Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Ај шо е факт оти е срамно што сме во Лига Европа воопшто ќе го тргнам на страна ... ама имаше и многу полоши варијатни шо можеа да ни се паднат во ждрепката. Башка трите екипи се далеку под Ливерпул така да не знам шо не ти се бендисува. Едино Наполи може да изненади.
Море ако тимот ни остани на ова дереџе шо е, а исто и играта шо ја прикажува, ќе ми е страв од сите три тима оваа сезона...

Член од
18 август 2010
Мислења
51
Поени од реакции
0
Сеуште овие муабети се во доменот на шпекулација..... затоа што во договорот на Бенитез стои да не смее одреден период да преговара со играч на Ливерпул!

What Broken Promises?
Inter coach Rafael Benitez has insisted he has not his promise not to sign any players from his former club Liverpool. The Nerazzurri are closing in on Dirk Kuyt, but Benitez explained that it is the club's technical directors who sign players.

abe ti da ne si menadzer na benites sto znaes vakvi raboti?

a ako go zemat ovaj Gary pitbull Medel ke napravat odlicna zdelka

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Станува се пожешко а богами и поинтересно!

Lucas Leiva Asks To Leave Liverpool Due To Family Unable To Settle On Merseyside
By Kenneth on Friday, 27th August 2010
Liverpool have been rocked by the news that holding midfielder Lucas Leiva is now demanding a move away from the club. According to Sky Sports News, the Brazilian is said to have told the Anfield giants that his family is unable to settle on Merseyside and would prefer a switch to another club in London or another country like Spain.

The latest blow to Liverpool boss Roy Hodgson debut season in charge after leaving Fulham for Anfield this summer would immediately bring comparisons to just departed midfielder Javier Mascherano’s situation prior to signing for Barcelona earlier today.

The Argentina captain also made the same claims that his family could not settle in England and demanded to leave the club due to personal reasons. Mascherano then asked to be left out of Liverpool’s Premier League clash against Manchester City on Monday and sparked widespread furore over the growing role of player power in the sport.

Lucas had previously never shown any sign of unhappiness at Anfield and had been looking forward to playing a greater role in the team under Hodgson. While constantly regarded lowly by fans of the club, the defensive midfielder constantly had support from former Reds boss Rafael Benitez and also played a starring role in Liverpool’s win over Trabzonspor in Turkey that saw them qualify for the Europa League group stage.

If Lucas were also to leave the club this summer and no reinforcements set to arrive on the horizon, Liverpool could be plunged into a crisis even more severe than last season’s when the club finished out of the top four.

Линк
Дај боже!!!

Еве читам Кончески го дели само лекарски преглед од Ливерпул, а исто и дека Хоџсон сега присиска набрзина да се земе Раул Меирелеш од Порто.

--- надополнето ---

WTF!!!??

Да му веруваме на goal.com или не:

BREAKING NEWS: Liverpool complete £10.7m deal for Porto's Raul Meireles - report

Liverpool agree £4m deal with Fulham for Paul Konchesky with defender set to undergo medical this weekend - report

--- надополнето ---

Значи Кончески 100% доаѓа затоа што Фулам и официјално го земаа Салцидо.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И како ? Задоволни од овие 2 трансфера ?
:smir:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ова дојде од никаде. Зар не беше поврзуван со Chelsea или нешто сл. ? Искрено не се надевав на вакво нешто, малку знам за Meireles ама мислам дека е добра зделка а читам добри коментари за него истотака.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ова дојде од никаде. Зар не беше поврзуван со Chelsea или нешто сл. ? Искрено не се надевав на вакво нешто, малку знам за Meireles ама мислам дека е добра зделка а читам добри коментари за него исто така.
Со Манчестер...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И како ? Задоволни од овие 2 трансфера ?
:smir:
Гром од ведро небо. Хоџсон изненадува. Мислам на Меирелеш, за Кончески се знаеше.
За задоволни ќе видиме како ќе се покажат на терен. Кончески задоволува, башка и е домашен фудбалер, а и португалците имаат традиција на добро снаоѓање во премиер лига. Времето ќе си покаже.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
RAUL FUCKIN' MEIRELES??? U FUCKIN' KIDDIN' ME??? Леле, леле, ќе растура малиот :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Аууу.Ова се повеќе ме асоцира на ФИФА МЕНАЏЕР... Пола тим си оди пола тим доаѓа... После второ коло да не се Џерард,Кајт и Торес нема да приметиме дека станува збор за наш Ливерпул.НЕКА Е ЗА АРНО

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Алооо кротко малце... сепак е Срање. ком!

До официјална потврад... зар не ви стана досадно да пишува на секоја 2 шпекулација ОФИЦИЈАЛ на Срање.ком!

--- надополнето ---

Ете ми ја мене омилената замена за Маскерано, верувам ке се согласите!

Неговиот агент изјавил за локалните медиуми дека Рој е сериозно заинтересиран да го види во редовите на Ливерпул!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Провери и на официјалната страна и на википедија во 1виот тим и ке го видис Миралеш

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.042
Алооо кротко малце... сепак е Срање. ком!

До официјална потврад... зар не ви стана досадно да пишува на секоја 2 шпекулација ОФИЦИЈАЛ на Срање.ком!

--- надополнето ---

Ете ми ја мене омилената замена за Маскерано, верувам ке се согласите!

Неговиот агент изјавил за локалните медиуми дека Рој е сериозно заинтересиран да го види во редовите на Ливерпул!
А колку ќе чини малиов?????

--- надополнето ---

Може на зима или на лето да го земеме...сега да се среди еден преддоговор....Миралес е ОК.....не е мој тип ама ајде....како и да е ќе ни се најде....Поулсен и Миралес замени за Лукас и Маскерано....само дали Лукас сигурно ќе бега????? Како и да е ни треба некој како Бен Арфа.....дали е официјално со Њукасл или уште имаме шанси????? А за Кончески .....не знам....ќе се најде.....Инсуа ќе бега или???? Кончески 4 а Миралес 10......вкупно 14.....уште 5-6 милиони имаме и + од Лукас и Инсуа ако бегаат уште околу 12......може овој Медел или некој друг а притоа и Бен Арфа......не знам што и како ама сакам Хатем да го видам во тимот!!!! Или тој или Арда или Јанг......ДОНЕСЕТЕ МИ ЕДЕН ОД ПРОКЛЕТИВЕ ИГРАЧИ!!!!!!!!!!!!! Андерстуд?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom