Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Ја па мислам дека холандија ќе земе имаат извонреден team chemistry ме изненадуваат :)

Гласав за Швабите зошто осеќам се осоколени за триумф на европска па и светска сцена за некоја година . Се надевам на убав фудбал и супер финале :) . Да не го заборавам и Лев селекторот ми се допаѓа што направи во националниот тим изминативе години :)

Гласав за Швабите зошто осеќам се осоколени за триумф на европска па и светска сцена за некоја година . Се надевам на убав фудбал и супер финале :) . Да не го заборавам и Лев селекторот ми се допаѓа што направи во националниот тим изминативе години :)

Иако сум симпатизер на Англија, годинава мислам дека Германија ќе го покаже својот квалитет, пошто имаат одличен тим и селектор па и мојот глас отиде кај нив на анкетава :)

Хахаха добро видео, 1:05 Марадона го чисти подот :pos:
Гласав за Холандија и за нив навивам на Европсково. Според мене заедно со Германија и Шпанија се најголеми фаворити за освојување на титулата. Од Италијаните не очекувам ништо посебно, ама баш би сакал да ме изненадат, од секогаш ми биле први фаворити, што не е случај со претходното и ова првенство, катастрофа се. И дојде крајот на таа шампионска генерација, нека се покажат младите ова првенство да видам дека има надеж пак да им се радувам на титула. Истото важи и за Франција.

Има нешто кофициенти за најдобар стрелец излезено ?

Ајде бе нека доаѓа побрзо, уште 22 дена кој ќе издржи :( ?

Гласам за Oranje! Навивам за Холандија, главен фаворит е Германија, а имам чувство дека тронот ќе го одбрани Шпанија.

гласав за Италија, но мислам дека Холандија или Германија ке го освојат :)

Интересна реклама. Роналдо на крајот :pos:
Тука изгледа доста боље. Само кликнете, кога ќе ви напише нешто, пр. некое име на фудбалер, the chance,...имате игра и квиз :)

Се надевам дека МТВ ке имаат такво за резултат и време поставено на натпреварите и за ЕВРО 12' и за наредната сезона во ЛШ..

Додека сме кај МТВ, се најавува дека ќе имаат седум часовен дневен програм само за ЕП, со анализи, директни преноси и тн.
Така да, мислам дека професионално ќе си го одработат првенството.

А знае ли некој дали некоја ТВ ќе ги пренесува овие подготвителните натпревари на репрезентациите, пример Алфа што пренесуваше пријателски пред СП?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom