е дувни ветре

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Taka e vo pravo si za vakvi slucai treba da se ima adekvatna zamena za Torres mora nekoj napagjac podobar da zememe
Pozz

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
ako mozeme AMAURI da go zememe bravo!

NAJGLUPAVIOT NAPAGAC NA SITE VREMINJA :xxx ne mi se sviga ni sto ne povrzuvaaat so takvi a kamo li da go imame vo timot :Xxxxxxxxxxx

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
LFC Transfer Speculations
Since 1997, at Blackburn, Fulham and Liverpool, over six seasons, Roy Hodgson has won just 11 away games in the PL #LFC

--- надополнето ---

LFC Transfer Speculations The Liverpool Way (twitter)
Just spoke to Carragher. He said a fan gave him the fingers and shouted at him, so he had a go back. Wasn't about dalglish chants. <-- So there you have it.

--- надополнето ---

LFC Transfer Speculations
Paul Tomkins : In 105 away games in English football, Hodgson has won the same amount as Liverpool won in just 19 games in 2008/09? (13)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Пример кој напаѓач?
Пример Брајан Руиз.....пример Карим Бензема , Фернандо Љоренте Торес , Марио Гомез , Лисандро Лопез , Езекел Лавеци , и така натаму и така натаму.......

--- надополнето ---

Да бе.....Сисе да го вратиме....готово е со тие што заминаа разберете!!Нема враќање.....Крауч замина и тоа е тоа...сега да се врати никако...зошто да го враќаме 29 годишниот Крауч кога може да купиме нов подобар напаѓач кога веќе купуваме??????

--- надополнето ---

И Пачеко е номиниран за најдобар млад играч на годината......секако во огромна конкуренција на Вилшер,Балотели и компанија!!!

--- надополнето ---

:eek:ftopic: Еднаш пишав....ама вие нешто ми изведувате овде.....демек ѕвездите големи сте вие па ќе ми се преправате ??? САБОТА КОЈ Е СЛОБОДЕН НЕКА МИ КАЖЕ !!!! ЌЕ ИМАТЕ ТРЕНИНГ АКО УСПЕЕТЕ ДА СЕ СОБЕРЕТЕ!!! ИЛИ ПРОТИВ СЕБЕ ИЛИ ПРОТИВ ДРУГИОТ ТИМ ИЛИ ПРОТИВ НЕКОЈА ДРУГА ЕКИПА!!!!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Пишете дали ќе има екипа или не?

Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
Ако турнирот ќе се оджува на 27-28 , 4-5 или па на 11-12 јас можам да дојдам за Скопје инаку јас сум од Кавадарци.

Ако има некој друг од Кавадарци што мисле да оде за Скопје и да учествива на турнирот нека ми пише за да се договориме за да не одам сам.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?

:pos2:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?

:pos2:

Поради тоа шо освои златна копачка на Европското до 19 години.... и поради тоа што беше најдобар за Резервите и Младинската школа на Ливерпул!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom