FIXEDШо бе, играле овие денес пријатеЉска со Ангола ?![]()
Добро, да... го имаме!Ете бе го имамо Тричко, супер игра дечкото, Пандев - Илчо - Тричко, попара!
Али мора да му се плати платата на Тошак, а Хари греотицата нема буџет за тоа ...
gledam Fazli 10 min igral, kako procenivte deka igral katastrofalno. Ili sakate da se prekrsti vo Slobodan pa da igra dobro. Sto ne dadoa gol drugite renomirani fudbaleri tie 80 min igrani. I da so tie sto gi spomnuvate mesto Fazli za malce vi izbegaa proslite Evropski i Svetski prvenstva![]()
Другар, да не изумиме дека Шакири ни е еден од најдобрите играчи воопшто во нашата репрезентација! Но за разлика од другиве... играл со срце за МАКЕДОНИЈА а не со ќеш незнаејќи што прави и за кого.gledam Fazli 10 min igral, kako procenivte deka igral katastrofalno. Ili sakate da se prekrsti vo Slobodan pa da igra dobro. Sto ne dadoa gol drugite renomirani fudbaleri tie 80 min igrani. I da so tie sto gi spomnuvate mesto Fazli za malce vi izbegaa proslite Evropski i Svetski prvenstva![]()
Друже џабе објаснуваш, со инка да им ставаш не иде. Се' се они најдобри, најјаки и незнам уште што нај...Господине паметен, ја сум муслиман, не ми смета што Фазли не е Слободан као прво, као второ Фазли не се спои со топката а играше од 53-тата минута не од 80-та, а прошлиот меч со Португалија беше стартер, у меч каде што ни беше одличната репрезентацијата он беше тапа, не се спои со топката, нема осет за позизционирање што МОРА да го има една 9-ка па било тоа и у репрезентацијата на Бангладеш.
Го нема главниот атрибут за неговата позиција, не ме терај да продужим, една велесила као Португалија изигра мизерно против нас играчи од 30-40 милиони изгледаа смешни на теренот, а на сите ебани портали Фазли беше флоп оф д меч.
И Буба сум го глеал у тетово, пошто сум тетовчанец, и не е ништо посебно дечкото, јак е за нашиве простори, и може уште да биде појак ако се развија ка што треба, но уште е предалеку од еден Илчо Наумовски, па и Стевица Ристиќ !!
И Слободан, и Петко, и Јанко и Станко, и Елви, и Енис и Ерџан, или Рахман да се вика, ако игра како што играше во овие два меча Самир Фазли, од авион се гледа дека некој го форсира, затоа нареден пут Get your facts straight па цитирај !
Ti bozem me utepa so fakti pa baras takvo nesto od mene. U makedonski sport procitav deka vlegol u igra 80', pa pisav tuka posto procitav deka i deneska go kritikuvate, ama ete pogresile oni a posle niv i ja. Bi ti nasol fakti i za Ilco i za onoj golgeterot na Sileks na vremeto, ali ne se nisto posebni, edniot igra dobro u Avstrija, drugiot u Kina, pa ne go spomna i Ibraimi sto igra dobro u Slovenija. Ali ova ne e nekakvo merilo posto zborime za reprezentativni nastapi, a tuka boga mi uspesite na Ilco i drugiot den denes se pamtat od strana na ljubitelite na fudbalot sirum svetot!! !
Eх, ете играч кој што го изумив... Ристич!Абе остајте го па и вие Фазли. Он јес да година дена нема клуб и го бркаат од кај ќе стигне, ама он ипак е играчиште бе! Па вие незнаете у маало што им праел, Марадона го викале...И сега такво играчиште да не игра за репрезентација, а да игра еден мочан Ристиќ што секоја утакмица дава голови во Кореја, или па еден Илчо што секоја година е во тимот на сезоната у Австрија? Па нема логика, не заебавајте и вие...
Ti bozem me utepa so fakti pa baras takvo nesto od mene. U makedonski sport procitav deka vlegol u igra 80', pa pisav tuka posto procitav deka i deneska go kritikuvate, ama ete pogresile oni a posle niv i ja. Bi ti nasol fakti i za Ilco i za onoj golgeterot na Sileks na vremeto, ali ne se nisto posebni, edniot igra dobro u Avstrija, drugiot u Kina, pa ne go spomna i Ibraimi sto igra dobro u Slovenija. Ali ova ne e nekakvo merilo posto zborime za reprezentativni nastapi, a tuka boga mi uspesite na Ilco i drugiot den denes se pamtat od strana na ljubitelite na fudbalot sirum svetot
I da znam deka si od Te, i milo mi e sto imas izgledano natprevar na Shkendija.