Фан клуб - РК Металург

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Дислајк и од мене.Ова е веќе ко шпанска серија ебате,си иде,па останува,па дефинитивно си иде,па размена се прави..........
Како и да е,Станиќ е побитна алка во играта на Червар од Марковиќ.
Сепак единствениот бек шутер што го има Металург ќе си иде,квалитетни двометраши шутери и леваци не растат на дрво,па да може да го заменат така лесно........ Како и да е,без нешто ќе останат секако,дали без голман,десен бек или доста кеш :D
Aј може Копљар ќе го гледаме во Металург :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ебате клошарите, мојот омилен играч го шитнаа... :tapp:

Ќе им се врати ова ко со Столе... сеа не сум експерт, ама типувам дека за 2 години Марковиќ ќе вреди 5 пати повеќе од Станиќ... ѕвер е дечкото, догодина сигурно е у топ 10 десни бекови!

Сеа кого ќе купат за замена !? Симовиќ !? :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Ај бе не зезај, сигурно нема да ти падне лошо Левов да игра за Вардар :)
Како десно крило, но не и како десен бек :)
Плус во формата е паднат неверојатно.
Искрено и не би сакал да дојде кај нас иако имаше првични најави :icon_mrgr:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
супер потег според мене, сега само зимање Копљар за десен бек, враќање на форма на Ракчевич, купување уште 2-3ца класа играчи, крила и лев бек и Металург ќе има тим за 1/2 финале во лига на шампиони :))))

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Одличен потег на управата се договориле место Станич да им го дадат Маркович. И те како ќе недостасува за мене најкорисниот играч заедно со Мојсо во играта на Металург, ама ќе најдат овие квалитетен бек па можеби и два сигурен сум. Ама за Дарко замена нема! И тој самиот е среќен што останува тука и што не заминува во Германија ќе биде јака следната сезона со него!

P

PewDiePie

Гостин
Криво ми е за марковиќ ама за станиќ замена едноставно нема,бекови ќе се купат.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Криво ми е за марковиќ ама за станиќ замена едноставно нема,бекови ќе се купат.
Мисли си дека има квалитетни десни бекови...:D A Копљар нели имаше некој договор со Барселона?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
A кај тоа пишува дека Копљар ќе пристигне во Металург, или си шпекулирате вие?
Добар играч е Марковиќ, ама Металург повеќе ќе изгубеше ако го пуштеа Станиќ во Гепинген, така да, во некој ќар се.
Да видиме сеа на местото на Марковиќ кој ќе се донесе, и дали воопшто ќе донесат.

Kajgana Shop

На врв Bottom