Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
Во право си, само мене ми е страв, да речиме дали може да се деси да ти земаат примерок и без твое знаење да испитаат (под директива на некои надредени на пример)? Или тоа е незаконско? Затоа што мене ми се има случено на работа, имав инфекција на грло, ептен лоша настинка беше тоа, и после 1 недела се нацртав во лабараторија, да ми земаат урина! Докторот ми кажа дека сите што имале такви проблеми со грлото, морат урина да дадат!
Толку трипав, и само му закачив на крај, дај бе не дупчи ме на здрав памет говедо едно кажи дека тоа е дрога тест! И говедото, цело време вртеше тема!
Само со крв и урина може да ти дознаат и тоа за урина 10-14 дена откако си земал може да ти откријат (кај некој секојдневно што конзумираат долг период(преку година) и до 30-90 дена останува ) а за крв 2 недели до месец.
Ако земаш еднаш месечно е нешто побрзо, околу 2-3 дена за крв. А за урина си останува 10 дена.
Можеш да ги тужиш за присилен (додуше без сознание) тест на дрога.
Макар да, кај нас поинаку работи малце судството,.

Тоа беше на работа, во странство! За МК колку што имам работано, се врши само стандарден систематси преглед, и немало такви узбуни!
dobri mi ste site i uste ednas izvini.....citaj malce megu redovi