Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Ne znaesh da chitash be, shto ako sum ti dal link :D
--- надополнето: 29 мај 2012 во 16:48 ---

Ti si kreten :D
Пуста желба ваша Јуве да испаднел :pos:

Еднаш велиш "според последните информации", еднаш "мое мислење си кажвам"
Тешко тебее:tapp:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Kade rekov "moe mislenje si kazhvam"? :D
Da ne se zbuna so "jas napishav mislenje".

Ete gledash deka ne znaesh da chitash.
Пак не ми кажа дали е мислење или според последните информации е :ROFLMAO:
Разлика има во то другарче, разлика
Али добро вие овде на форумов поке сте информирани и од Италјанската Полиција :cuc:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Пак не ми кажа дали е мислење или според последните информации е :ROFLMAO:
Разлика има во то другарче, разлика
Али добро вие овде на форумов поке сте информирани и од Италјанската Полиција :cuc:
Mislenje/Post. Ista rabota. Shto znaesh ti be pa :D

Juventash, ne zaesh da chitash pa i od bitola :D:D:D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Душмани , ѕверови да бог да се сотрете .
така гласеше една стара .. а морати може само .. си знаете и сами што .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па богами надпросечно интелегентен е, обичниот народ со нивните мали мозоци неможат да го сватат тоа :pos:
Затоа од забава си ја запали куќата :pos:

И нели гледате дека Јонзе ве трола бе абдали едни,се попаливте сите до еден :pos::pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Затоа од забава си ја запали куќата :pos:

И нели гледате дека Јонзе ве трола бе абдали едни,се попаливте сите до еден :pos::pos:
Се глеа глеј го каков е џанак што да праи друго ебате крлежите немате др. попаметна работа,го дрвевте по цел ден а сеа тролате.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.773
Поени од реакции
3.849
Марио Монти (Италијанскиот Премиер) има добра идеа. Смета дека Серија А треба да биде суспендирана 2-3 години.

Свака част премиере, свака част. . .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Spored poslednite vesti Lazio definitivno nema da igra vo UEFA zaradi odzemeni bodovi, Siena odi vo Serie B, i ima golemi shansi da mu se odzeme titulata (ke i se odzemat bodovi de) na Juve za sezonava ako se potvrdi deka Bonuchi bil meshan vo skandalot.
Браво, што кажа сега и изјавана на Балотели не ти е рамна ... Извини и ти беше натпросечно интелигентен. ..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бог да чува..не гледате бе дека планинаров што е главен дистрибутер на тревки во Фиром од косова ве зафркава:pos:..Јонзе е тоа и со секој нов ник му се смалува просекот на интелегенција:LOL:..
--- надополнето: 29 мај 2012 во 20:20 ---
Марио Монти (Италијанскиот Премиер) има добра идеа. Смета дека Серија А треба да биде суспендирана 2-3 години.

Свака част премиере, свака част. . .
:cuc:

Како не му текни вака на Груевски за нас да постапи ама кај нас треба некои да лапаат пари од лежење па секако нема да му одговара на неговите пиони

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Подобра казна е шампионот да обезбедува пласман само за квалификации за ЛЕ :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Што се чудите,едвај чекаат тие,иначе како поинаку ќе земат титула?:)

Бонучи ја почнал кариерата во Интер,и сеа шо праиме?
Пародични постови се овие, останатите не ги ни коментирам на темава, Јонзе стандард ве трола а вие паѓате на тоа ко и на секоја втора тема што му паѓаат на тролањето...
Тоа е неговата виртуелна храна. :D

Како Интер кажи ми ќе освои титула или ќе игра во ЛШ, Удинезе не ги глеам тука, Наполи исто, Милан исто, доволно екипи се ова, сите се пред Интер, нит титула можат да земат нит ништо.
Втора работа, одамна е најваен скандалот но се чекаше да заврши сезоната за да почне акцијава, никој не знае што следно ќе се случи следно и тоа е тоа, ова нема никаква врска нит со Интер нит со Морати, ова доаѓа по низа апсења и признанија на луѓе кои веќе беа уапсени, луѓе кои немаат никаква допирна точка со Интер, луѓе за кои постојат цврсти докази дека се инволвирани во нечисти игри и луѓе кои едноставно почнале да пеат.

Олабавете сеа малку и читајте си што имаат медиумите да кажат, во секој случај ова не е убаво за Калчо фудбалот, мене страв ми е УЕФА да не умешаат прсти и да им ебат маме, еве гледам и Монти барал суспензија на лигата на 2-3 години, премиер на држава btw ова го говори. Бог да чува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Се глеа глеј го каков е џанак што да праи друго ебате крлежите немате др. попаметна работа,го дрвевте по цел ден а сеа тролате.
Кај го погоди од старт да си ебеш,главен е во Косово со белото од Колумбија и тревата од Јамајка :pos:

Вие па неписмени од памет се извадивте како пак ќе ви биде “одземено“ скудетото и го накрививте Морати и цо. за намештајки.

Божеее :pos:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Олабавете сеа малку и читајте си што имаат медиумите да кажат, во секој случај ова не е убаво за Калчо фудбалот, мене страв ми е УЕФА да не умешаат прсти и да им ебат маме, еве гледам и Монти барал суспензија на лигата на 2-3 години, премиер на држава btw ова го говори. Бог да чува.
Ако Монти побара суспензија на Калчото 2-3 години , ние навивачите ќе побараме доживотна суспензија на Политичарите во светски рамки.;) Може да се согласиме сите околу ова мислам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom