- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 26
има некој шпекулации за Кавани и Лавеци! колку и да е вистина се радувам бар дека не поврзуваат со некои класи!

ke vidime

ke vidime

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На фудбал менаџер си газиhttp://www.liverpoolecho.co.uk/live...ouz-100252-31058290/#sitelife-comments-bottom
Еве за кој играч сме се интересирале...Будебуз, крило на Сошо еден од подобрите играчи во Француското првенство, изјавил оти Ливерпул го контактирал неговиот агент.....
Јас пак оти ретко играм на Менаџер Француско првенство и незнам какви оценки имаНа фудбал менаџер си гази
Го има некој гледано во живо?
Овој од 2010та навака секој трансфер период истото го кажува. Само сеа лош момент нашол коа неаме стручен штабhttp://www.liverpoolecho.co.uk/live...ouz-100252-31058290/#sitelife-comments-bottom
Еве за кој играч сме се интересирале...Будебуз, крило на Сошо еден од подобрите играчи во Француското првенство, изјавил оти Ливерпул го контактирал неговиот агент.....
Просечен играч барeм според мене. Секој трансфер период изјавува дека сме го барале. Да не е како оној вицот со цајканот и весникот?На фудбал менаџер си гази
Го има некој гледано во живо?
Па дај кажи го вицот бе , и ние да се насмевнеме.Просечен играч барeм според мене. Секој трансфер период изјавува дека сме го барале. Да не е како оној вицот со цајканот и весникот?![]()
Како бе не го знајш? Го праќал шефот на полицијата цајканот да му купува секој ден весник. На овој му се смачило и еден ден му купил 30 весници и секој ден му давал по еден од нив. И еден ден му вика шефот: Абе дојди да видиш една вест. Види ја оваа будала секој ден се мава со колата во исто дрво.Па дај кажи го вицот бе , и ние да се насмевнеме.
Инаку, доста квалитетен играч... не знам како би се снашол во Премиер Лига, но во француска е одличен играч.
Уствари и прашање е крило дали игра. Мислам дека АМФ нешто така игра. Во тој случај дајте го ваму Белханда. Кога веќе собираме арапи.Јас па за овој прв пат слушам бидејки не гледам француско првенство и се надевам дека нема да дојде. Сигурно има многу поквлалиетни крила од овој.
Во контекст на она пишаното со Роџерс и газдите:Во шо е подобар Мартинез од Роџерс? Ако гледаме по резултатите и по тактиката која ја имат Роџерс е далеку поквалитетен менаџер. Во првата своја сезона со Свонси успеа да обезбеди опстанок на Свонси уште во февруари некаде, тимот има одлична игра, има далеку послаби играчи од Виган. За разлика од Роџерс, Мартинез секоја сезона едвај влече крај со крај, во последните кола изборува опстанок, играта на Виган во споредба со таа на Свонси е на далеку пониско ниво.Виган под водство на Мартинез има јадено и 9 гола. Не дека го сакам Роџерс кој исто е аноминемец но ако се прашувам јас Роџерс е поквалитен од Мартинез. Сепак останувам на ставот кој и да дојде од таквите менаџери тимот нема да забележи никаков напредок.--- надополнето: 28 мај 2012 во 18:39 ---
Најверојатно утре Виган ќе одржат прес и се очекува Роберто Мартинез да се збогува со клубот и навивачите. Во среда се очекува негово назначување за менаџер на Ливерпул. Ван Гал по се изгледа ќе биди спортски директор. Наводно изјавил дека ќе оди во Ливерпул. Е сега изгледа е за ДоФ а не за менаџер.
Клоп, Роџерс и остали не се ни во план на газдите. Барем за Роџерс сум сигурен дека нити го барале нити ќе го бараат.
Ќе да е до парите. На Свонси сопствениците издвојуваат повеќе трансфери отколку Велан (на Виган). Мартинез во Виган работи со по 500.000 по сезона и мора крај со крај да сврзува цело време. Кај нас би имал поголем луксуз, па ако со малиот буџет во Виган го направи тоа што би било еквивалентно со тоа што би направил со голем буџет во Ливерпул мислам дека добро би било. Исто така сезонава Свонси беа во поповолна положба од Виган за трансфери, без разлика на парите. Секој повеќе би сакал да игра во тим што влегува во Премир Лига, отколку во тим што е на работ да излезе. Па тоа комбинирано со поголем буџет ги донесоа Ворм, Рутлеџ и Греам, а да не збориме дека од претходно ги имаа Дајер и Синклер, па еве сега и Сигурдсон потпиша траен договор. Овие играчи никогаш не би отишле во Виган.Во контекст на она пишаното со Роџерс и газдите:Во шо е подобар Мартинез од Роџерс? Ако гледаме по резултатите и по тактиката која ја имат Роџерс е далеку поквалитетен менаџер. Во првата своја сезона со Свонси успеа да обезбеди опстанок на Свонси уште во февруари некаде, тимот има одлична игра, има далеку послаби играчи од Виган. За разлика од Роџерс, Мартинез секоја сезона едвај влече крај со крај, во последните кола изборува опстанок, играта на Виган во споредба со таа на Свонси е на далеку пониско ниво.Виган под водство на Мартинез има јадено и 9 гола. Не дека го сакам Роџерс кој исто е аноминемец но ако се прашувам јас Роџерс е поквалитен од Мартинез. Сепак останувам на ставот кој и да дојде од таквите менаџери тимот нема да забележи никаков напредок.
Свонси троши повеќе. А и основата е поставена од Мартинез.Во контекст на она пишаното со Роџерс и газдите:Во шо е подобар Мартинез од Роџерс? Ако гледаме по резултатите и по тактиката која ја имат Роџерс е далеку поквалитетен менаџер. Во првата своја сезона со Свонси успеа да обезбеди опстанок на Свонси уште во февруари некаде, тимот има одлична игра, има далеку послаби играчи од Виган. За разлика од Роџерс, Мартинез секоја сезона едвај влече крај со крај, во последните кола изборува опстанок, играта на Виган во споредба со таа на Свонси е на далеку пониско ниво.Виган под водство на Мартинез има јадено и 9 гола. Не дека го сакам Роџерс кој исто е аноминемец но ако се прашувам јас Роџерс е поквалитен од Мартинез. Сепак останувам на ставот кој и да дојде од таквите менаџери тимот нема да забележи никаков напредок.
Убаво пишал човекот. Башка и у право е највеќе за тоа ако дојде Мартинез како нашиве "фанови" крвта ќе му ја исцицаат и ич нема да имаат доверба у него, само гомна ќе јадат сите. Сепак се надевам дека грешам и дека ќе добие поголема поддршка од очекуваното.The nicest man in the world - Ова е напишано од фан на Виган за Роберто Мартинез