Фан клуб - РК Вардар

Link nekoj od utakmicata da ne ima izlezeno?? Da ne znae nekoj? Kao sto go imaat postirano finaleto na Seha na youtube..

Луѓе што им е на овие од Металург? Од што не знаат колку пари имаат и сакаат по секоја цена да го ослабат на Вардар, сега сакаат и "овчарот" да го земат за да можат "овците" да се растурат.

6fch1e.jpg

Не знаат овие од Металург дека до помошникот тренер е работата :pos:
Тој не губи титули :pos:
Не знам колку е точен текстот, ама мислам дека Вујо во моментов може многу повеќе со ракометарите на Металург, отколку Червар. Изгледа му се ближи последниот ден од рокот за употреба.

Вујо на почеток на сезона изјави дека он никад не би отишол у Автокоманда, ако си ги погази зборовите ќе биде и тоа како линчуван од Комити....

Вујо на почеток на сезона изјави дека он никад не би отишол у Автокоманда, ако си ги погази зборовите ќе биде и тоа како линчуван од Комити....

Се слагам со тебе, али види ли кои пари се во прашање. Прочита Додер колку зима месечно? А Вујовиќ ако отиде во металург повеќе плата од Червар ќе барал, а хрватот зима 15.000 евра месечна плата. Ако некој може да одолее на овој предизвик, зашто човечкото око е ненаситно, тогаш навистина респект кон него и верноста кон вардар.

А можеби се само пуштени шпекулации од страна на Металург, мада во текстот пишува српски медиуми дознале. Ќе видиме на крај на сезона што ќе биде.

Денес цел автобус Комити тргна од кај мене од населба кон Центар за прославата. Дајте слики да видиме ако ви се наоѓаат.:)

Денес цел автобус Комити тргна од кај мене од населба кон Центар за прославата. Дајте слики да видиме ако ви се наоѓаат.:)
Мене ми кидна автобусот :pos:
Па морав со градските да идам до Ѓорче.
Иначе најако беше кога дојдоа ракометарите на школка, и Столе ќе го цитирам : Дојдете у недела да не подржите, заедно да ги ебеме сељаците !!!
И тука ерупција невидена настана на школка. Легенда е типот ! :cuc:

Овој ако е со сите :icon_lol:

Мене ми кидна автобусот :pos:
Па морав со градските да идам до Ѓорче.
Иначе најако беше кога дојдоа ракометарите на школка, и Столе ќе го цитирам : Дојдете у недела да не подржите, заедно да ги ебеме сељаците !!!
И тука ерупција невидена настана на школка. Легенда е типот ! :cuc:

Гледам прееска автобус од ЈСП застанат пред кладилница, а пред него џган. Прво немав поим што е работата, ама кога им ги видов знамињата ми текна дека Сајбер спомна нешто за прослава. :)

Еден дрес од него за крај на сезона да ми резервираш, што сакаш те частам. :D

Oд Вардар или од Македонија? :)знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можам :D

Oд Вардар или од Македонија? :)знам дека од Вардар сакаш ама да си прашам :Р Ќе се потрудам највише шо можам :D
Ај и за мене пробај :P ја не прибирам,каков најдеш таков :D

Ај и за мене пробај :P ја не прибирам,каков најдеш таков :D
од хрватска еден дрес ја ќе ти поклонам од Вори, не се мешај у муабетов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom