Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Посебно тоа индиските серии... Луѓе седам во соба, моите гледаат во дневна и пуштено тоа... А бе гласот не можам да им го слушам, како пискаат и се дерат и плачат... Значи НЕ ГИ МОЖАМ, па затоа до даска пуштам музика. Го затупеа народов... Помеѓу сериите ќе дадат малку вести и на тоа им се сведува програмата. Дебилизам и ренесанса...:facepalm:
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:42 ---
Не бе ти се чини...:icon_lol:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Една од причините зошто се зациментирав в детска, со лап топот гушнат се токму тие. Телевизија, освен за фудбал, кошарка и други спортски настани речиси и да не гледам. Многу ме напнуваат сериите, тешки ми се, на психа ми маваат, бараат огромно внимание, приказна невидена, пресврт исто, во меѓувреме човек само си нагаѓа, па на крај расплетот не остава никој рамнодушен........да се поклони човек пред телевизор за мајсторлукот на режисерите :p

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Од сите серии почнувајќи од јужно-американските и мексиканските па и хрватските... највеќе впечаток ми оставија Турските серии, така емотивни полни со возвишени чувства, полни со етика, морал, желба за правда, сочувство... Навистина возвишено - прекрасни реплики...Поучни, кои прават разлика дека доброто и злото се јасно разделени како поими иако во луѓето се испомешани и зависни од релацијата со кои личности сме во контакт.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Од сите серии почнувајќи од јужно-американските и мексиканските па и хрватските... највеќе впечаток ми оставија Турските серии, така емотивни полни со возвишени чувства, полни со етика, морал, желба за правда, сочувство... Навистина возвишено - прекрасни реплики...Поучни, кои прават разлика дека доброто и злото се јасно разделени како поими иако во луѓето се испомешани и зависни од релацијата со кои личности сме во контакт.
:facepalm: Oф мори мајкооо...

nou

Член од
19 мај 2012
Мислења
31
Поени од реакции
13
...Само Лисјата беа така-така.
Другиве...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
значи...

Capture.JPG

за работни денови...

Capture1.JPG

за викенд...

Значи у цела недела имаат еден термин за игран филм !!! 60% од програмата се серии, 30% вести! За Сител да не зборам... :tapp:

M

Moon Child

Гостин
значи...

Прегледај го приврзокот 43885

за работни денови...

Прегледај го приврзокот 43886

за викенд...

Значи у цела недела имаат еден термин за игран филм !!! 60% од програмата се серии, 30% вести! За Сител да не зборам... :tapp:
Сител се побетер. Ќе направам список ако не ме мрзи која телевизија колку серии дава. Гарант Сител даваат повеќе од Канал 5.

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
Се слагам тоа што напиша, ама секс никако,жени бремени,а сцена во кревет с'кн.
Инаку тие хрваските се жива напаст,напнување до максимум

M

Moon Child

Гостин
Hurrem Haseki Sultan. не се радува за свадбата на Мустафа.
Бидејќи кога тој ќе се ожени со Ајбиге ќе стане помоќен и Хурем ќе има помала шанса да го убие.Тогаш и таткото на Ајбиге од Крим ќе и стане непријател на Хурем.Всушност уште еден тежок случај за решавање.Јас така го разбирам ова..
Некаде прочитав низ странициве дека Махидевран секогаш ќе носи круна..

