Врска во тајност

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Добро бе луѓе 18 страни со совети, абе уште толку да напишете нема фајде, малава постојано ке си бара оправданија за ебачот,ај што ке си ги бара туку и ке си ги наоѓа не е дојдена она за совет дојдена е овде да и потврдите дека тоа е “ добра “ идеа и дека тука нема ништо лошо во тајната “врска“

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Добро бе луѓе 18 страни со совети, абе уште толку да напишете нема фајде, малава постојано ке си бара оправданија за ебачот,ај што ке си ги бара туку и ке си ги наоѓа не е дојдена она за совет дојдена е овде да и потврдите дека тоа е “ добра “ идеа и дека тука нема ништо лошо во тајната “врска“

bas taka :)
a moze i trola celo vreme ....

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
bas taka :)
a moze i trola celo vreme ....
Абе и да трола и да не трола,зарем енаш си видел случај каде што сите викаат абе не е за тебе,абе ваква е таква е онаква е, ама не тој или таја се држат до едно единствено зборче,па шо бе педер ако ви е убаво.
Седете си мирни не се работи овде за барање на совети,кога некој сака да биде со некого тогаш само си бара потврда дека тоа е исправна одлука, колку и да се добронамерни советите ке гледа на нив како да и копате очи.
Дечко ли е крастајца ли е љубав је или панаѓур ? Додека човек самиот не си ги отвори очите џабе ти и со инка да му сипуваш,се ке истече од другата страна.
А тролањето од ваков вид ти е плач за внимание, Видиме мене јадната,жалната.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Јас мислам џабе 18 страници! Додека не си осети на своја кожа, ништо нема да научи!
Девојчината на таа возраст се многу подложни на сугестија, им кажеш : Те сакам ....они право не на 7 на 1007 небо!

Ама ајде да не сум идиотка, ќе ти дадам еден совет!

На 21 година момак сака само секс! Па ти види сега, дали ќе успееш да задржиш некого со драпање и лапање!

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Абе и да трола и да не трола,зарем енаш си видел случај каде што сите викаат абе не е за тебе,абе ваква е таква е онаква е, ама не тој или таја се држат до едно единствено зборче,па шо бе педер ако ви е убаво.
Седете си мирни не се работи овде за барање на совети,кога некој сака да биде со некого тогаш само си бара потврда дека тоа е исправна одлука, колку и да се добронамерни советите ке гледа на нив како да и копате очи.
Дечко ли е крастајца ли е љубав је или панаѓур ? Додека човек самиот не си ги отвори очите џабе ти и со инка да му сипуваш,се ке истече од другата страна.
А тролањето од ваков вид ти е плач за внимание, Видиме мене јадната,жалната.
ма дај молимте -.- плач за внимание и за шо зашто се зачленив и одма за внимание..ко шо гледаш нова сум,и се зачленив само за ова..пошо на гламстикот гледам се некои Бебешки одговори си даваат затоа овде дојдов..а тебе ако ти смета нешо боље и не пиши :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
^^^^
Заборави да додадеш Лечи си комплекси на друго место мхм :)

Член од
22 мај 2012
Мислења
109
Поени од реакции
34
Не сум имал таква врска,,,..,,,..,,,си барам па макар и тајна била :place:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Кога ќе доживееш нешто исто или слично со некој со кој ќе го споделиш тоа, ќе видиш дека повеќе него ќе сакаш да го наречеш твоја прва љубов. Јас воопшто не сакам да ве осудувам, само ви укажувам на тоа дека има многу поубави работи кои допрва ќе ги почуствувате. Тоа треба да ве теши, а не да ве разгневнува:)
Yea, znam deka nekogas ke ima nesto pogolemo, poubavo i poprekrasno od ova na 16, in face, sigurna sum vo toa i ti veruvam.
AMA! Mnogu si praime filmovi nie 16 godisnite, and we all follow our dreams :D
Si zasluzuvame site do edna da go jademe od nekoj (se izvinuvam na izraz).
Eve, potseti se i ti koga si bila 16, kolku dramaticno si gi sfakjala site mali detali kako "Lele mi pisa" "Lele mi se javi" "Bevme na kafe i se guskavme celo vreme i preubavo bese" and similar shit.
Staj se samo vo kozata na edna 16 godisna i toa kako ona ja dozivuva celava situacija :)
Iskreno, ako samata ne sedne i si razmisli malku, go ukluci mozokot i se svesti sto pravi, she deserves it.
I jas si go zasluziv.
I sekoja druga 16 godisna pufla sto placela od nekoj si go zasluzila :)

