Пушти го телевизорот во моментов на...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Ако некој налета на А2 оваа серија или шо е, дали знајте како и е името?Очигледно е тазе снимана, демек во времето на Југославија.Само ептен аматерски:
- Воз со ознаки МЖ на локомотивата и вагоните, тогаш и вагоните биле сите зелени, а не црвено - жолти ко на 'филмов'
- Стар полициски Фиат 1300 ама префарбан како денешниве Крајслери со плави букви на бела основа (среќа таблиците му беа Ју)
- Колите зад Фиатот со денешни Скопски таблици, а зад нив возила очигледно од 2000 навака произведени
:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро бе овие телевизииве наши знаат да се рекламираат?
Once uppon a time in the west го давале на Телма ја појма немав.
Исто и К5 даваат некои филмови што се хитови како на пр. Shrek,The Transformers,Iron Man и реклами 0.
Боже сачувај :tapp:
Порано кога беше А1 во најдобрите денови се знаеше нормален распоред.Од Пон до Сабота или светска серија или светски филмски хит околу 20,21 часот.И да незнаеш кој филм ќе свртиш тој период ќе го фатиш филмот на почеток.
Сега филмови даваат или во 9 сабајле или во 1 по полноќ.
А преку ден само Турци
MимЕ

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Алфа 9-ка на телевизор, го има документарецот со тринаесетото прасе Гиле.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Мтв собраниски - Јонче Христовски :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Канал5, има :drk: на миленко и мирка :pos:

Кој ќе изброи колку пати ќе го споменат Бранко, цела недела ќе му лупам лајкови :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Оф :
Добро бе само у главниот град нема ХРТ1? A ХРТ2 имате? :confused:
Во главниот град сум и ја, ама на Телекабел. ХРТ2 немаме, да не бараме преку леб погача.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Е нема правда....:place:

VLJ, кој ви даде вас овластување да ја пуштате ХРТ1 а? :mad: Io Sono Interista, ич не ни го прашувам пошо таму е очигледно Диви Запад!
Моментално сум во метрополата, каква внатрешност. Да бев во внатрешноста ќе си гледав еден од десетте канали на Sky Movies. :) Инаку, сите оператори имаат дозвола за емитување на ХРТ1, освен Макс ТВ, Близу и Бум ТВ. Јас сум на Телекабел.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Е нема правда....:place:

VLJ, кој ви даде вас овластување да ја пуштате ХРТ1 а? :mad: Io Sono Interista, ич не ни го прашувам пошо таму е очигледно Диви Запад!
Живела пиратерија! :) Фудбал од Лига на Шампиони до младинска на Италија. Прееска гледав Португалија - Македонија на некоја арапска телевизија :pos: Само HBO ми фали, тоа да го украдат некако да можам GoT да гледам...

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Моментално сум во метрополата, каква внатрешност. Да бев во внатрешноста ќе си гледав еден од десетте канали на Sky Movies. :) Инаку, сите оператори имаат дозвола за емитување на ХРТ1, освен Макс ТВ, Близу и Бум ТВ. Јас сум на Телекабел.
Живела пиратерија! :) Фудбал од Лига на Шампиони до младинска на Италија. Прееска гледав Португалија - Македонија на некоја арапска телевизија :pos: Само HBO ми фали, тоа да го украдат некако да можам GoT да гледам...
Еј, ај не ми пишувајте више лиги ќе почнат да ми течат! :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На алфа го има A Clockwork orange.
На ИМДБ има 8 и нешто рејтинг
Го гледам филмов пола саат и појма немам што гледам