Што се чудите,едвај чекаат тие,иначе како поинаку ќе земат титула?
Бонучи ја почнал кариерата во Интер,и сеа шо праиме?
Пародични постови се овие, останатите не ги ни коментирам на темава, Јонзе стандард ве трола а вие паѓате на тоа ко и на секоја втора тема што му паѓаат на тролањето...
Тоа е неговата виртуелна храна.
Како Интер кажи ми ќе освои титула или ќе игра во ЛШ, Удинезе не ги глеам тука, Наполи исто, Милан исто, доволно екипи се ова, сите се пред Интер, нит титула можат да земат нит ништо.
Втора работа, одамна е најваен скандалот но се чекаше да заврши сезоната за да почне акцијава, никој не знае што следно ќе се случи следно и тоа е тоа, ова нема никаква врска нит со Интер нит со Морати, ова доаѓа по низа апсења и признанија на луѓе кои веќе беа уапсени, луѓе кои немаат никаква допирна точка со Интер, луѓе за кои постојат цврсти докази дека се инволвирани во нечисти игри и луѓе кои едноставно почнале да пеат.
Олабавете сеа малку и читајте си што имаат медиумите да кажат, во секој случај ова не е убаво за Калчо фудбалот, мене страв ми е УЕФА да не умешаат прсти и да им ебат маме, еве гледам и Монти барал суспензија на лигата на 2-3 години, премиер на држава btw ова го говори. Бог да чува.