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Слушајте..само шо си дојдов од чаршија од 9 излеговме а и досадно беше до кај 10 и пол поседовме у кафуле и после..се видовме со типот,Јас бев таа шо прва му титна и тој ми се јави,и овој пат беше со кола но стигнавме до паркот па излеговме,седевме на клупа,али темно е таму нишо не се гледа и не мини никој,и да морав да видам до каде сме,и одоколу врти врти никако до таква тема и на крај ми скурчи веке и му велам :Шо ке бидне со ова нашето? и овој наудрен:Кое? викам ке ми кажиш ли зошто посака тајна врска?ако криеш нешто поарно кажи ми,ке си знам,башка и ако мислиш да продолжиме со ова криење од СИТЕ,шо многу ми смета тоа,кога не можам слободно дома да кажам дека имам некој,поарно да прекинеме,пошо веке дури мислам и дека почнав да се заљубувам(ако јас до даска заљубена) а јас незнам од кај таа сила ја изнајдов тоа му го изнакажав на брзина...и овој таков o_O не дека кријам нешто од тебе,туку не сакам озбилно сега,кога започнуваш врска и одма ајде сите дознават и брзо завршува се,а вака постепено си иде,,и ја викам а зошто у јавност НЕ се познаваме,и овој вика,па јас ли треба да дојдам?значи ми се идеше да го убијам а тој само поглед ми мава и ја таква:mad: велам следниот пат ке дојдам ке те изгушкам пред сите и овој вика еехее не до толку сега ,и викам не не следниот пат нема ни да те погледнам и си заќјутив..и така зборевме друго после и ајде да си идеме накај дома да ме испрати и у колата таака вози и нишо не збори и после вика а дома твоите знаат? викам не и не планирам да им кажам..ти не си ми сигурен мене..и не планирам да бидам онаа на која ке го трошиш досадното време..и овој колку си застана подоле на улицата ја изгаси колата да поседиме внатре јас реков дека не ми е добро,и дека ми се врти од коњакот и си заминав..Луѓе Типот ми се јави после 20 минути и праша дали сум била добро ,го демек се загрижил :DDD :tapp::vozbud::vozbud::vozbud: и еве сеа зборам со другарка ми вика ааа се покажа ти дека знаеш да зборуваш и после немало да го интересира а не така ти чутлива он си вели оваа ТУТУРУТКА :D ке ја мотам хааххаха и не секако дека не значи ништо повикот ама онака ја лајт.. :D :vozbud:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Chim ti se javil posle 20 minuti, sigurno te saka i on... Ova ti go garantiram. Na mashkite ni e poteshko da priznaeme... Daj mu shansa ednash vaka vo tajna vrska. Predadi se na ljubovta, i onaka reche deka zaljubena si, pa i on e vo tebe, grev e da ne ste zaedno. <3

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/
Abe fatete se, I tajna da e vrskata, sto ako? :)
Eve, gledas deka reagira na ucena, pa igraj na taa karta koga nema da ti obrnuva dovolno vnimanie.
Najdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
Posle nekoe vreme kje ti pomine :D

Ili toa, ili kje ni places posle nas tuka :D

Srcka edna :))

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Ваљда типот мислел дека за онака е со мене,дека и мене ми е сеедно,па сеа му зборнав нешо за вљубување..и можеби чекал а му кажам,но не не верувам дека е заљубен..нишо не значи еден повик,може се исплашилпа немој нешо да ми се десе хаха.. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom