Како нема, Самоилова тврдина ти е како измислена за Game of Thrones. А може и Скопско кале, со оглед на тоа дека имаме и споменици по градов После не чинел проектот Скопје 2014Овие Хрвативе не се свесни дека се благословени од Старите Богови. „Земјата каде се снимаше Game of Thrones“ - поарна реклама здравје (за мене барем). Читав субвенции од Филмскиот фонд им давале државите каде што се снима серијата. Не знам дали кај нас има некои локации кои би им се нашле (најверојатно нема), ама би било добро некој од нашите да се ангажира малку околу кастинг скаутите.
Имаш среќа што не си го отворил. :SСамо што сакав да ја ставам сликава
за мислењето на Annon ... ама го избришаа..
Добро е пошто најверојатно ќе го отворев спојлерот.
Ако создал Мартин некој град кој е во барок стил, here we go!Овие Хрвативе не се свесни дека се благословени од Старите Богови. „Земјата каде се снимаше Game of Thrones“ - поарна реклама здравје (за мене барем). Читав субвенции од Филмскиот фонд им давале државите каде што се снима серијата. Не знам дали кај нас има некои локации кои би им се нашле (најверојатно нема), ама би било добро некој од нашите да се ангажира малку околу кастинг скаутите.
Не покажаа дали Санса отиде или не. Сепак, се плаши и од него, има видено за што е способен.All in All според мене одлична епизода. И се надевам само дека Џуџето нема да умре, на почетокот ми беше ептен антипатичен ама сега со тек на време и како што се одвиваа настаните изпадна ептен bad ass....
ПС: Знае некој зошто глупачата Санса не отиде со Кучето кога и рече дека може да ја однесе дома во Winterfell? Ова ми беше единствен fail момент во епизодава...
Се' се може кога се сака. И Штип нема врска со Дивиот Запад, па го направија така за потребите на Dust.Ако создал Мартин некој град кој е во барок стил, here we go!
правевме муабет за ова минатово лето, некој спомна Мариово ми се чини, ја викав Беласица и Шара...
за battleground би имале опции секако, и за северот. Е сеа замоци...
Да, од Сер Мандон или така некако, еден од чуварите на Џофри.И едно нешто само ми остана нејасно....дали тоа Тирион беше убиен од своите? Или јас ги помешав малку работите.
.
Мелисандре ја оставија назад уште одамна, ако памтиш на разговорот помеѓу Станис и Сер Давос, кога овој го советуваше дека најдобро е Мелисандре да остане во шаторите, за војниците негови да не помислат дека во војна ги води волшебничката, место нивниот крал.Многу беше иронично, нивниот Бог е Бог на Огнот, а огнот им ги уништи флотите. Каде беше Мелисандре?
Не покажаа дали Санса отиде или не. Сепак, се плаши и од него, има видено за што е способен.
Знам, знам, ама мислев на тоа дека она демек нали со маѓии ова-она, требаше нешто да види, да им помогне.Мелисандре ја оставија назад уште одамна, ако памтиш на разговорот помеѓу Станис и Сер Давос, кога овој го советуваше дека најдобро е Мелисандре да остане во шаторите, за војниците негови да не помислат дека во војна ги води волшебничката, место нивниот крал.