Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Дечки, ми треба мислење за овие 2 телефони http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4461&idPhone2=3725
се мислам кој од нив да го земам.. Ако може да ги споделите вашите искуства, би ви била многу благодарна...
lg to brate sum se iznenadil od telefonot to sto ti pisale deka lici na plocka nema veza telefonot e koska procesorot e strasna rabota i da ti ne nabrojuvam zemi go ke vidis i samiot

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.757
Поени од реакции
8.772
Луѓе, што значи unlocked? Се обидувам да најдам телефонче на Walmart али ми вади само unlocked... дали тоа значи дека е телефонот веќе користен? Сакам нов, затоа прашувам :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Луѓе, што значи unlocked? Се обидувам да најдам телефонче на Walmart али ми вади само unlocked... дали тоа значи дека е телефонот веќе користен? Сакам нов, затоа прашувам :)
Тоа значи дека телефонот е одклучен т.е работи на сите мрежи.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
HTC Explorer?

Коментари? Критики?

Благодарам однапред :D

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Кажувајте како да го набавам Sony Ericsson XPERIA Pro?!?! Сите мобилари во Македонија што постојат, секој начин кажете го пошто телефонот го нема АПСОЛУТНО НИКАДЕ во земјава, а се што ми треба го содржи (уште ICS да има :p ) пишете plss сите локации и мобилари кајшто може да се снабди се додека може, пошто тие телефончиња со QWERTY изчезнуваат, да не го снема и него некојден....

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Што дека е грд кога подобар процесор има од Wildfire S :D
Двата телефони се скоро исти, исто рам, иста резолуција, иста големина на екран, само Explorer има понов процесор, и има adobe flash.
Wildfire S има подобра камера, Explorer е побрз.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Двата телефони се скоро исти, исто рам, иста резолуција, иста големина на екран, само Explorer има понов процесор, и има adobe flash.
Баш ми е топ бе,не ми изгледа грдо,еве сеа го чепкам малце и одличен е.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Колку си сигурен дека е појак процесор? 600ки се и двата

Kajgana Shop

На врв Bottom