А1 Македонија (VIP)

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Znaci eve vcera potpisav dogovor za raskinuvanje na usluguta, mi pominaa 2 godini, nisto ne mi ponudiija za da ostanam, nikakva beneficija nikakov popust nema telefoni na rati itn itn a me napinjaat da odam na tarifi kade sto se plaka internet koj e spor i cini 390 denari-nelogicni raboti.Pod itno da si go smenat menagjmentot, otkako dojde toj avstriecot, pocnaa da pagjaat, znam kako bese pred dve godini i so kakov entuzijazam rabotea i me usluzuvaa znam kako e sega i ima ogromna razlika.Moze t-mobile se skapi da no sto da prais, sakam nov ubav telefon a oni davaat na rati i toa e toa.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Дали може да се намали претплата од 500 денари таа што беше на пола да се стави сега на 295 денари?

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
A dali nekoj znae dokolku si napravis profil na stranata na vip ima edno vip web sms dali se bez pari tie sms ili se napljakat ?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Читав на страната на Вип дека 500МБ интернет месечно се 290МКД што по мое е ок. Дали некој го користи тој пакет и може да сподели информации во врска со брзина, стабилност итн. И дали може да се провери колку трансфер имам направено да не се изгорам после истекот на тие 500МБ? И дали воопшто некој оператор нуди безграничен интернет за мобилен?

едит: Видов дека понудата е за вкупно 500МБ без временски рок. Хмм, колку би држеле тие 500МБ со нормално користејне не смартфон?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Читав на страната на Вип дека 500МБ интернет месечно се 290МКД што по мое е ок. Дали некој го користи тој пакет и може да сподели информации во врска со брзина, стабилност итн. И дали може да се провери колку трансфер имам направено да не се изгорам после истекот на тие 500МБ? И дали воопшто некој оператор нуди безграничен интернет за мобилен?

едит: Видов дека понудата е за вкупно 500МБ без временски рок. Хмм, колку би држеле тие 500МБ со нормално користејне не смартфон?
Земи на оне за 150 ден месечно 2 гига интернет и како цар да бидеш:icon_lol:

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Земи на оне за 150 ден месечно 2 гига интернет и како цар да бидеш:icon_lol:
Башка брзината на GPRS интернетот (ако воопшто може да се нарече така) на ВИП е светлосни години зад 3G интернетот на ОНЕ.

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
Јас вчера бев во вип да го обновам договорот на плус 2 год. и го зедов lg-то l3 го зедов без интернет со доплата од 2000 ден. а да ви казам право за тиа пари тел. вреди со тиа опции што ги има, е сега незнам колку ке биде инаку здрав али што му даде господ Ч)
И сакам да прашам некој ако го има некој овој телефон дали знае некои "финти" на него и кои апликации ке ми бидат по потребни а да не се доплака за нив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom