R
Rigel Kent
Гостин
Македонија го еба Евровизискиот победник, каква вест за насловна
![]()
![]()
Zamisli nie da sme ja zafrknale Sofi da ne vleze vo finale

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонија го еба Евровизискиот победник, каква вест за насловна
![]()
![]()
Во првите секунди коа се прогласи победата на Лорин, Каљопа прва и се фрли да ја бацува и гушка, не ја остаи две минути... сумљиво![]()
Ја и у сон и на јаве, од глава не ми испаѓа софи. Дури и со рамењата почнав да ја имитирам кога сакам да нагласам нештоЧизмиве на бугаркава во сон више ги гледам од гифов![]()
Тие песни на албански шо се ми личат на турбо фолк. На Дарко му треба вокал со кој ќе експериментира,Елена и Ламбе го немаат тој вокален капацитет,Дарко може да направи добра ствар за Каролина,али не се сакаат со Авалон и тоа е тоа.Музиката на Дарко е совршена за вокалот на Каролина,али што е тука е.
абе добро рече еден двајца пензионери и шах нека играат со пиво битолско на масиче и нека си ја свиркаат интернационалата.Кога ќе видиш Боки 13 ни е популарен во Србија и нешо пошироко на балканов така да не е лоша идеја..би било добро да направиме песна и после од овие двајца да бираме кој поубаво ќе испее![]()
Батали тоа фацата што ја прави во првиот гиф :scaredyao:Чизмиве на бугаркава во сон више ги гледам од гифов![]()
Оваа стварно лезбејка бе