Помош за математика (нејасни задачи, подготовка за испити и тн...)

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Дечки имам еден сериозен проблем учам во орце николов гимназијата прва година и професор по математика ми е Јелена Бабович(ѓавол да ја земе) во среда правам годишен тест и стравувам од една работа а тоа е 1 на годишниот (пошто нејзините тестови се најтешки) потоа дали би ме пуштила на полагање со оглед на тоа дека немам ни еден кец до сеа се ми се 2ки.На 9ти има тениски камп во Бугарија и многу сакам да одам ама ако ме пушти на полагање со добиен еден кец на годишен,ќе ми ги поремети плановите и разположението!!!??? NEED HELP PEOPLE HELP!!!!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дечки имам еден сериозен проблем учам во орце николов гимназијата прва година и професор по математика ми е Јелена Бабович(ѓавол да ја земе) во среда правам годишен тест и стравувам од една работа а тоа е 1 на годишниот (пошто нејзините тестови се најтешки) потоа дали би ме пуштила на полагање со оглед на тоа дека немам ни еден кец до сеа се ми се 2ки.На 9ти има тениски камп во Бугарија и многу сакам да одам ама ако ме пушти на полагање со добиен еден кец на годишен,ќе ми ги поремети плановите и разположението!!!??? NEED HELP PEOPLE HELP!!!!
Учи?
Или не ти е у предвид тоа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Реши две задачи и пакувај се за на тенисот

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Ѓавол да ја земе :pos:
Какви задачи се тоа бе па не можеш 2-ка да добиеш? :facepalm:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Сакаш ние да ја контактираме за да ти стави 2-ка... Порано татковците и мајките трчаа да молат по професори, а сега на форум се моли... Секој може да има 2-ка во средбно скоро со ИЧ труд.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Учи?
Или не ти е у предвид тоа?
Па тоа и го правам бе другар зар би бил толку глуп??? Не е само за мене проблем туку и за други деца од клас зимаме професори по дома али џабе она ги копа задачите за олимпијада и иди реши ги , за учење не е проблем ќе се потрудам колку што можам да решам барем за 2,ако даде Боже и повисоко нешто.Ама тоа е дајте некој совет!!!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 23:30 ---
Ѓавол да ја земе :pos:
Какви задачи се тоа бе па не можеш 2-ка да добиеш? :facepalm:
За на олимпијадава во Лондон ќе ги има маме и...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па стави некои задачи што не можеш да ги решиш а сте ги решавале на час и ќе ти помогнеме.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Сакаш ние да ја контактираме за да ти стави 2-ка... Порано татковците и мајките трчаа да молат по професори, а сега на форум се моли... Секој може да има 2-ка во средбно скоро со ИЧ труд.
да ама не кај секој професор со оглед дека сум во видна гимназија и повеќето професори се понашаат ко у кембриџ да предаваат...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Па тоа и го правам бе другар зар би бил толку глуп??? Не е само за мене проблем туку и за други деца од клас зимаме професори по дома али џабе она ги копа задачите за олимпијада и иди реши ги , за учење не е проблем ќе се потрудам колку што можам да решам барем за 2,ако даде Боже и повисоко нешто.Ама тоа е дајте некој совет!!!.
Да не било проблем немаше да пишеш на форум.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
да ама не кај секој професор со оглед дека сум во видна гимназија и повеќето професори се понашаат ко у кембриџ да предаваат...
Епа што мислеше у Орце коа се запишуваше? :) Кога одиш во таква гимназија треба и ти да си ги кренеш стандардите.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
A што правиме ако професорката чита кајгана? :sneaky:
Друже ако до сега си немал ниту еден кец, ок е. Колку и да е тежок тој тест, сигурно 2 можеш да извадиш доколку се подготвш.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Епа што мислеше у Орце коа се запишуваше? :) Кога одиш во таква гимназија треба и ти да си ги кренеш стандардите.
ама па не е така со другите предмети сите ми се 4,5 па и една-две 3ки
--- надополнето: 28 мај 2012 во 23:37 ---
A што правиме ако професорката чита кајгана? :sneaky:
Друже ако до сега си немал ниту еден кец, ок е. Колку и да е тежок тој тест, сигурно 2 можеш да извадиш доколку се подготвш.
не чите бре со сигурност ти тврдам!! ;) не се бој

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ама па не е така со другите предмети сите ми се 4,5 па и една-две 3ки
Кога ќе ви ги даде задачите на тест, пишувај нешто, пробувај да ги решиш, не го оставај листот празен. Може да се деси да ги погодиш, нека види како си решавал, можно е да ти даде бодови. А попуштаат сите на крај година, не се секирај, мада мислам со самото тоа што си имал веќе доста двојки нема шанси на полагање да те остави. Што имаше на полугодие?

Kajgana Shop

На врв Bottom