Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
не знам што е трагично тука??и Јувентус си има фанови во Милано за прославата на нивната титула плоштадот паца ди дуомо беше преполн исто како Интер/Милан да ја има освоено титулата...плус Милано е културен град каде што преовладува високата класа и ова не е Тетово или гостивар да го искршат дуќанот дека на него пишел Јувентус

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Кркич ? Не фала,не ми треба играч кој го напумпаа дека е еден од новите таленти на светскиот фудбал,а уствари со ништо не покажа дека е таков . Можеби нема сите да се сложат со моето мислење али барем за мене овој играч не покажал ништо посебно,он не се снајде во Барса со такви играчи а не па во Интер ,а и во Рома не изигра ништо посебно .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Бене знам го нејќе Бојан, мене ептен мерак ми прави овој фудбаер и сакав уште лани да пристигне тука, во секој случај е бољи од оној репон што го донесоа од Џенова.

А подобар е од Паласио само по тоа што е помлад, али кој ќе видиш таке у таа категорија и ја сум подобар од Паласио, у ништо друго не е појак Кркиќ од него!

Поисфорсирано чуече од овој Кркич ја не сум видел у мојов живот, од кога глеам фудбал, поисфорсиран и од оној Самир Фазли у репрезентација што ни игра !

Барса го чуваше ептен нивно дете, и таков има конситуција за Барса, и му дадоа шанса, му даваа му даваа али што не го бива не го бива, ни у Рома не го биваше, па да му ебем мајката Освалдо и Борини да ти фатат место....... Камењ, али пак ти си знаеш голем си, али искрено и ја би сакал да го видим у Интер чак што више нека му фати место на Милито у тим до наредната Мадонина ! :pos:

Ќе видиме, изгледа го бива, вака кој игра во тандем со Силва го бива :icon_lol:

Покрај Силва и Бонера го бива :D, шала на страна добро е циганчето само да не го даде Морати у некој си дил со Наполи, биг мистејк !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Абе 21 година е, има сеуште можност да напредува бајаги во кариерата, оваа Рома со Енрике беше хаос и глупо е да се суди по тоа што го изигра оваа година, сезоната на пример кога Ибра беше во Барса, Пеп предност во вториот дел од годината му даваше на Кркич а овој тоа го искористи, даде неколку клучни голови. Не викам дека е фантастичен играч ама пред Паласио во секоја можна варијанта би го ставил, за асален ротирачки статус ко Пандев во 2010 Кркич плаче, значи не класика играч од клупа него нешто ко Робињо или Касано во Милан, во ситуација кога цел напад им е здрав.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Убоо бе, ти реков дај боже и првотимец да ви биде :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Убоо бе, ти реков дај боже и првотимец да ви биде :)
Доста бе ... земал ни продава тука муабети а Милан Мунтари го зима на полусезона ... и Макси Лопез. :pos:
Не ме еби.

А и покорисен е од еден Ибра кога е во прашање ЛШ, така да, слободно нека биде првотимец ... наредната година, ако се сваќаме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Доста бе ... земал ни продава тука муабети а Милан Мунтари го зима на полусезона ... и Макси Лопез. :pos:
Не ме еби.

А и покорисен е од еден Ибра кога е во прашање ЛШ, така да, слободно нека биде првотимец ... наредната година, ако се сваќаме.

Бољи са од КингБургер Марига и тој црниот што трчаше само по лева страна со чудно име =)

Нејсе, те тролав малце, се е ствар укуса, мене дечкото ми е многу исфорсиран неоправдано и ми седи као не доволно квалитетен играч а у ЛШ покорисен од Ибра е и Иван Тричковски, па зашто не би го зеле и него, те ако прифати Тричко да игра догодина у ЛЕ :D

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Тричко а ? ... Not bad, пред Паласио и Мазнов би го сварил ко трансфер.
Во моментов таква е ситуацијата да секој млад играч со потенцијал да стане добар фудбалер за голем тим е ок опција за Интер, Јуве лани со Џакерини крпеа и Пепе, не заборавај дека и квалитетот на калчото е бајаги опаднат па има простор и вакви играчи да успеат во големи тимови.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
не знам што е трагично тука??и Јувентус си има фанови во Милано за прославата на нивната титула плоштадот паца ди дуомо беше преполн исто како Интер/Милан да ја има освоено титулата...плус Милано е културен град каде што преовладува високата класа и ова не е Тетово или гостивар да го искршат дуќанот дека на него пишел Јувентус
Филмови, филмови... :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Уште кркич ни фали, зарате да го купат, бјамбјани да го вратат, и типтоп сме, циркус тим...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Пандев 8 а Лавеци 31?
Пандев во Наполи не е ништо полош од Лавеци. Реши неколку важни натпревари и кога игра на местото на Лавеци воопшто не се чуствува отсуството на аргентинецот.

Од кај сега Лавеци е 3 класи над Пандев?
Со години се тука некаде и ако споредуваме со бројки за настапи, голови, асистенции нема којзнае каква разлика...

Kajgana Shop

На врв Bottom