Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?
:pos2:
UEFA European Under-19 Football Championship Golden Boot: 2010[11]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?
Пишете дали ќе има екипа или не?
Пријавување уште денес!!!! Ако сакаш ела и јас само за викенд ќе одам...ако не се игра за викенд не одиме и готово!!!Ако турнирот ќе се оджува на 27-28 , 4-5 или па на 11-12 јас можам да дојдам за Скопје инаку јас сум од Кавадарци.
Ако има некој друг од Кавадарци што мисле да оде за Скопје и да учествива на турнирот нека ми пише за да се договориме за да не одам сам.
So se desava so fudbalot ?? Mislam toa sto trebase da igrame ?
Нејќам да ви изигравам Хоџсон, па да ви ширам негативна енергија во фан клубот, али немам информации дека Диего Форлан ќе биде најдобар играч на светот оваа година.
Туку, можеби и грешка сум. Кога нема кој, и трупци ко вашиот ќе бидат, тоа е тоа.
Кога блеска за резерви и младинци![]()
Не бе......тебе ќе те избереме....ако си заинтересиран кажи !!! :smir: И никој не рече дека ќе биде избран...туку дека е номиниран.....а за причина си има и причина...ти кажаа колегите!!!Пачеко најдобар млад играч? Зошто? За еден дриблинг против Работнички можеби? Или поради добра партија против резервите на Рашден Дајмондс?
BTW: The transfer of Ibrahim Afellay has been agreed between PSV and Barcelona. Now all that remains is for the player to agree personal terms.
Не оти е нешто многу битно за нас, ама имаше некои шпекулации пред некоја недела дека и Ливерпул се интересирал за него.
Тоа што пишува дека нема трансфери во јануари е само извртено од интервју со Хенри.
Човекот си кажа дека нема да може тимот да го сврти наеднаш на подобро во јануарскиот рок, што не значи дека нема да се купуваат играчи.
Јас ќе дојдам сигурно ако турнирот е во Сабота или Недела.
Влатко Попов.
Еве ти и facebook од мене http://www.facebook.com/profile.php?id=1394686289&ref=ts само ќе треба таму некој да ме пречека во Скопје и да ме одведе до местото како што ќе се играе.