Значи тоа ќе биде жива катастрофа.Се чудам како ќе можам да издржам да ја гледам таа вештерка која сака да стане величествена и ништо друго (па и Хурем сака
) со круна !??
Тешко ќе ми биде знам..ама ај ќе морам некако да го истрпам тоа бидејќи крајот го краси делото.
Победата ќе биде на Хурем ~ тоа се знае.
И кога ќе се сними епизодата во која Хурем ќе управува со харемот кажете.
Поздрав.
Уф мене искрено страв ми е да напишам колку го сакам Ибрахим и колку сакам да го бакнам.... да не почнат овие што се за Хурем да ме колнат хахахахахахаах
Кој сака да се изнесмее нека оди таму да чита :pos:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Кај мене глупоста со серииве го допре врвот... Од дома рикаат да ги гледале сите епизоди од некојси бурни времиња на компјутер да сум ги симнел :tapp:
Луѓе што никогаш не седнале на компјутер за да видат нешто добро или да читнат некоја корисна работа, првата желба им е да ги изгледаат сите епизоди од бурни времиња :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
  • 5:30 ЗА СВОЈА ДУША - забавна емисија
  • 05:50 АЗИЛАНТИ - забавна емисија
  • 06:15 ЗАСЕКОГАШ ВЉУБЕНИ - серија
  • 07:00 ВЕСТИ
  • 07:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
  • 09:00 ВЕСТИ
  • 09:10 КАЈ АНА - кулинарско шоу
  • 09:25 МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
  • 10:00 СЛУШНИЈА МОЈАТА СУДБИНА - серија
  • 10:25 ТОП ШОП
  • 10:55 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
  • 11:05 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - серија
  • 11:30 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - серија
  • 12:00 ВЕСТИ
  • 12:10 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - серија
  • 12:30 ТОП ШОП
  • 12:50 ПОД СЕНКАТА НА ВРБИТЕ - серија
  • 13:20 ЉУБОВ И КАЗНА - серија
  • 14:10 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија (ЊТФ WTF ??)
  • 15:20 БУРНИ ВРЕМИЊА - серија
  • 16:00 ВЕСТИ
  • 16:24 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
  • 16:26 БУРНИ ВРЕМИЊА - серија
  • 17:00 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - серија
  • 18:00 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - серија
  • 18:35 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
  • 19:00 ДНЕВНИК
  • 19:30 БИЗНИС ВЕСТИ
  • 19:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
  • 19:45 БУРНИ ВРЕМИЊА - серија
  • 21:05 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија
  • 22:10 ЕЗЕЛ - серија
  • 23:20 ДНЕВНИК
  • 23:45 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
  • 23:47 ВЕШТЕРКИ - серија
  • 00:30 ПРОСЕЧЕН МАЖ - серија
  • 01:15 БЕКСТЕЈЏ - естраден магазин
  • 01:25 МОЈАТА ЅВЕЗДА - забавна емисија
  • 02:15 БАЛКАН БЕНД - забавна емисија
  • 02:45 КОЈ ТЕ ШИША - забавна емисија
  • 03:10 ЖУРНАЛ - утринска програма
  • 05:00 ЗОРА ЗОРИ - забавна емисија
Сител..у работен ден.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се погоди пред некоја недела, неколку дена за ред да морам да излегувам во исто чудно време од денот, па за да не се загледувам филмови на лаптоп, пуштав во позадина тв, додека се спремам де. А во 3-4h, веројатно знаете што се` се прикажува. Отпосле се сетив зошто бев дополнително напната тогаш. Жива нервоза ми ствараа тишините пропратени со долги и чудни погледи, трагичните звуци во позадина додека ништо не се случува, солзите во сечии очи и општо целата содржина која е јасна и од една со едно око изгледана серија. Наместо да оди напред светов т.е. ајде да кажам нашиов народ, овие го враќаат назад со брзина на светлината. Покрај тоа што го враќаат, мислам дека премногу лошо го учат! А тој, гледа ли гледа...
Врвот ми е најдаваната реклама за една од многуте, новите Очајни домаќинки. Оди тој замаениот сакамдазвучамсекси глас, најавува некој спектакл од серија, а во позадина Single ladies од Beyonce. Леле! Е тогаш, доџе ми да вриснем двапут од једанпут! :facepalm:
Невозможни се. Не знам што да кажам за да го опишам гневот кон телевизиите кои заглавиле во ова и не знаат како да се одглават, а веројатно не ни сакаат. Ужас!
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 22:58 ---
  • 14:10 ЗЕТ ДОМАЗЕТ - серија (ЊТФ WTF ??)
Сител..у работен ден.
Не знаеш која е Зет-домазет? :pos: Абе тоа за забранета љубов помеѓу Турчинка и грк или обратно.:place: Сум гледала, а ела па промаши ја рекламата да те видам.:( Згора на се и грчки серии ќе почнат... ова е веројатно мала најава.:facepalm:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Не знаеш која е Зет-домазет? :pos: Абе тоа за забранета љубов помеѓу Турчинка и грк или обратно.:place: Сум гледала, а ела па промаши ја рекламата да те видам.:( Згора на се и грчки серии ќе почнат... ова е веројатно мала најава.:facepalm:

Ауу ова мора да видам..па макар и да умрам од возбуда o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom