Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.488
Поени од реакции
87.362
Среќа што не играте ЛЕ,ќе ви паднеше пак некоја екипа како Лех Познан во групи и ќе ве шамараше на сред Торино и на сред Полска,а некој нивни играч анонимус ќе го направите главна звезда,пет гола на две утакмици мислам дека беше :pos:

Седи не се брукај дете :icon_lol:
баш ќе видам вие што ќе направите со таквите екипи, да видиме дали тогаш ќе се смееш како сега :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море мајтапот на страна молете се Интер да се падни со Металург/Шкендија/Ренова и да одиме на градски да го гледаме нашиот омилен клуб:D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Море мајтапот на страна молете се Интер да се падни со Металург/Шкендија/Ренова и да одиме на градски да го гледаме нашиот омилен клуб:D
Ako Inter Igra protiv Shkendija/Renova, ke slushame "Pavaroti e PEDER" :pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Се витка се крши,некој зад решетки ќе заврши!АКЦИЈАТА НАРЕЧЕНА ПОСЛЕДЕН ОБЛОГ ја треси Италија!На арно нека е!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ako Inter Igra protiv Shkendija/Renova, ke slushame "Pavaroti e PEDER" :pos:
не ќе смислат нешто паметно планинарите..нормално нешто вулгарно и нечоечно ќе измислат
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:12 ---
Се витка се крши,некој зад решетки ќе заврши!АКЦИЈАТА НАРЕЧЕНА ПОСЛЕДЕН ОБЛОГ ја треси Италија!На арно нека е!
колку ќе се смеам да ги џитнат Јувентус,Интер,Милан,Рома,Наполи и Удинезе во вторалига:pos::pos: и конечно ќе ја видиме Парма на старите патеки:pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
не ќе смислат нешто паметно планинарите..нормално нешто вулгарно и нечоечно ќе измислат
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:12 ---

колку ќе се смеам да ги џитнат Јувентус,Интер,Милан,Рома,Наполи и Удинезе во вторалига:pos::pos: и конечно ќе ја видиме Парма на старите патеки:pos:
Da mi go jadesh ti mene planinarskiot :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.575
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Oh yeah??? :D

Albania 5th place