Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Наш е но многу не ми се слуша за него . Филм е дечково јбг тоа е тоа :)

Само на Хулк чекам од сега , едвај чекам него да го видам во дресот на Челзи :)

H

HoT IcE

Гостин
Ако е официјално ова со Хазард како што тврдат сите, ондак не го очекувајте Хулк, толку. :(

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Судејќи по неговите скорашни изјави за тоа каде ќе игра следната сезона, Хазард воопшто не ми се допаѓа како карактер, ми стои како да се замислува дека е огромна фудбалска ѕвезда па си игра мајтап со клубовите кои се заинтересирани за него. Ако веќе доаѓа, се надевам дека грешка сум го проценил, или пак дека г-дин Тери ќе го престегне.

H

HoT IcE

Гостин
Ко ќе дојде, нема да има бе кој да му прави ќејф, и да му свршува на дриблинзи како тие соиграчи од Лил.
Тука ќе бидат Тери, Чех, Лампард, Кол. Ова се легенди, ова се играчи кои душа оставиле на терен за Челзи, кои знаат што е да се носи плав дрес, а ако ова куренце дојде и се понаша ко Слаткаристика, е тогаш ќе има пукање ластици, убеден сум.:icon_lol:
А и да не го заборавиме Луиз кој ќе чека само прилика пред камери да го измотава, тоа веќе го направи со Торес, Лампард, Босингва, водителкана од ТВ, Дрогба, скоро пола тим :$

H

HoT IcE

Гостин
Sky Sports prenosi da će Hazard ovog popodneva obznaniti za koji će klub igrati naredne sezone, a drugi pouzdani izvori tvrde da je sletio u London i da trenutno prolazi kroz medicinski pregled pred potpisivanje petogodišnjeg ugovora sa Chelseajem.
Од ЧелзиБалкан.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Се пишува дека во 6 часот ќе се знае, а француските медиуми веќе го потврдуваат трансферот.

Јас мислам дека се претпоставки и не очекувам да дознаеме денес.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Се пишува дека во 6 часот ќе се знае, а француските медиуми веќе го потврдуваат трансферот.

Јас мислам дека се претпоставки и не очекувам да дознаеме денес.
Абре пишува и на еуроспорт дека денеска официјално ќе се знае каде ќе оди Хазард.. Пак не држат во игра нас и Сити, ама најверојатно ваш е.. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Ако е официјално ова со Хазард како што тврдат сите, ондак не го очекувајте Хулк, толку. :(
Не би рекол. Гурлај рече бар четири нови имиња. А Абрамович сега кога конечно го доби трофејот од ЛШ, уште повеќе ќе инвестира во клубот со цел да остане на врвот. А исто се збори денес и дека и со Хулк е договорен трансферот и дека Хазард и Хулк ќе дојдат за околу 65 милиони фунти.

Да почекаме уште малце. Иако сегде се збори дека Хазард сигурно оди во Челзи, уште ништо не е сигурно и се може да се смени.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Еден ли е - двајца ли се... мене ни малку не ми е по ќеф таков трансфер. Да не излезе не крај баш Хазард(коцкање) :cautious:

Хулк, Кагава, Модриќ , ВДВ - чао пријатно

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Не знам зошто ама посигурен сум дека ќе дојде Хулк отколку Хазард. :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Само чоеков го сакам , не сакам ништо друго :D

H

HoT IcE

Гостин
Не би рекол. Гурлај рече бар четири нови имиња. А Абрамович сега кога конечно го доби трофејот од ЛШ, уште повеќе ќе инвестира во клубот со цел да остане на врвот. А исто се збори денес и дека и со Хулк е договорен трансферот и дека Хазард и Хулк ќе дојдат за околу 65 милиони фунти.

Да почекаме уште малце. Иако сегде се збори дека Хазард сигурно оди во Челзи, уште ништо не е сигурно и се може да се смени.
Да рече, но и рече дека веќе нема трошење како во 04/05 сезона. Рече дека Челзи ќе има многу нови фаци, но дека сите ќе бидат многу посебно бирани со долго време пратење од наши скаути, и ќе се прават 'паметни' трансфери.
А трансфери како Хазард се најмалце паметни.
За Хулк би дал и 50м, ама за овој, ни 30.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Да рече, но и рече дека веќе нема трошење како во 04/05 сезона. Рече дека Челзи ќе има многу нови фаци, но дека сите ќе бидат многу посебно бирани со долго време пратење од наши скаути, и ќе се прават 'паметни' трансфери.
А трансфери како Хазард се најмалце паметни.
За Хулк би дал и 50м, ама за овој, ни 30.
За Хазард не е донесена одлуката сега на брзина. Уште од зимоска пробуваа да го донесат, дури мислам и дека беше потврдено дека испратиле официјална понуда, но уште тогаш рекоа дека не си оди пред крајот на сезоната.

Воопшто не ми се свиѓа однесувањето на Хазард, тоа што отворено збори за неговиот трансфер. Но, 21 година има. Уште е млад и верувам дека ќе созрее. А и се додека на терен ги оправдува парите што се дадени за него, нека прави што сака надвор од Челзи. Битно е да е професионален додека е на работно место, а приватно што ќе прави, негов проблем.

Јас мислам дека трансферот на Хулк не зависи од било кој друг трансфер. Има интерес и од клубот и од играчот и мислам дека и тој е сигурен за во Челзи. Само да не го развлекуваат цело лето и да завршат со тоа што поскоро.

H

HoT IcE

Гостин
Чудовиштево мора да дојде, колку само опасни ќе сме со не
hulk-24-ans-attaquant-fc-porto_19874_w460.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom