Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Nikovite bez prosleden komentar, isto ko da nekes a.. ili ne sme tolku specijalni? Specijalen eden. Mourinho.
Sega veke nejkam.

Shto treba da pisham be bot? :D

Sakam so zhenskiJuzer1 zatoa shto mi se dopagja kako razmisluva
Sakam so zhenskiJuzer2 za da zborime za Dostoevski, pozzz dostoevski fan!
Sakam so zhenskiJuzer3 za da debatirame za sovremenata zhena, hehehe....

Ако некоја од форумов сака да се запознае со мене,слободно нека ми пише :)
Со твоите неверојатни три (3) мислења, сигурен сум дека ќе имаат неодолива инспирација и желба за еден таков чекор. :)

DBack
Таруно
Boom Shaka Laka (ex Pupone)
Ipssisimus
Heptagram lX
Purple Puma
AnFem

Со Дарданиа :confused:
--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:40 ---
Kristina Pancevska :pipi:

Me interesira dali ima i dali postoi nekoj sajt ovdeka vo Makedonija kade sto mozes da ima sex chat ili online sex,i dali voopsto ima takvi devojki koi se raspolozenji za takvo nesto.Dosega ne sum probal online se pa zatoa me interesira takva avanturicka. !!!!!!!!!!!!!!???????????
--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:45 ---
Me interesira dali ima i dali postoi nekoj sajt ovdeka vo Makedonija kade sto mozes da ima sex chat ili online sex,i dali voopsto ima takvi devojki koi se raspolozenji za takvo nesto.Dosega ne sum probal online se pa zatoa me interesira takva avanturicka. !!!!!!!!!!!!!!???????????

--- надополнето: 24 мај 2012 во 00:45 ---
Има .... www.dilaver-bojku.com.mk

Da online sex ! zasto nemozam da pronajdam takva stranica ili pak neznam kade da baram :)
Друже а каде ќе го ставиш ? Во ЦД-ромот ? во маусот ? во камерата ? или во вуферот ?

Друже а каде ќе го ставиш ? Во ЦД-ромот ? во маусот ? во камерата ? или во вуферот ?
Jaaaaaao jebo ti od sto go stavas po picki zatoa nemozes da se iskjucis od komp. ili koga dupis go nosis so tebe !
Па го носам со себе, али некогаш ми зафркава батеријата.

Jaaaaaao jebo ti od sto go stavas po picki zatoa nemozes da se iskjucis od komp. ili koga dupis go nosis so tebe !

Си ја погрешил темата пријателе. Види побарај во Љубов и секс, можеби таму има нешто. Овде се запознаваат членови од форумов - меѓусебе - во живо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom