Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Абе глејте на хрватска тв и нит мачнини ќе имате нит ништо.Башка водителов доста ја пофали Каљопа :)
Немат ХТВ мороните од макс те-ве за да одржуваат каква таква гледаност на нашите.

Ајде гастербајтери гласајте!

Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.

Брат ми ќе се задавеше со чад од цигара кога списка!:pos: Јас по не знам кој пат заборавив да дишам и се насолзив. Ништо друго не е фер освен победа. Ни до колена не и е никој!:cuc:

Ги ѕирнав другиве песни по малку, Калиопи само ја гледав цела.

Иначе, попрво би се упукал од фаца отколку да гледам цела Евровизија, алал нека ви е како можете да го сварите овој ужас.

Јас стварно незнам кај видовте фалш, го промени делот во почеток и се може. И многу помоќно делуваше и посигурно. Трема имаше во полуфинале, сега не се смееше како некни само.
Врисокот ме извади од петици.
Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.

МАКЕДОНЦИ АЈДЕ СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА ГРКИНКАТА.ФАЦАТА НА ГРЦИТЕ КОГА ЌЕ СФАТАТ КОЛКУ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА ЌЕ ИМ ТРЕБААТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА-ПРИЦЕЛЕСС

Зашто никој не ја спомнува Италија? Најбоља беше за мене. Италијанска Ејми Вајнхаус. За неа би гласал кога би се замарал :D

Имаше и тоа како трема,некако како изгубена беше,мораше да кокетира со камерите,напросто тоа го заборави и постојано со рака го фаќаше микрофонот,што не беше случај на полуфиналето,а гласот и откажа малку после вресокот.Генерално нејзината трема не беше во гласот,повеќе во просторот.Грешка кај нашиве пејачи е тоа што ова е тв шоу за гледачите(тие гласаат) а не публиката во сала.Таа повеќе гледаше у публика наместо у камера.

Де те молам преврти ја снимката од полуфинале она и зелката имаа проблем со камерата. каква трема какви бакрачи, гласот и беше неодоливо појак од минатиот пат. Преслушај ги двете и пиши пак.

МАКЕДОНЦИ АЈДЕ СИТЕ ДА ГЛАСАМЕ ЗА ГРКИНКАТА.ФАЦАТА НА ГРЦИТЕ КОГА ЌЕ СФАТАТ КОЛКУ ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА ЌЕ ИМ ТРЕБААТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА-ПРИЦЕЛЕСС

Германците ќе бидат повеќе во загуба... Пак ќе треба да им дадат помош :icon_lol:

Koлку и да беше јака Калиопи сепак на крај завршуваме 13,14,15 место ил подолу.Ќе биде чудо ако отскокнеме повисоко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom