- Член од
- 8 август 2010
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 11
Официјално Сител ќе пренесуе Премиер Лига
Официјално?Официјално Сител ќе пренесуе Премиер Лига
Rosemberg напиша:Гледам сте се запнале по Крауч........не е тој оној кој ни треба........не е ни толку лош ама ме загрижуваат неговите 29 години....за 2 сезони ќе треба ремонт да правиме.......значи ќе земеме еден од Реми,Крауч,Филипс па гледам и Бен Арфа се споменува но овој е преценет играч......на крај краева не е лошо и Јанг да го земеме иако и тој е преценет....ќе си игра крило а Бабел и Кајт ќе бидат вратени како напаѓачи.....ама Хоџсон си знае...и кога сме кај него........... Среќен Роденден стари и титула во ПЛ чекаме од тебе!!!!!!!!!!!!
Од каде ова бе другарче?Виде реклама,Игор ли ти кажа?Официјално Сител ќе пренесуе Премиер Лига
Ако мислиш на банерот шо е во горниот дел на страната "Есклузивно на сител Barclays Premier league" се лажиш бидејќи тоа е старо од лани. На Facebook имаше некој напишано дека зборал со некој од Сител и му рекол дека ако средат за правата до среда, четврток ке има премиер лига ако не, ништо.Ако не верувате видите на http://sitel.com.mk/ и да видите дека сварцо це пренесуат Премиер Лига.
Другарче, секој си го гледа тимот и се тоа...Лани се боревме до последно со Јунајтед и Челзи.... Јунајтед не купи ништо, не продаде ништо, но Гигс, Сколс и Фердинанд веке се залез на кариера... Челзи даде неколку важни играчи како Деко и Балак, па и Белети и Кол.... Ливерпул купи нешто, но мислам дека Рој не е тој човек кој може да освои титула.... Арсенал купи дефанзивец и еден од најдобрите стрелци во Франција, Чамак.... и плус никој не замина, а го задржавме Фабрегас, и сега здрав Ван Перси.... Росицки и Волкот се во врв на форма, заедно со Насри и Аршавин... Па не би рекол дека сме толку многу отпишани... Ако јас гледам поинаку, јас се плашам па на тоа дека и оваа година нема да бидете горе во топ 4ка... Не дека Сити се многу јаки, туку дека мислам човекот кој го именувавте за тренер не е тренер за трофеи... Па и ако добиете сопственик кој нема многу трпение, јас типувам на смена на тренер... Вака ако гледаш од страна.... Но да видеме во недела, кој е кој... Нели ?Има моменти каде што си велам : Абе шампиони ќе сме, 100 проценти!
Има моменти каде што си вела,: Ништо, ко лани или полоши!
Ама, да ви кажам право, кон титула ме влече сето ова. И мислам, редно е! Абе си ебавме племето веќе 20 години да се немало титула, Кени далглиш последен играше во шампионски Ливерпул, а сега му треба бастум. Туку, сите тимови имаат вакви периоди, некои подолго, некои пократко. НА некои уште им трае постот.
Туку ... оваа сезона мора да биде. Се познава дека и Челси и Манчеста не чекаат. Послаби не биле никогаш. Барем еден петел од село Белчишта да купеа, може ќе се засилеа. А вака, се потпираат на се што имаа лани, кога имаа 100 порази во една сезона.
Така да, само Ливерпул е активен, и тоа знали нешто.
Арсенал не го сметам, тој игра во under 19, ... па не ми крева притисок
Go REDS!!!
Знам за ова.НБА следам на тој начин.НО ТОА НЕ Е РЕШЕНИЕ... Да се лапам јас на компјутер не бива таа...Срам да им е... Нека ги откупат пак Бандини или Шехерезад и други страња...Крајно не озбилно... Зошто лани му ја одзедоа на А1 ПЛ само за една година да се исилат.Па ајде бе копуци сега додека Ѕинго е на власт неможите...Ами кога ќе можитенека не ја даваат па преку таквото има на интернет неколку добри страници со HD слика како на TV е исто ни сецка ни е матно екстра е сликата
http://veetle.com еве една на пр. сликата е ЏАМ само треба да симнеш софтвер и да се регистрираш на страната ништо фазла![]()