Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
D

draft

Гостин
Договор друже ...
Ова не е класична пријателска која се игра за да се уиграат играчите и да се набие фитнесот .
Ова е пријателска поради спонзорства . Значи доаѓате у Индонезија со најјакиот состав што го имате во моментот ( нели некој се повредени а некој со репрезентација ) и добивате парички . Тие навивачите позади гол сакаат Милито и Кордоба да ги гледаат а не Лонго (y)

Реал дојде у Албанија на пријателска ама со најакиот состав и добија 2 мил евра .
То е то , пара и спонзорство . Не за џабе Паолило го дрвеше у Индонезија повеќе отколку у Италија
Кој го спомна Милито? Ја за Орландони зборев, зошто брани пред Ди Џенаро. Орландони, 40 годишниот пензиониран голман. Кој навивач би сакал да го гледа Орландони пред Ди Џенаро? Сигурно некој нормален не.
И спонзорите да не го позајмиле Делафиоре само за турава, само за да не земат некој од примавера?
Абе немој да ме дупиш, овие нејќат млади деца, ако треба од други клубови ќе зимаат играчи само за деца да не играат.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Aman be pa... Na koj mlad igrach Inter mu dal shansa da prosperira? Nema takov, zatoa ne se chudi.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Гледајте го Хуан за Бразил како игра...доста тука се карате. Башка играат Оскар и Лукас играчи кој Интер ги следи.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Хајлајтс пуштете после :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Хајлајтс има за мечов со Индонезија? Не можам да најдам, а не ја гледав ...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Индонезициве се радуваат на голови постигнати од двете екипи ,, блазе си им :) , Џонатан и МаИКОн се убитачна комбинација ,, а Кутињо мислам дека ке има првотимски статус под водство на Страма.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Индонезициве се радуваат на голови постигнати од двете екипи ,, блазе си им :) , Џонатан и МаИКОн се убитачна комбинација ,, а Кутињо мислам дека ке има првотимски статус под водство на Страма.
Good One! :)
Јас мислам ќе го шитнат Маикон и ќе речат дека Џонатан ни е ново засилување.

Kajgana Shop

На врв Bottom