Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Oфицијално,ќе ви го земеме и Кагава :icon_lol:
Епа создравје да си го користите :) иако мислам дека не е за во Интер, но ајде нека ме демантира.

Кагава сака да игра во Англија, тоа е предноста кај нас во моментов. Проблемот е што се ценкаме што пониско да дојде, а тоа може да биде лошо ако некој друг се вмеша во тркава и го лапне...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Епа создравје да си го користите :) иако мислам дека не е за во Интер, но ајде нека ме демантира.

Кагава сака да игра во Англија, тоа е предноста кај нас во моментов. Проблемот е што се ценкаме што пониско да дојде, а тоа може да биде лошо ако некој друг се вмеша во тркава и го лапне...
Не си во тек со настаните.....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Денес читам на fcinternews дека цената на Лукас треба значително да падне откако разочара на пријателските натпревари.
Го ставате Лукас на исто ниво со Нејмар но се виде разликата деновиве.
За разлика од него, Нејмар игра одлично и ги оправда очекувањата.

Денес за прв пат и Бојан Кркич го поврзуваат со Интер само не верувам многу во ваква шпекулација.

Дали гледаше некој Холандија? Слушам се повредил Снајдер?
И ме интересира како изигра Афелај одсекогаш ми било желба да го видам во Интер :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Денес читам на fcinternews дека цената на Лукас треба значително да падне откако разочара на пријателските натпревари.
Го ставате Лукас на исто ниво со Нејмар но се виде разликата деновиве.
За разлика од него, Нејмар игра одлично и ги оправда очекувањата.

Денес за прв пат и Бојан Кркич го поврзуваат со Интер само не верувам многу во ваква шпекулација.

Дали гледаше некој Холандија? Слушам се повредил Снајдер?
И ме интересира како изигра Афелај одсекогаш ми било желба да го видам во Интер :)
https://www.facebook.com/InterClubMacedonia/posts/365692370152715

Најверојатно истегнал или тетива или листот... го нагази еден баш кога требаше да скокне... Мислам ништо сериозно недела дена пауза...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Не зезај,биди и ти песимиста околу Паласио,не крши филм тука:pos:
Него Кагава што побрзо да си го земете,таков тимски играч ретко се наоѓа денеска.
Јас го посакував во Интер,ама не можеме да си ги мериме со Јунајтед околу кешот.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Не зезај,биди и ти песимиста околу Паласио,не крши филм тука:pos:
Него Кагава што побрзо да си го земете,таков тимски играч ретко се наоѓа денеска.
Јас го посакував во Интер,ама не можеме да си ги мериме со Јунајтед околу кешот.
Не е до кешот. Работата е што Кагава сака да игра во Јунајтед и моментално тоа не става во пол позиција за неговиот потпис.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не е до кешот. Работата е што Кагава сака да игра во Јунајтед и моментално тоа не става во пол позиција за неговиот потпис.
Да,го занемарив тоа,еве сеа прочитав дека и тој самиот сакал да игра за Јунајтед,моја грешка.

meazza еве околу Кркиќ,јас сеа читам

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=81434

а околу Снајперот не е ништо сериозно,се враќа во ритам наредниве денови.

Transfernews:

According to different Italian media websites Moratti and DeLa seem to have reached an agreement for Pandev for a cash sum of 8 mln euro. Furthermore, they state that this agreement is not connected to Lavezzi.
Хуан 90 минути за Бразил одиграл,изгледа го имаме наследникот на Лусио,еден од најдобрите на теренот бил.
Бразил победил 4-1
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:20 ---
и уште ова

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/31-05-2012/ora-inter-vira-lucas-pepe-juve-via-rinnovo--911393355405.shtml

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ovoj Bojan ako dojde... Ne znam, too good to be true (za mene lichno).

Bojan vamu, Kutinjo tamu, Destro shpic. Ete trojka za 2-3 godini koja mater ke ebe.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Бене знам го нејќе Бојан, мене ептен мерак ми прави овој фудбаер и сакав уште лани да пристигне тука, во секој случај е бољи од оној репон што го донесоа од Џенова.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Афелај бил човек на натпреварот.

Него Де Лаурентис и Морати се договориле за Пандев, трансферот ќе чинел 8 милиони евра.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Афелај бил човек на натпреварот.

Него Де Лаурентис и Морати се договориле за Пандев, трансферот ќе чинел 8 милиони евра.
Пандев чини 8 а Лавеци 32. Оди разбери...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ќе видиме, изгледа го бива, вака кој игра во тандем со Силва го бива :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom