Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Немаш среќа... засега.

Ама зато требаше да се појавиш, ко те чекав со 100-те еврони на маса...
следен пад клади се па ќе ме дочекаш

M

MrzaRules

Гостин
ја сакам да се запознаам со Raziel , дечко ти си цар :D ем од Велес си..па би требало да не е проблем да седнеме некогаш на лабав муабет

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Aj трета среќа.

Веќе една година сум на кајгана.Познавам доста форумаши виртуелно ама со никој не сум се запознал ИРЛ.Па ако има заинтересирани бујрум.

*стиска палци да не биде Forever alone*
јас сакам да се запознаам со тебе

и со Мачорка и Mnemozina сакам да се запознаам.
И се разбира сите што сакаат да се запознаат со мене.

B

Black Guard

Гостин
Со Кики, Везилка, Leandra (по трет пат).... и со сите останати кои сакаат да се запознаеме.... :)
И јас сакам везилка да ја запознаам а и тебе.

Тука е и хари има и низа др. формуџии кои сега не ми текнува но кога ќе ми текне ќе пишам.

И пумата сакам да ја запознаамама ни замина за јуесе ес.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

P.S. Модаратор сум и само мене ми се може вакви мислења. Suck it mortals!

B

Borg_Drone

Гостин
И јас сакам везилка да ја запознаам а и тебе.

Тука е и хари има и низа др. формуџии кои сега не ми текнува но кога ќе ми текне ќе пишам.

И пумата сакам да ја запознаамама ни замина за јуесе ес.
Се знаеме јас и ти одамна, иако не сме се сретнале лично. :)

А

Анноун

Гостин
коментатор - многу време веќе наоѓаме сигурици за спортска , се наполнивме пари и двајцата

Ilumious - позови пријател неа ја користам за форумов, а чат пат и сама помага без да ја прашам . Модераториште !

- цела екипа од Тенис делот . Го разработивме на научна база Роланд Гарос , не има скоро 20 души константно шо пишуваме .
Psyside ( хорор инструктор исто , нема промашај ) , Игор Ј. , Петар Р. RocknRolaa Види Фотос Invader и остала багра која моментално не ми текнува , доцна е .

- Онаа стара константна екипа во Тип на Денот , 10-15 души , Ninja69 , Пеце , Tomasino , elgringoMan Бокица Tutor и 2-3цата Мартин штo се мотаат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom