- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.052
Од 20:00од колку саатот е утакмицава?
Од 20:00од колку саатот е утакмицава?
Што ќе ти е на ТВ,дојди на Кале....гага влез.Ќе ја има на телевизија ??
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:36 ---
Ќе ја има на телевизија ??
А од што се добива потрес на мозок?Ќе игра Номче вечер?
Ако игра наебавме
Ако не игра, 10 гола помалку имаат од старт
И да разграничиме повредата не ја заработи од стартови од наши играчи како што тврдеа во темава туку добил потрес на мозок :/
На Босна екипата што направи лани историски успех пола ќе дојде кај нас , ако стварно потпишеме и со овој РаковичАбе за следната сезона у дневник прочитав дека ќе сме имали 2 нови засилувања.Некој србин среден бек од Мелсуген,му го заборавив името и Раковиќ бивши играч на Загреб и Босна на крило место Собол.
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:59 ---
Не било од удар, туку му се слошило и се онесвестил и добил потрес на мозок...А од што се добива потрес на мозок?
Ај ваљда ќе го поноват тој успех и со Вардар следната годинаНа Босна екипата што направи лани историски успех пола ќе дојде кај нас , ако стварно потпишеме и со овој Ракович
Pa pa pa daj boze!! Lev bek sme poise deficitarni... Bi sakal da dojde Rade... Na desen gi imame Petric i Rajkovic, ama i Majnov ako mozat neka go zemat Mnogu sakam a... Ajde site u Kale u 20:00! VARDAR<3Kako sto razbrav Majnov i Stojanovic se mozni zasiluvanja za sledna godina
Тоааааааа, само Раде го чекам да им ги искине тоа мрежите и да им подели по некој шамар на тоа надуванитеKako sto razbrav Majnov i Stojanovic se mozni zasiluvanja za sledna godina
не, на МТВ 3-собраниски ќе оди утакмицатаШто ќе ти е на ТВ,дојди на Кале....гага влез.
Иначе ќе ја има на МТВ1 мислам.