Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
Официјално Сител ќе пренесуе Премиер Лига

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Нека му е среќен роденденот на Хоџсон голем да расти :)

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
epa jas kolku sto gledam na sitel oficijalnata strana kako baner stoi deka premier liga ke odi ekspluzivno na sitel. Sigurno deka toa taka nema da go stavat sigurno ima nesto vistina :) a inaku ni reklama nisto nema koj znae sto ke bide :D :D

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Нема никаква информација за трансферот на Паулсен...Велеа дека во понеделник ќе стави потпис, ама ништо од тоа.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јас мислам дека лани кажаа на Сител дека ги откупиле правата за наредните 3-4 сезони, не знам точно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.231
Гледам сте се запнале по Крауч........не е тој оној кој ни треба........не е ни толку лош ама ме загрижуваат неговите 29 години....за 2 сезони ќе треба ремонт да правиме.......значи ќе земеме еден од Реми,Крауч,Филипс па гледам и Бен Арфа се споменува но овој е преценет играч......на крај краева не е лошо и Јанг да го земеме иако и тој е преценет....ќе си игра крило а Бабел и Кајт ќе бидат вратени како напаѓачи.....ама Хоџсон си знае...и кога сме кај него........... Среќен Роденден стари и титула во ПЛ чекаме од тебе!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/09/2062268/if-you-dont-want-to-know-the-score-look-away-now-goalcom
:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Ова со Сити најјако е хахахаха
Јanuary
31st: Eight points behind in the table, Man City submit a formal offer to the Premier League of £30m for 15 points. The League accept.

--- надополнето ---

Rosemberg напиша:
Гледам сте се запнале по Крауч........не е тој оној кој ни треба........не е ни толку лош ама ме загрижуваат неговите 29 години....за 2 сезони ќе треба ремонт да правиме.......значи ќе земеме еден од Реми,Крауч,Филипс па гледам и Бен Арфа се споменува но овој е преценет играч......на крај краева не е лошо и Јанг да го земеме иако и тој е преценет....ќе си игра крило а Бабел и Кајт ќе бидат вратени како напаѓачи.....ама Хоџсон си знае...и кога сме кај него........... Среќен Роденден стари и титула во ПЛ чекаме од тебе!!!!!!!!!!!!

Онил дал отказ........мислам дека е време да се тргне по Јанг ако не може по друг.....иако мојата желба веќе ја знаете

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.231
Абе ќе се најде некоја будала ќе пренесува без гајле.......него дајте сега желбите кажете си ги......мислам дека преценувањето во Вила заврши.......сега реални цени би требало да имаат......сепак би сакал Агбонлахор да го земеме.....Јанг подобро не.....

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ако не верувате видите на http://sitel.com.mk/ и да видите дека сварцо це пренесуат Премиер Лига.
Ако мислиш на банерот шо е во горниот дел на страната "Есклузивно на сител Barclays Premier league" се лажиш бидејќи тоа е старо од лани. На Facebook имаше некој напишано дека зборал со некој од Сител и му рекол дека ако средат за правата до среда, четврток ке има премиер лига ако не, ништо.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Срамота еј неможеш на раат си изгледаш утакмица за викенд до кај стигнавме ејјј :nesvest:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Има моменти каде што си велам : Абе шампиони ќе сме, 100 проценти!
Има моменти каде што си вела,: Ништо, ко лани или полоши!

Ама, да ви кажам право, кон титула ме влече сето ова. И мислам, редно е! Абе си ебавме племето веќе 20 години да се немало титула, Кени далглиш последен играше во шампионски Ливерпул, а сега му треба бастум. Туку, сите тимови имаат вакви периоди, некои подолго, некои пократко. НА некои уште им трае постот.

Туку ... оваа сезона мора да биде. Се познава дека и Челси и Манчеста не чекаат. Послаби не биле никогаш. Барем еден петел од село Белчишта да купеа, може ќе се засилеа. А вака, се потпираат на се што имаа лани, кога имаа 100 порази во една сезона.
Така да, само Ливерпул е активен, и тоа знали нешто.
Арсенал не го сметам, тој игра во under 19, ... па не ми крева притисок

Go REDS!!!
Другарче, секој си го гледа тимот и се тоа...Лани се боревме до последно со Јунајтед и Челзи.... Јунајтед не купи ништо, не продаде ништо, но Гигс, Сколс и Фердинанд веке се залез на кариера... Челзи даде неколку важни играчи како Деко и Балак, па и Белети и Кол.... Ливерпул купи нешто, но мислам дека Рој не е тој човек кој може да освои титула.... Арсенал купи дефанзивец и еден од најдобрите стрелци во Франција, Чамак.... и плус никој не замина, а го задржавме Фабрегас, и сега здрав Ван Перси.... Росицки и Волкот се во врв на форма, заедно со Насри и Аршавин... Па не би рекол дека сме толку многу отпишани... Ако јас гледам поинаку, јас се плашам па на тоа дека и оваа година нема да бидете горе во топ 4ка... Не дека Сити се многу јаки, туку дека мислам човекот кој го именувавте за тренер не е тренер за трофеи... Па и ако добиете сопственик кој нема многу трпение, јас типувам на смена на тренер... Вака ако гледаш од страна.... Но да видеме во недела, кој е кој... Нели ?

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
нека не ја даваат па преку таквото има на интернет неколку добри страници со HD слика како на TV е исто ни сецка ни е матно екстра е сликата
http://veetle.com еве една на пр. сликата е ЏАМ само треба да симнеш софтвер и да се регистрираш на страната ништо фазла :toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
нека не ја даваат па преку таквото има на интернет неколку добри страници со HD слика како на TV е исто ни сецка ни е матно екстра е сликата
http://veetle.com еве една на пр. сликата е ЏАМ само треба да симнеш софтвер и да се регистрираш на страната ништо фазла :toe:
Знам за ова.НБА следам на тој начин.НО ТОА НЕ Е РЕШЕНИЕ... Да се лапам јас на компјутер не бива таа...Срам да им е... Нека ги откупат пак Бандини или Шехерезад и други страња...Крајно не озбилно... Зошто лани му ја одзедоа на А1 ПЛ само за една година да се исилат.Па ајде бе копуци сега додека Ѕинго е на власт неможите...Ами кога ќе можите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom