Евровизија 2012

R

Rigel Kent

Гостин
Уф не, после на кого ќе му се смееме.
Гледаш пишаа дека јас сум крива оти татарите ни дале два гласа РТМ бугарот. Јас сум им крива за се! Другиот пак вели не гледале они Евровизија, затоа се залепил на Кајгана на темава чита 100 поста во секунда :pos:
ЉубовттТТТТТТааааааа сељак парти на евровизија, чизми над колена на 24 Мај! Да и ги мириснеш нозете два дена при свест нема да си дојдеш :pos:
Se gazam od smeenje aaaaaaaahhahahahah:pos::pos::pos::pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи зажали што потроши 2 сата на вакво нешто.Колко беше охрабрена дека Калиопи ке направи некој поголем успех,поново се покажа колко е само политички циркус цел евросонг.Катастрофа.Едина позитива пред Грчку смо иии

На интервју во Баку новинар ја запрашал Калопи:
-Зошто не пееш англиски, затоа што не ти оди добро?
КАЛИОПИ на тоа одговорила:
-Не е тоа причината, туку тоа што ако сите пеат англиски нема да биди Евровизија туку англовизија ! Ќе пеам МАКЕДОНСКИ за МАКЕДОНИЈА !
Издејствувала си и на акредитацију да ву пишуе само Македонија.Браво за њума,само тој иначе жалу си ги тија 2 сата од живот :confused:
Па не би рекол дека е туку така само политички циркус. Како можеше еден Жељко со подпросечна песна да стигне до второ/трето место? Па во прашање е маркетинг и реклама исто е и со Шведска далеку од тоа дека имаше лоша песна ама беше одлично изрекламирана месеци пред еуросонг во повеќе држави низ Европа. А бабушките си беа оригинални.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Not sure if eurovision backstage or red district in Amsterdam.

A јужнава:pos:
Kaliopi >>>> Гркинкава кога станува збор за Англиски

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не ми се верува што се и се случи на Кунг Фу Панда! -_-

Уште се соземувам ....

Инаку она што повеќе ме чуди од Шведската победа, и од високиот број поени за Албанија, е оној awkward момент кога Италија ни даде еден бод. Некако се здрвив и замрев. Не ми се веруваше што гледам, ми се косеше со реалноста.

L

Löwe

Гостин
А инаку маме им јебем јас на сите иселеници во Швајцарија/Австрија/Германија и ШВЕДСКА. Па нели 20тина иљади беа во Гетеборг? Нел и во Малме не имаше? Кај се гласовите? Ни еден ебан поен. Лорди :cuc::cuc:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па не би рекол дека е туку така само политички циркус. Како можеше еден Жељко со подпросечна песна да стигне до второ/трето место? Па во прашање е маркетинг и реклама исто е и со Шведска далеку од тоа дека имаше лоша песна ама беше одлично изрекламирана месеци пред еуросонг во повеќе држави низ Европа. А бабушките си беа оригинални.
Нема врска реклама и маркетинг србија има голема дијаспора и у принцип се националисти и се држат. Ние сме 2 милиони тука и 500 илјадарки надовр, од кој половината се чувствуваат австралијанци. Не мешајте Србија и Македонија со дијаспора, они се голем народ (во бројки).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога викав јас паметен потег тоа што Швеѓанкава се сликаше со знамето на геј заедницата или како и да му е називот ;) Само што кај нас во тимот не идат луѓе што се разбираат од лоби, туристи идат. И којзнае кој ни е шеф на делегација сеа...

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Лол, Жељко трето место, тој човек е роден лузер во вркса со Евровизија, нешто како Робен во фудбалот. Колку и да се труди никогаш нема да победи. Друго, Калиопи ме изненади позитивно. Бев онака песимистички настроен како и секоја година дека нема да идеме во финале, и кој и да сретнев од познати го терав да се кладиме. И дојде тоа полуфинале, и оп Калиопи ми го тресна право во фаца. Супер вокал кој ги покри глупите стихови. За догодина па и даље само Боки 13. Праќај им го секоја година па доколку сакаат да се решат од него ќе треба да го прогласат за победник некогаш. Ако не, нека патат.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Еј поздрав до Татарчета .!.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
И тој си у право...ма не ги можу искрено.Кој неукус за музику влада тој е просто невероватно.Не дека се фалу нешто,ама сви кои разбирав нешто од музику га делив мое мислење.Само због Опита гледа која не претстави достоинствено како што и треба.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Наградно прашање. Зошто не сме 12ти туку сме 13ти.
Имаме исто поени со Румунците и повеќе 12ки добиени. Едно време ова беше тајбрејкер за победа, ваљда и за обичните места треба да е исто

Единствено смисла има дека ние имаме поени од 12 земји а тие од 14

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
@GjorgjiDawson Незнаеме како тоа ни го бапна!? Влезе во финале и Мартин Вучиќ па не ни го бапна...

Ааааа затоа они се толку исфрустрирани. Сакале Вучиќ јуниор да им го бапне!

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Не мора да значи дека лобирала, сликата е од 2011 година. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom