Формула 1 - сезона 2012

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Може и тоа али друго ми беше муабетот. Несмее Алонсо да се прае дека е бог, имало и ќе има пак подобри возачи од него,за Ферари навијам од дете ама тим како Ферари несмее да допушти цела слобода да ја има само еден возач. Донеси уште еден појак возач било Вебер Фетел или Батон, ама остај ги нека се јадат на патека, и стоп на тимски наредби ..
Јбг брат,таква филозофија имаат веке последниве 12 години мислат повеке им се исплати ако возачите не им се јадат мегу себе.
Колку и да не го сакаме Алонсо мора да се признае дека е добар лидер и можеби најкомплетен возач на патеката.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Може и тоа али друго ми беше муабетот. Несмее Алонсо да се прае дека е бог, имало и ќе има пак подобри возачи од него,за Ферари навијам од дете ама тим како Ферари несмее да допушти цела слобода да ја има само еден возач. Донеси уште еден појак возач било Вебер Фетел или Батон, ама остај ги нека се јадат на патека, и стоп на тимски наредби ..
Фетел јас не го сметам за подобар возач од Алонсо .. он има само добар болид и ако избега напред 4-5 секунди така може да победи само .. иначе не може да го направи никогаш она што го прават алонсо , хамилтон и другите од 9 место или погоре да дојдат во првите 3 или да победат на трка .. фетел е само со болидот добар да оди во друг тим не може да вози исто .

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
По се изгледа само јас верувам дека Фетел е добар возач .. :icon_lol:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Ne e toa, mislam deka sie se soglasni deka Fetel e dobar vozac, ali ne e na ramniste na Alonso i Hamilton, pa i Baton :)
Не разбирам како тука го ставаш Батон.Фетел е многу надарен возач , кој допрва ќе се докажува.Потсетете се на неговите настапи во Торо Росо и причината поради која сега е во РедБул.Хамилтон и Алонсо се веќе изградени возачи , посебно шпанецот.

S

Stivie G

Гостин
Слаб возач а 2 пати светски шампион, некако не ми одат овие 2 работи заедно;).

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Слаб возач а 2 пати светски шампион, некако не ми одат овие 2 работи заедно;).

Резултатите си говорат сами по себе, и Шумахер беше неприкосновен па еве после колку време до пол позиција ?Ако бил порано добар , незначи и дека е сега.Фетел е боље од Батон и нема тука простор за дискусија :)))

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Резултатите си говорат сами по себе, и Шумахер беше неприкосновен па еве после колку време до пол позиција ?Ако бил порано добар , незначи и дека е сега.Фетел е боље од Батон и нема тука простор за дискусија :)))
Еееееехх Фетелчо мој , има он уште муви да лапа да стигне на рамниште на Батон и Алонсо;)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Еееееехх Фетелчо мој , има он уште муви да лапа да стигне на рамниште на Батон и Алонсо;)

А Фетел колку пати го престигнал ?

1.Алонсо
2.Хамилтон
3.Фетел

Е вака ќе изгледа распоредот ако сите 3ца седнат у иста машина.

S

Stivie G

Гостин
Па тоа викам и јас. Двете титули на Фетел не се воопшто случајни како шо многумина сакат да прикажат.
п.с.Фетел не е подобар само од Батон, Фетел е подобар од сите кои возат формула моментално:D. Во 6 сезони колку шо се натпреварува од кои само 3 сезони во Ред Бул 2 титули не е мала работа.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Не дека Фетел е далеку подобар од Алонсо Хамилтон и компанија ама неможе да се каже дека е под нивно ниво на возење.. Пак ќе напомене некој дека имал добар болид, епа и Маса вози исти болид со Алонсо па разлика има огромна.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Па тоа викам и јас. Двете титули на Фетел не се воопшто случајни како шо многумина сакат да прикажат.
п.с.Фетел не е подобар само од Батон, Фетел е подобар од сите кои возат формула моментално:D. Во 6 сезони колку шо се натпреварува од кои само 3 сезони во Ред Бул 2 титули не е мала работа.
Токму така.Посебно се согласувам со последниот дел.Едноставно на ова младо момче му се случи и она што му се случи и на Шумахер.Му се поклопија коцките, талент + супер болид + супер тим кој што работи за него.Се надевам само дека еден ден ќе седне во црвениот болид , за да повторно се отсвири германската и италијанската химна,како што беше во минатото.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Фетел е добар и победник зошто секогаш земал полпозиција а за претекнувања Вебер може лекции да му држи:)

S

Stivie G

Гостин
Токму така.Посебно се согласувам со последниот дел.Едноставно на ова младо момче му се случи и она што му се случи и на Шумахер.Му се поклопија коцките, талент + супер болид + супер тим кој што работи за него.Се надевам само дека еден ден ќе седне во црвениот болид , за да повторно се отсвири германската и италијанската химна,како што беше во минатото.
И јас се надевам дека ќе го видам во Ферари но како прв возач. Ако се случи тоа пак ќе навивам за Ферари исто како во времето на Шумахер:D.

Член од
14 август 2010
Мислења
1.223
Поени од реакции
1.481
Не разбирам како тука го ставаш Батон.Фетел е многу надарен возач , кој допрва ќе се докажува.Потсетете се на неговите настапи во Торо Росо и причината поради која сега е во РедБул.Хамилтон и Алонсо се веќе изградени возачи , посебно шпанецот.
Па, Батон го ставам пошто минатата сезона оствари далеку подобар резултат од Хамилтон а исти болид возат, дури испаѓа и подобар, а за Фетел се согласувам дека е надарен, и јас слично напишав

Kajgana Shop

На врв Bottom