Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ubavo od vasa strana sto sekogas vi sme vo mislite inaku gledam brakata vasi ke idat Bitola :свиркам:
Бар не пееме цела утакмица за вас, туку после утакмица, за разлика од некој друг :icon_mrgr: И не си ласкајте не бевте единствени кои ги поздравивме :giggle:
Ќе одат и ќе победат. Прашање дали вие некогаш ќе отидете во Тетово :свиркам:
--- надополнето: 24 мај 2012 во 19:03 ---
Saber Rider у двокатен ги извозија шампионите?
Да, само во затворен пошто врнеше :D
Отворениот плус за други беше отстапен :icon_lol: Urime matura 4-A ете кај се парите :icon_mrgr:

Абе горанчо тоа беше поздрав до вас. Ви посакавме само убав престој во прва лига хаахахх

абе вардар 2011 доби лиценца за настап во квалификации за лш?

181796_3741836356555_1595590575_3029053_753648013_n.jpg

Продолжува плеадата на инветивни пораки за мотивација на домашните екипи низ државава.

Shkendija dobi uuslovna Licensa (za prv pat slusam)
vardar ostana bez licensa. Rokot projde mislim deka nema vreme ni za zalba. taka da Metalurg igra vo CH.L

Shkendija dobi uuslovna Licensa (za prv pat slusam)
vardar ostana bez licensa. Rokot projde mislim deka nema vreme ni za zalba. taka da Metalurg igra vo CH.L
Дај бе кажи им таму нека ни дадат лиценца жити све ,те гелдам имаш јаки врски чим прв пиша дека Вардар нема да добие лиценца ај среди да добиеме лиценца ќе има после частење ;)

Дај бе кажи им таму нека ни дадат лиценца жити све ,те гелдам имаш јаки врски чим прв пиша дека Вардар нема да добие лиценца ај среди да добиеме лиценца ќе има после частење ;)
100.000 evra :P

Младинците на Работнички се освојувачи на купот на Македонија.
Во финалето беа подобри од Вардар по изведувањето пенали со 4:1. Во регуларниот дел натпреварот заврши 0:0

Koga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslava :D

ТИ и ТВОЈАТА напатена група најдовте да кажувате !? Па незнам кој со кого се замара, дали вие со нас или ние со вас !? Видеово кажува дека многу се замарате со нас.
http://www.youtube.com/watch?v=zp29Si2a38c

Како и да е, ќе почне нова сезона ќе си ја добиете редовната терапија пациенти... А до тогаш имајте поздрав од ШАМПИОНИТЕ!!!

ТИ и ТВОЈАТА напатена група најдовте да кажувате !? Па незнам кој со кого се замара, дали вие со нас или ние со вас !? Видеово кажува дека многу се замарате со нас.
http://www.youtube.com/watch?v=zp29Si2a38c

Како и да е, ќе почне нова сезона ќе си ја добиете редовната терапија пациенти... А до тогаш имајте поздрав од ШАМПИОНИТЕ!!!

а ке играте ли во европа шампиони? ви дадоа лиценца?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom